Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 25
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

Vehabistët (e huaj) synojnë asimilimin e fshatarëve të varfër (hallka e dobët)

Organizatat e huaja islamike(radikale) synojne te konvertojne ne islam radikal(vahabist) pikerisht hallken me te dobet te zinxhirit te shoqerise Shqiptare,fshataret e varfer,ata te keputurit fare....u japin ndihma dhe u kerkojne ti veshin grate me ferexhe.te leshojne mjekra,te zbatojne nje islam strikt sheriatik(i cili ne fakt bie ndesh me kushtetuten Shqiptare)

mendoj qe keta jane nje rezik potencial per tolerancen(indiferencen do te thoja)fetare te shqiptareve....sepse pikerisht kto organizata kerkojne te zevendesojne islamin tradicional Shqiptar me ate ekstremist,vahabist qe eshte ne shtetet e gjirit persik(arabia saudite etj).

mjekrat e gjata,pantallonat trecerekshe,ferexhete jane akoma nje minorance e paperfillshme ne Shqiperi.....por duhet kujdes,ne nje te ardhme problemi mund te behet i madh...kemi mjaft probleme per te zgjidhur si komb,mos i shtojme nje tjeter,islamin radikal, qe do na mbyste pefundimisht.

ps.jane te ftuar te diskutojne,ateistet,agnostiket,afetaret,si dhe religjiozet e moderuar....ju te indoktrinuarit fanatike,nuk do me pelqente te merrnit pjese tek kjo teme,keni nenforumet tuaja,shkoni jepni atje mendime.

faleminderit in anticipo.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    çfare benzine eshte kjo ? senza piombo

ps.edhe keto kemi mangut ne dhe behemi Albanistan.

Citim Postuar më parë nga KING_SNAKE Lexo Postimin
    Organizatat e huaja islamike(radikale) synojne te konvertojne ne islam radikal(vahabist) pikerisht hallken me te dobet te zinxhirit te shoqerise Shqiptare,fshataret e varfer,ata te keputurit fare....u japin ndihma dhe u kerkojne ti veshin grate me ferexhe.te leshojne mjekra,te zbatojne nje islam strikt sheriatik(i cili ne fakt bie ndesh me kushtetuten Shqiptare)
    Citim Postuar më parë nga KING_SNAKE Lexo Postimin

mendoj qe keta jane nje rezik potencial per tolerancen(indiferencen do te thoja)fetare te shqiptareve....sepse pikerisht kto organizata kerkojne te zevendesojne islamin tradicional Shqiptar me ate ekstremist,vahabist qe eshte ne shtetet e gjirit persik(arabia saudite etj).

mjekrat e gjata,pantallonat trecerekshe,ferexhete jane akoma nje minorance e paperfillshme ne Shqiperi.....por duhet kujdes,ne nje te ardhme problemi mund te behet i madh...kemi mjaft probleme per te zgjidhur si komb,mos i shtojme nje tjeter,islamin radikal, qe do na mbyste pefundimisht.

ps.jane te ftuar te diskutojne,ateistet,agnostiket,afetaret,si dhe religjiozet e moderuar....ju te indoktrinuarit fanatike,nuk do me pelqente te merrnit pjese tek kjo teme,keni nenforumet tuaja,shkoni jepni atje mendime.

faleminderit in anticipo.
    Keta duan plumbin ne lule te ballit.

.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Larguar Forum komunistesh Maska e YlliRiaN
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Postime
    1,221
    Nuk do ja arrin mos ke frike askush mos mendoj se do ja arrije kete gje
    Esshte shume aktuale por kurr po them edhe nje here sdo ja arrijne kesaj gje

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    100.000.000.000 $ kan shpenzuar sauditet ne dhjete vitet e fundit per kete qellim, por jo veçse per Ballkanin, por ne gjithe boten. Kurse ne shume vende te botes vdesin nga uria dhe per shkak te mungeses se ujit te pijshem. Perendia i ka harruar siç duket..
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

I vete perjashtuar! Maska e GeNi_25
    Anëtarësuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    562
    Ka ngritur organizaten e mbrojtjes se Fashatereve Shqiptar. Jeni te lutur te beheni ushtare te kesaj organizate. Propozoj qe ne krye te ushtrise te vendosim ortodoksin ALBO! Ju lutem te shprehni voten tuaj pro apo kunder.

ps: Eshte e vertete qe jane ndertuar shume xhami te reja dhe jane ushqyer shume familje te varfera fshatare por dhe qytetare. Le te permendim serine e dyqaneve te picave (me thene te drejten gatuajne mire dhe me çmim te lire), apo te mobiljeve. Nuk jam kundra ketyre investimeve qe fusin komunitetin ne pune, por problemi qendron se te gjithe te punesuarit ne keto institucione jane me mjeker 2 pellembe te gjata, me treçerekshe etj te cilat te japin bindjen sikur jane te huaj.

Shteti s'ka ça te bej por ama duhet te rivendosi ligjin e Zogut ku nuk lejon mbulimin e gruas me perçe ne ambiente publike.
    Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Une nuk e kuptoj perse shteti shqiptar rri duarlidhur. Edhe ne Turqi femrat me ferexhe dhe burrat mjekermykur nuk i lejojne te futen ne institucione shteterore. Mbreti Zog ndaloi financimin e medreseve dhe organizatave fetare nga jashte.

Si mundet qe ne te tolerojme mesimin e femijeve tane me nje kulture totalisht ndryshe nga jona? Qe femijet tane te vishen si arabe, te falen arabisht, e ta jetojne jeten si arabe?? Islami duhet goditur dhe kufizuar ne cdo aspekt pa asnje ndrojtje deri sa ti pershtatet kultures shqiptare dhe jo e kunderta. Ndryshe duhet nxjerre jashte ligjit. Keto jane akte fare normale mbijetese, ndryshe kultura jone do zhduket.

Ne 6 milione jemi e nje pjese e mire qe tani e kane ngrene helmin islam, dhe keshtu historikisht shpalosim jo pak probleme me identitetin tone qe gjithmone e kemi lene pas dore, e sot te tjeret na vene ne dyshim gjithcka c'ka jemi, kemi qene e kemi bere. Ka filluar sot qe edhe vet shqiptaret tu bashkohen zerave qe mohojne identitetin shqiptar, dhe keta jane pikerisht islamiket e felliqur qe mohojne gjuhe, zakone, heronj, lider e burrat dhe figurat e kombit shqiptar, qe prej Skenderbeut e deri tek Kadare. Ka ardhur koha te nderhyet tani.

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Vete kreu i komunitetit shqiptar musliman,Haxhi Selim Muca nuk mban mjeker.Biles talebanen ankohen sepse neper medrese nuk lejohet mjekra me urdher te z.Muca.

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anëtarësuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Numri i misionareve musliman eshte nja 5 her me i vogel se i atyre krishter ,edhe pse 75% te popullsis se Shqiperis jan musliman ?!
    "Askush nuk është aq i verbër , se sa ai i cili nuk dëshiron të shohë"

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Drini_i_Zi Lexo Postimin
    Numri i misionareve musliman eshte nja 5 her me i vogel se i atyre krishter ,edhe pse 75% te popullsis se Shqiperis jan musliman ?!
    ate 75% hiqe nga truni iher ti se eshte shifer qe ne kohen e pordhes,popullsia e sotme SHQIPTARE u rrit ne ateizem absolut dhe me ligj ishte e ndaluar feja,dhe keta qe linden pas 1990 jane plotesisht jofetare sepse nuk ka mundesi i biri/e bija e nje ateisti te bohet musliman sepse hongri nje pizza tek pizzeria "hallall" e mjeker palameve.

kurse ndryshimi i nje misionari te krishter(perjashto kta suicide-t deshmitaret e jehovait) dhe nje misionari arab eshte thelbesor......kto arabet mesojn robt si te bohen shehida,jane radikale,jane terroriste,jane kancer.
    misionaret e krishtere,nuk sulmojne as Shqiptarizmin,nuk jane as radikale..predikojne paqe etj

kshu qe nje rekomandim ti drinush,mbani islamin tradicional Shqiptar ju pakica,duhet te jeni ju te paret te refuzoni kta mjeker palamet qe vijne nga arabia
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •