Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kriko-38 : 10-09-2010 mė 13:05
Se ngjajne me karnavalet.![]()
Feelings change - memories don't.
Edhe ketu ku jetoi une, eshte nje dite ekstra per homoseksuelet .
Kane qef edhe ata/ato te shkretrit, mos ja u mohoni dashurin![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
dhe ne athine e njejta gje behet.....nje dite ne vit lejohet parada e tyre.....eshte edrejta e tyre sja mohon dot njeri dhe pse shumices nuk i pelqen kjo gje...
Para se te jepemi me zemer pas dickaje..lete vezhgojme sa te lumtur jane ata qe e zoterojne ate....!
Sepse jan te cmendure ata qe i lejojne!
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
terapia e vetme qe ndihmon kunder ktyre anomalive eshte steriliteti (tredhja)....
Mesazhi qe duan te percjellin eshte i drejte, por menyra se si e transmetojne ate eshte e gabuar. Si perfundim njerezit ne vend qe te ndergjegjesohen per realitetin e homoseksualeve, duke pare perversitetin qe mbizoteron gjate ketyre shfaqjeve karnevaleske, akoma me shume ju perforcohet ai stereotipi i homoseksualit qe kane krijuar ne mendjen e tyre: nje pervers i lajthitur me instikte shfrenuese seksuale tamam si ato qente ne periudhen e riprodhimit. Qe nuk eshte keshtu per te gjithe dhe qe eshte injorance te pergjithesosh, nje person qe i ka dy pale mend e kupton edhe vete.
Po hajd e mbushja mendjen ketyre mendjendritureve te forumit, qe i vune direkt vulen dhe e klasifikuan si semundje mendore nga lartesia e diturise se tyre te transmetuar nepermjet fese a ku di une; kur as vete shkenca, pas shume studimeve dhe hulumtimeve shkencore nuk eshte ende ne gjendje te japi nje pergjigje definitive ne lidhje me shkakun qe con drejt nje orientimi seksual te caktuar; sepse deri tani keshtu klasifikohet homoseksualiteti, si orientim seksual jo semundje (shifni perkufizimin e termit semundje qe te bindeni).
Po kot qe flas edhe une, se nje injorant qe arsyeton dhe bindet ne baze te ideve te formualuara nga ai vete pa pike referimi, po injorant do mbetet, rreth vicioz i injorantit te perjetshem ky.
Duhet te fillojme ti eliminojme keta te semuret,qe mos na ngjisin edhe ne semundjen?
Ne jete gjithkush eshte i lire te beje ate qe don me jeten e tij,dhe mjafton fakti qe me veprimet e tyre nuk cenojne askend.
Jam kunder martesave dhe adoptimit te femijeve nga ana e tyre,por per mendimin tim jane te lire te bejne ate qe duan.
Te drejten qe kemi te gjithe per te jetuar ne kete toke,e kane edhe ata,dhe fakti qe jane homoseksuale nuk i perjashton nga kjo e drejte.
Une nuk jam dakord me terroristet,me ekstremistet,komunistet,fashistet etj, Mendimi im mund te jete kunder nje ideologjie ose menyre te jetuari,por kurrsesi nuk cenon personin dhe deshiren e tij per te qene ajo qe don ne jete,deri ne piken kur kjo deshire nuk cenon lirine e tjetrit.
Integralistet e moralit nuk jane me te mire se vete homoseksualet.
Nese nje femije rritet me nje ēift gay,ka mundesi ne jete te behet homo,kurse nje femije qe rritet me dy prinder kriminele ka mundesi te behet kriminel,por kjo nuk eshte matematike.
Zgjedhja midis kriminelit dhe gay eshte zgjedhja juaj.Mire do te ishte qe te mos behej asnje nga keta te dy,por shoqeria prodhon produkte per te cilet mendimi yne nuk duhet te kaloje kufirin e mospelqimit.
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
.......................
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga -BATO- : 10-09-2010 mė 18:13
Krijoni Kontakt