Nje cun i vogel qe e shoh gati perdite ne mengjes,ma ben me dore edhe buzeqesh![]()
Nje cun i vogel qe e shoh gati perdite ne mengjes,ma ben me dore edhe buzeqesh![]()
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
Sa e lezecme duhet te jete kjo gje o aMLe. Nje djale i vogel qe te shfaqe dashurine ne nje menyre kaq te pafajshme....haha
Une buzeqesha tani. Desha te shkruaja qe skam buzeqeshur ende sot po ja buzeqesha..........
AUTOCHTHONOUS
Buzeqeshe me kete qe tregova une ?
Eshte shume i lezetshemAs nuk me njeh as nuk e njoh,po cdo dite me buzeqesh e ma ben me dore . E meriton nje puthje
![]()
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
Me kete buzeqesha....... Ta puthesh pra.....Sa te rritet ben indiferentin ai hahaha
Jane shume te lezetshem djemte kur jane te vegjel. Te ta tregoj cfare me pati ngjare mu. Po zevendesoja kolegun ne oren e anglishtes(aMLe une isha mesuese njehere e nje kohe). U pergatita si mire te shpia ...Kisha ke klasa e 9-te. Ata kishin mesu present simple dhe une duhej te perserisja. Une kerkova te me marri dikush nje shembull kur kjo koha tregon fakt......
Nje nga djemte ngriti doren, dhe fjalia qe me mori shembull ishte
"i love you"...... une nuk mbaja mesim me klaset e larta dhe nuk kisha ende pervojen e duhur mbeta pa fjale.....dhe me vinte shume per te qeshur.........
eh kohe te arta ishin ato.....
sot vetem me kujtime une....
AUTOCHTHONOUS
Dhuro shumė...e prit pak!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 01-07-2011 mė 05:48
AUTOCHTHONOUS
sapo mora nje lajm shume te bukur me ne fund![]()
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Shyqyr doktor. Dikush te pakten merr lajme te mira..
Po mendoja ca ka ky dielli qe sguxon te dali ketej?
AUTOCHTHONOUS
Krijoni Kontakt