Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 35
    i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Zot ruaje Shqiperine nga keta budallenj.

Urime Amerikes per kete fitore. Si cdo here, edhe kesaje radhe kam qene ne anen e saje ( si shumica dermuese e shqiptareve)

Citim Postuar mė parė nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Zot ruaje Shqiperine nga keta budallenj.

Urime Amerikes per kete fitore. Si cdo here, edhe kesaje radhe kam qene ne anen e saje ( si shumica dermuese e shqiptareve)
    Shume shume i gezuar............................................ ..... jashtezakonisht.
    Paqe!

Kot e bejne ktete kampionatin boteror te baskektbollit...shume pak interes, pothuajse nuk ndiqet fare. Nuk ben ndonje ndryshim te mash ta fitosh apo jo duke e krahasuar me boteroret e sporteve te tjera.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    "Si s'kan turp keta amerikant!Edhe ne bosketboll nuk kane piken e patriotizmit."

Eshte o ishte vetem ndeshje basketebolli.Eshte sport.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar mė parė nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    ku je o disa qe per turkun me vrap e hap temen e per usa harron ,ju qe keni qene me turkun deshtim apsolut me e rende se humbja e serbise ishte kjo amerikanet kane luejt si pa mbrojtes shume me lehtesi deportonin ne zone ,fitore bindese.

USA for albanians light of day
    Me te vertet i thua keto fjale ti?!!!!

Po o zoteri une pik se pari shum pak e kam pare ndeshjen ne mes te Amerikes dhe Turqis,sepse isha duke punuar,dhe kjo ka qen arsya, jo pse une jam kunder Amerikes.
    Tjetra dhe kur u futa ne forum e pash qe ishe hap kjo tem.
    Po ku ishe ti pra qe nuk e hape kete tem ??!!!!!!!

Urime fitorja Amerike,per Basketboll jeni ma te fortit.

Paramendo,Amerika e fitoj vendin e para,duke pas parasysh qe lojtaret ma te forte qe kan lujte ne NBA,nuk kan lujte ne kete kampionat,e cka kishe ndodhe nese kishin lujte edhe ata super lojtar?
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar mė parė nga elinokton Lexo Postimin
    USA i mundi myslimanet turq NE KUJTIM TE 11 SHTATORIT.
    USA i shtypi si moracake ANADOLLAKET.
    USA VELLAI I MADH I SHQIPERISE MUNDI TURQINE NE BASKETBALL.
    USA I SHTYPI MORRAT E LINDJES SE MESME EDHE NE BASKETBALL.
    ME NDIHMONI TE ZGJEDH NJE NGA TITUJT E MESIPERM.
    JAM I LUMTUR PO HAP NJE VERE PER VETE DHE NJE PER USA, DO TE GDHIHEM NE MANHATAN SONTE NGA GEZIMI........................ ZOTI E VENDOSI KUSH DUHET TE HUMBI .
    NUK DUA TE MBAROJ KY GEZIM I MUNDJES SE TURQISE.
    Nuk jam asgje kunder keti komenti qe e ke shenuar,por vetem them pse nuk i the keto fjale edhe per Serbin?!!!!!!!!!!!!!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    Nuk jam asgje kunder keti komenti qe e ke shenuar,por vetem them pse nuk i the keto fjale edhe per Serbin?!!!!!!!!!!!!!
    Ta them perse
    - Serbi ashtu si dhe turku, eshte armiku i kombit tim. Serbi ka vrare shume shqiptare kristiane dhe shqiptare te kthyer me zor ne myslimane ndaj nuk ja fal kurre eshte armiku im. Pavaresisht se tashme duhet te gjejme rruge te perbashketa per te jetuar ne komunitetin europian kjo nuk e ben serbin te pafajshem ndaj gjakderdhjeve qe kane shkaktuar ndaj nesh.
    Ndersa USA.... no coment. Po ta mundte USA Serbine do t'i thosha keto fjale, gezimi nuk fshehet ndersa Turqi Serbi.... e kupton vete ti te dyja ARMIQTE TANE

Meqe ra fjala te lidhim Sportin me politiken pak.
    Fitorja e USA ndikoi ne rezultatin e referendumit te djeshem apo jo, ne Turqi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kryqi i Paqes : 13-09-2010 mė 07:27
    Paqe!

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Me te vertet i thua keto fjale ti?!!!!

Po o zoteri une pik se pari shum pak e kam pare ndeshjen ne mes te Amerikes dhe Turqis,sepse isha duke punuar,dhe kjo ka qen arsya, jo pse une jam kunder Amerikes.
    Tjetra dhe kur u futa ne forum e pash qe ishe hap kjo tem.
    Po ku ishe ti pra qe nuk e hape kete tem ??!!!!!!!

Urime fitorja Amerike,per Basketboll jeni ma te fortit.

Paramendo,Amerika e fitoj vendin e para,duke pas parasysh qe lojtaret ma te forte qe kan lujte ne NBA,nuk kan lujte ne kete kampionat,e cka kishe ndodhe nese kishin lujte edhe ata super lojtar?
    normal qe e ke pa pake kurse ndeshjen mes turqis dhe serbise e ke ndjekur shum me vemendje nuk thash qe je kunder amerikes ,nuk e hapa temen sepse po shikoja ndeshjen ,sikur te vinin lojtaret e NBA apo te benin nje ekip "All stars" beso qe turqia do ti enderronte edhe koshat qe i ka shenuar.

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar mė parė nga elinokton Lexo Postimin
    USA i mundi myslimanet turq NE KUJTIM TE 11 SHTATORIT.
    USA i shtypi si moracake ANADOLLAKET.
    USA VELLAI I MADH I SHQIPERISE MUNDI TURQINE NE BASKETBALL.
    USA I SHTYPI MORRAT E LINDJES SE MESME EDHE NE BASKETBALL.
    ME NDIHMONI TE ZGJEDH NJE NGA TITUJT E MESIPERM.
    JAM I LUMTUR PO HAP NJE VERE PER VETE DHE NJE PER USA, DO TE GDHIHEM NE MANHATAN SONTE NGA GEZIMI........................ ZOTI E VENDOSI KUSH DUHET TE HUMBI .
    NUK DUA TE MBAROJ KY GEZIM I MUNDJES SE TURQISE.
    shporru bre krishter fanatiko fashist , me bo me i shiku se kush na ka pushtu duhet krejt me i urry prej Gjermanis , Italis , Austro-Hungaris etj etj . Armiqt e perbetuar te shqiptarve jan Serbi dhe Greqia e jo Turqia . Ti je nje psikopat krishter , shko ne Kish ktu flitet per fe jo ktu perzin sportin me fe . Gomar !
    .................................................. .................................................. ................
    ndrrojm tem :

USA u dit qe fiton , mir qe nuk kan luajt ata te NBA se as top skishin mund me prek Turqit .

Kisha pas qef niher mi pa krejt Yjet e NBA ne botror (sidomos Kobe Bryant) tmerr per kundershtaret .
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

TOMORROW NEVER DIES Maska e A.V.A.T.A.R
    Anėtarėsuar
    28-01-2010
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    272
    ka qene e ditur se do te fitoj USA ..keshtu nuk u qudita shume...... mire qe TURQIA mposhti serbine....ka qene gezimi me i madh i jetes time :P

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •