Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

Shpërblim marramendës për basketbollistët turq

Stafi i Përfaqësueses së Turqisë në basketboll është shpërblyer për suksesin e arritur në kampionatin botëror "Turqia 2010", shkruan të martën mediat turke.

E mërkure 15 Shtator 2010

Përfaqësuesja e Turqisë ka fituar medaljen e argjendtë në këtë botëror, pasi në finale u mposht nga ekipi i SHBA-së. Me gjithë humbjen, ekipi turk ka marrë bonuse të mëdha nga Qeveria.

Kryeministri turk, Recep Tayyip Erdogan, pasi ka pritur ekspeditën e ekipit të Turqisë u ka bërë me dije se secili do të ketë nga një shpërblim "modest". Ai ka thënë se basketbollistët dhe stafi i Përfaqësueses së Turqisë do të marrin nga një milion dollarë për kokë, falë suksesit që kanë arritur. Krahas kësaj ata nga kryeministri Erdogan kanë marrë edhe 500 monedha të arit.

"Ju falënderoj në emrin tim personal dhe të mbarë popullit. Ky është suksesi më i madh për ne. Këtë sukses do t'ua shpërblej me çekun e firmosur", ka thënë Erdogan gjatë takimit me basketbollistët.

Përveç shpërblimit nga Qeveria turke, basketbollistët turq kanë marrë dhuratë edhe nga një shtëpi në vlerë prej 200 mijë eurosh nga një biznesmen i këtij shteti. Këtë e ka bërë të ditur edhe vetë pronari i kompanisë ndërtuese "Agaoglu Construction", Ali Agaoglu.

"Kjo nuk është asgjë në krahasim me suksesin e arritur. Këta basketbollistë i kanë sjellë gëzim popullit tonë dhe këtë sukses vetëm po ua shpërblejmë", ka thënë Ali Agaoglu.

Suksesin më të madh sporti i Turqisë e pati gëzuar në Kampionatin Botëror të futbollit në vitin 2002 kur ekipi turk pati zënë vendin e tretë.

Për presidentin e Federatës së Basketbollit të Turqisë, Turgay Demirel, kjo është arritja më e madhe në sportin turk.

"Ajo që kanë arritur basketbollistët tanë nuk ka asnjë çmim, por një përkrahje e tillë është motiv i madh për ekipin tonë", ka deklaruar Demirel. "Ky do të jetë motiv për basketbollistët tanë edhe në të ardhmen, të cilët do të mundohen të përsërisin këtë sukses të arritur në këtë botëror".

Deri më tash suksesi më i madh i Përfaqësueses së Turqisë në basketboll ishte vendi i tretë i fituar në “Evropianin 2001”, po ashtu të mbajtur në Turqi. Tani ekipi ka shkuar një hap para.
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

TOMORROW NEVER DIES Maska e A.V.A.T.A.R
    Anëtarësuar
    28-01-2010
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    272
    e kane merituar...edhe pse fitoi USA prap ngela i kenaqur me TURQINE

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    ty ximi do te japin noj dallar a

apo lef kot ti per turqit ktu ne forum

lol

hihihihihihi

i/e regjistruar Maska e toni-as.roma
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    107
    Vetem Serrbin qe e kan mposht ikan meritu kto para po duhet mar parasysh qe ka shku edhe ne finale
    Shqiptar me emer,Shqiptar me zemer!

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga fuzzy_logic Lexo Postimin
    ty ximi do te japin noj dallar a

apo lef kot ti per turqit ktu ne forum

lol

hihihihihihi
    qka ti bejm dikush lef per turqit dikush per serbet e te tjeret per greket amerikanet etj dhe ty siq po duket po te dhemb qe ti kan mund serbet

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    qka ti bejm dikush lef per turqit dikush per serbet e te tjeret per greket amerikanet etj dhe ty siq po duket po te dhemb qe ti kan mund serbet
    jo mer xim jo,

mua nuk me rruhet as per turq dhe as per serb meqe ra fjala

dhe te them te drejten nuk me rruhet as per myslo kosove hhihihihihihihi

Po per Gjermanine qe mundi Serbin, armikun tone, si nuk na sollet ndonje lajm? Dhe gjermanet e munden serbin me 1 pike, dhe ata na kane pushtuar. Njesoj me turqit jane.

Ishalla u kane dhene dhe atyre ndonej shperblim se e meritojne, vetem per ate fitore kunder serbve, se me kenaqi shume.

Madje me shume tema ketu duhet te ishin hapur per Spanjen. Ata eleminuan Greqine e poshter, por edhe nuk kane qene asnjehere pushtues te ne.

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    qyfyre une jam perkrahs i turqis jo i gjermanis e as i spanjes

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Madje me shume tema ketu duhet te ishin hapur per Spanjen. Ata eleminuan Greqine e poshter, por edhe nuk kane qene asnjehere pushtues te ne.
    spanja nuk ka njoh kosoven, posht sporti spanjoll lol

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •