Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 49
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Jo, gabohesh miku im.

Si shtet, jan pro-amerikes.

Si popull, jan kundra politikės-amerikane, e jo popullit amerikan.

Njėsoj eshte edhe per egjiptin.

Keto masakra qe na flasin ekstremistat kristian, un s'kam degjuar asnjehere, dhe me sa kam njohuri, ne egjipt nuk ka xhihad te kurfar llojit. Atje jan mbi 10 milion te krishter, i kan kishat, katedralet e tyre, besimin e tyre e asnjehere s'jan konvertuar me dhune, apo te kete nderhyer shteti apo komuniteti fetar ne punet e mbrendshme te kultit te tyre sic perzihen te krishteret per Islamin ne perendim.

nqs ti nuk ke degjuar , kjo sdo te thote qe nuk kane ndodhur, shiko;
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    nqs ti nuk ke degjuar , kjo sdo te thote qe nuk kane ndodhur, shiko;
    http://www.youtube.com/watch?v=lgHLG...layer_embedded
    Kto konflikte kan qen te frikshme, keto i dim te gjithe ku ne dy palet ka pasur te vrar.

Keto s'jan gjera te vazhdueshme, dhe jan probleme mes individėve mafioz e jo besimtar !

Kto konflikte kan qen te frikshme, keto i dim te gjithe ku ne dy palet ka pasur te vrar.

Keto s'jan gjera te vazhdueshme, dhe jan probleme mes individėve mafioz e jo besimtar !

pse i bje hasha te vertetes ,
    nuk jane konflikte mafioze , e as nuk jan perlesh masivisht per droge e per femra dhe ti e kupton shum mir kete,
    ashtu sic edhe e kupton qe jane konflikte fetare, prandaj u be edhe manifestimi ne nju jork..per te demaskuar ate qe po ndodh ne egjipt

muhabetit rriji drejt,
    e ke inat tjetrin....jepi hakun..!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 12-09-2010 mė 18:08

pse i bje hasha te vertetes ,
    nuk jane konflikte mafioze , e as nuk jan perlesh masivisht per droge e per femra dhe ti e kupton shum mir kete,
    ashtu sic edhe e kupton qe jane konflikte fetare, prandaj u be edhe manifestimi ne nju jork..

muhabetit rriji drejt,
    e ke inat tjetrin....jepi hakun..!
    More videon qe ma solle ka te bej me ca konflikte te 2004, apo 2005 ?! Ato s'jan aspak aktuale, dhe si tem eshte e kaluar !

Cka ka fetare aty ? Ku ishte zori qe u vriten mes vete ?! Un besoi Zotin 1, e ti beson Zotin Jezus ?!

pffffff c'po ja fusni kot,

More videon qe ma solle ka te bej me ca konflikte te 2004, apo 2005 ?! Ato s'jan aspak aktuale, dhe si tem eshte e kaluar !

Cka ka fetare aty ? Ku ishte zori qe u vriten mes vete ?! Un besoi Zotin 1, e ti beson Zotin Jezus ?!

pffffff c'po ja fusni kot,
    jo,
    jane vrare me 6 janar 2010
    u varrosen me 7 janar 2010

ja dhe argumenti,

http://www.youtube.com/watch?v=M85WU...ext=1&index=48

dhe sa per besim , besoj Zotin Nji , Krijues, pa rival

jo,
    jane vrare me 6 janar 2010
    u varrosen me 7 janar 2010

ja dhe argumenti,

http://www.youtube.com/watch?v=M85WU...ext=1&index=48

dhe sa per besim , besoj Zotin Nji , Krijues, pa rival
    Tash e lexova diku ne internet, keto vertet paskan ndodhur ne kete vit.

13 te krishter te plagosur kunder 3 musliman gjithashtu te plagosur.

Sherri paska filluar kur prifti i kishes paska ngritur mure te reja per rritjen e kishės qe ishte ne mexhe me ate te muslimaneve. Pas nderhyrjes se policis, thot gazeta ne fjal, qe prifti ka demantuar murin e tij dhe gjerat i jan kthyer normales, por pa te vdekur.

Tash e lexova diku ne internet, keto vertet paskan ndodhur ne kete vit.

13 te krishter te plagosur kunder 3 musliman gjithashtu te plagosur.

Sherri paska filluar kur prifti i kishes paska ngritur mure te reja per rritjen e kishės qe ishte ne mexhe me ate te muslimaneve. Pas nderhyrjes se policis, thot gazeta ne fjal, qe prifti ka demantuar murin e tij dhe gjerat i jan kthyer normales, por pa te vdekur.
    jo more , rrenc , beson edhe ne Zot ti , argumentohu perpara edhe pastaj shprehu,

merre edhe ket dhe mos me thuj se nuk e pashe arkivolin se a ka njeri mrena, edhe naten e mire;

jo more , rrenc , beson edhe ne Zot ti , argumentohu perpara edhe pastaj shprehu,

merre edhe ket dhe mos me thuj se nuk e pashe arkivolin se a ka njeri mrena, edhe naten e mire;

http://www.youtube.com/watch?v=CrCd4...eature=related

Ooh,.. sa keq !.. tash do te mbaj ziie un bashk me tye qe disa te krishter porblematik qenkan vrar ne nje shtet islamik.

O Bani, ata kan qen viktim e nje sherri sic eshte prifti me kishen e tij ashtu sic te thash, gjej artikullin ne google, e mos u be interpretues i videove te jutubit qe s'kupton asgje. Eeeh sa muslimani vdes nga te krishteret, ne asnjehere nuk ngritem zerin per t'then : Mos vrisni musliman o katolik/ortodoks se edhe ne dim te bejm njesoi !

Ky eshte nje rast i izoluar qe s'ka pasur arsye te dal jasht kufinjeve te egjiptit. Tash jemi ne muajin e nente, dhe kjo paska ndodhur ne fillim te vitit !

Aktualitet e quan ti kete ah ?!

Ooh,.. sa keq !.. tash do te mbaj ziie un bashk me tye qe disa te krishter porblematik qenkan vrar ne nje shtet islamik.

e ti i thu vetes mysliman,
    eshte e papranueshme per mua qe te identifikohem me njerez si ti,
    per te qene me i sakte une jam armik i yti, pasiqe edhe une jam mysliman,
    mir do jete te kuptosh se a e miraton Zoti sjelljen tende apo jo ,
    pastaj te kuptosh se pse une te them armik

e ti i thu vetes mysliman,
    eshte e papranueshme per mua qe te identifikohem me njerez si ti,
    per te qene me i sakte une jam armik i yti, pasiqe edhe une jam mysliman,
    mir do jete te kuptosh se a e miraton Zoti sjelljen tende apo jo ,
    pastaj te kuptosh se pse une te them armik
    Nuk ka problem, ti nese je musliman, je per veten tende.
    Un nuk jam musliman sepse identifikohem me ty, me arabet, apo me dike tjeter !

Un jam musliman sepse besoi ne ZOTIN e Gjithėsis, qe eshte Allahu Plotfuqi !
    Besimi im, s'ka pik nostalgjie ne te sepse nuk jam besimtar per hater te ndokujt !

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •