O Homze, e thashe me shaka mer, se eshte vendi i Skenderbeut ai. Vetem Skenderbeu e meriton te vene koken te gjoksi i Babes se Kombit.
Ismail Qemalin do e bejme si kolopuc te vogel qe i jep lule Baces, ose qe i vete baces nga mbrapa. (Ta kuptoje Smajli qe prapa ka Historine dhe para ka Bacen).
-
une skam asigje me Vlonjatet por e shof qe pak ti ngacmosh ne muhabet, shnderrohen ne talebane te shndritshem dhe qesharak...pse ismaili e ngriti flamurin sipas teje? ai vetem? PO Hasan Prishtina, Bajram Curri, ISa Boletini e din rrolin e tyre para 28 Nentorit te 1912tes? Ismailin e perdori Bajram Curri e Hasan Prishtina, sic e perdori Berisha Hajdarin, nqs dicka do shkonte mbrapsht do ishte Ismaili qe do e hante.
Ndryshuar për herë të fundit nga Homza : 10-09-2010 më 09:44
A e din si asht puna more Homza? Per imazhin as nuk po me bahet vone. Me vjen keq qe hidhen miliona te djerses se popullit kot, per gjana qe s'i duhen, ne vend qe me u mbushe jo do vrima, por do tunele, si ne shendetesi p.sh. e kudo ku ka prioritete jetesore.
Per kete t'i krahasova me bunkerat e piramiden, qe ndersa shqiptaret s'kishin buke me hanger iu dhuronte piramida e ndersa s'kidhin ku me jetue, ne vend te apartementeve iu dhurojshin bunkera.
E pra une them ma mire me i dhane njimijeleke ne muej ma shume nji pensionistit qe jeton nen minimumin e jeteses se sa me "e kenaq" tue i dhurue sallen e parlamentit ku shahen do derra te pasunuem tue e vjedhe.
Ta heqim edhe aeroportin fare pastaj, me ato lek qe u ndertua aeroporti, do ishin rrit pensionet 4 fish mos per 1 vit per 6 muaj po....dihet qe ne aeroport levizin disa njerez pasunik, te varferit nuk kan lek shpesh me hyp ne mikrobuza.
Une per vete kam deshire qe impakti qe nje i huaj te ket me vendin tim, tju lej pershtypje mos per mire te pakten per keq mos tju leje.
per rrahjet ne parlament dhe sharjet mes pasnunikeve, jam dakord, po ata kemi, vet i zgjodhem, te dalin disa me te mencur dhe ti zevendesojne, kemi njerez te me mencur dhe me te mire, ti votojme ata, gjith kan te drejten per te krijuar parti apo grupime politike, cpresim?
Krijoni Kontakt