Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-01-2010
    Vendndodhja
    Hamburg Reperbahn
    Postime
    453
    Drago ose Albaguard me spiunazhe nuk ecet perpara o trrim me flet morrat dhe pleshtat spiunojn , pastaj ti po e shkatrron serverin vet pak nga pak mohoje po te dush po hajd me te qeshme me te njeshme i bie anej ka ty po sa kshu po ti shif e baj vet .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-01-2010
    Vendndodhja
    Hamburg Reperbahn
    Postime
    453

je patetik

Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    Hej serveri eshte i te gjithve jo vetem i albaguard. Albaguard di rolin e tij eshte moderues i moderatorve.
    Jam nje user qe frekuentoj normalisht serverin dhe te them te drejten ka edhe @ te tjere qe nuk meritojn te jene. Por per mua problemi nuk eshte problem se jam i pari qe mund ti provokoj njerzit, per kete jam denuar gjithmon. Kush gabon peson, rregullat nuk duhet te jene vetem per userat e thjesht.
    Kemi krijuar njefar pershtypje per serverin, eshte piktakimi me personat qe duam te bisedojm, eshte katrori yne i bardh i cili na lejon te kalojm kohen duke; luajtur, biseduar,tallur, share etj. Duhet pak disiplin sepse ai qe peson ne te vertet nuk eshte useri por serveri.
    Opinioni im mbi @.
    Ti Mr.Elbasanlliu mos na beje njeriun e shenjt se ti je me dallaverja aty.

Do jesh ndonje qe je zhgenjyer pse ste ka marr Albaguardi ne cete prandaj ben si i revoltuar ndaj sistemit vuj aty .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-01-2010
    Vendndodhja
    Hamburg Reperbahn
    Postime
    453

ore

Citim Postuar mė parė nga MISTREC_BERATI Lexo Postimin
    Nasper ke then dicka me lart :P

u lodha duke folur e duke thene qe @op si kta nuk duhet te ekzistojne ne stafin tone .Une i propozoj permament te dy kta dhe te mos shtohen sepse jane miqte e Sop apo Founder

nqse kta te dy do shtohen prap atehere me thoni qe une mos reagoj me dhe ta le chatin ne duart e ktyre

Keto aty lart jane fjalet e tua :P Albanian nuk u shtua po asim ...... te nesmen ishte me aop e vazhdon akoma te jet merr masa olsi :P

Olsi i heq Pllumi i shton recpiroke puna o derman. Ligji i Xhungles dhe ne chate .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-01-2010
    Vendndodhja
    Hamburg Reperbahn
    Postime
    453

ca the mire

Citim Postuar mė parė nga ^_BIM_BUM_BAM_^ Lexo Postimin
    Shkruajti Ati Shenjt

Ky do jet ndonje llokober qe ben si shenjtor aty te vuaj

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga Mr_Elbasanlliu Lexo Postimin
    Do jesh ndonje qe je zhgenjyer pse ste ka marr Albaguardi ne cete prandaj ben si i revoltuar ndaj sistemit vuj aty .
    Mr_Elbasanlliu lexova edhe mesazhin privat qe me ke derguar lexova edhe kete shkrimin tend qe kam para syve. Une jam nekt ai qe tall ***** me te gjithe. Dhe gjithmon kur te hy do ta tall. Mua sme intereson @ jam user me i vjeter se ty dhe nese do doja do beja servilin si ty qe ta merrja. Mua sme rruhet **** per albaguard aqs se njof kush eshte. Chati eshte i te gjithve eshte nje server i lire kur une do hyj se zbene dhe sa here te dua. Albaguardi per mua vlen zero. Kam respekt ne ate chat vetem per pak persona ndersa te tjeret per mua jane nje loj argetuese.
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Perjashtuar Maska e R3nato
    Anėtarėsuar
    27-08-2003
    Vendndodhja
    TiRoNe
    Postime
    344
    hahahahahhahaa me rop shpie sa kom qesh :P lol o dupo bjeri ati kuqkes :P hahahaha o olsiiiiiiiiiiii me gjak ftohte me :P hahahahaha....Aldo o dallavere :P ooooo olsiiiii po jo ktu mo se ketu fillojn te gjithe tallin Kåret lol hgahaghagahaghagah

/me I Thot c0d3r ti bej test sop-ave :P lol

By Renato :P To Be Continued Tu Tall Kåret me Sop-a :P idiota hahahaha :P

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-01-2010
    Vendndodhja
    Hamburg Reperbahn
    Postime
    453
    Iktus ti qeke re klandestin ahahahahah o qen me morra po ti komandantit ashu i flet ti mi rmir

O Napster llafe ke ti se rrun njeri trrapin per ty shkruj ne forum kot shkruj je Sop Kukull ti

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Pėrfundimisht "Snuk"
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •