Close
Faqja 3 prej 19 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 189
    -
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga Homza Lexo Postimin
    Vlora e 1997es eshte dicka e turpshme, Vlonjatet duhet te distancohen nga ato makabritete injorantesh dhe fshataresh dhe te kerkojne falje per te pakten 3 gishtat qe ngritnin ke sheshi i flamrit afer bustit te Ismail Qemalit.
    Bir nona bir.
    -

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    edhe ate do ja bej Sala, pse nuk e meriton ismail qemali qe ti rrije dikush mbi koke, pas asaj cfare beri per kombin eh?
    O Homze, e thashe me shaka mer, se eshte vendi i Skenderbeut ai. Vetem Skenderbeu e meriton te vene koken te gjoksi i Babes se Kombit.
    Ismail Qemalin do e bejme si kolopuc te vogel qe i jep lule Baces, ose qe i vete baces nga mbrapa. (Ta kuptoje Smajli qe prapa ka Historine dhe para ka Bacen).
    -

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Bir nona bir.
    Vlora e 97tes, eshte dicka per tu krenuar me te? bir baba bir

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    piramida dhe bukere i ndertojne kta tjeret kur te vijne ne pushtet, PDja ben rruge dhe krijon zhvillim, dhe sigurisht parlamenti apo stadiumi jan pak a shume si aeroporti, pamvaresisht se ne Tirane nuk ka edhe aq shume udhetar ne krahasim me aeroporte tjere ne rajon, eshte shum me modern....ksaj i thojne imazh o shoki ballist.
    E di e di o Homza se parlament i ri e stadiume te reja e monumente per imazh po bahen. Prandaj te permenda piramiden e bunkerat se edhe ato per imazh ishin!

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    O Homze, e thashe me shaka mer, se eshte vendi i Skenderbeut ai. Vetem Skenderbeu e meriton te vene koken te gjoksi i Babes se Kombit.
    Ismail Qemalin do e bejme si kolopuc te vogel qe i jep lule Baces, ose qe i vete baces nga mbrapa. (Ta kuptoje Smajli qe prapa ka Historine dhe para ka Bacen).
    une skam asigje me Vlonjatet por e shof qe pak ti ngacmosh ne muhabet, shnderrohen ne talebane te shndritshem dhe qesharak...pse ismaili e ngriti flamurin sipas teje? ai vetem? PO Hasan Prishtina, Bajram Curri, ISa Boletini e din rrolin e tyre para 28 Nentorit te 1912tes? Ismailin e perdori Bajram Curri e Hasan Prishtina, sic e perdori Berisha Hajdarin, nqs dicka do shkonte mbrapsht do ishte Ismaili qe do e hante.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Homza : 10-09-2010 më 09:44

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga shkodra13 Lexo Postimin
    E di e di o Homza se parlament i ri e stadiume te reja e monumente per imazh po bahen. Prandaj te permenda piramiden e bunkerat se edhe ato per imazh ishin!
    Imazhi i betoneve dhe nukereve eshte shembelltyre e poshter e te shkuares sone, pse ke qef ta rikujtosh?

Kurse veprat qe do vijojne tanime, jan permirsim i imazhit te SHqiperise jo regres, ka nje ndryshim me imazhit te mire e te keq, ket dallim ti nuk di a din ta besh.

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    une skam asigje me Vlonjatet por e shof qe pak ti ngacmosh ne muhabet, shnderrohen ne talebane te shndritshem dhe qesharak...pse ismaili e ngriti flamurin sipas teje? ai vetem? PO Hasan Prishtina, Bajram Curri, ISa Boletini e din rrolin e tyre para 28 Nentorit te 1912tes?
    Kush jane keta se s`i njof? Kombetarja e Vlores apo Volejbollistet e Valbones?
    Akoma me Historine Komuniste ti?
    Pavaresine e ka firmos vete Jozi me docken e saj te bardhe si bora.
    -

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Kush jane keta se s`i njof? Kombetarja e Vlores apo Volejbollistet e Valbones?
    Akoma me Historine Komuniste ti?
    Pavaresine e ka firmos vete Jozi me docken e saj te bardhe si bora.
    mos njohja e historise se vendit tend eshte varferi mizore, nga e cila sa me shum te distancohesh aq me thelle te terheq brenda. paske humor ti.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Imazhi i betoneve dhe nukereve eshte shembelltyre e poshter e te shkuares sone, pse ke qef ta rikujtosh?

Kurse veprat qe do vijojne tanime, jan permirsim i imazhit te SHqiperise jo regres, ka nje ndryshim me imazhit te mire e te keq, ket dallim ti nuk di a din ta besh.
    A e din si asht puna more Homza? Per imazhin as nuk po me bahet vone. Me vjen keq qe hidhen miliona te djerses se popullit kot, per gjana qe s'i duhen, ne vend qe me u mbushe jo do vrima, por do tunele, si ne shendetesi p.sh. e kudo ku ka prioritete jetesore.
    Per kete t'i krahasova me bunkerat e piramiden, qe ndersa shqiptaret s'kishin buke me hanger iu dhuronte piramida e ndersa s'kidhin ku me jetue, ne vend te apartementeve iu dhurojshin bunkera.
    E pra une them ma mire me i dhane njimijeleke ne muej ma shume nji pensionistit qe jeton nen minimumin e jeteses se sa me "e kenaq" tue i dhurue sallen e parlamentit ku shahen do derra te pasunuem tue e vjedhe.

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga shkodra13 Lexo Postimin
    A e din si asht puna more Homza? Per imazhin as nuk po me bahet vone. Me vjen keq qe hidhen miliona te djerses se popullit kot per gjana qe s'i duhen ne vend qe me u mbushe jo do vrima, por do tunele, si ne shendetesi p.sh. e kudo ku ka prioritete jetesore.
    Per kete t'i krahasova me bunkerat e piramiden, qe ndersa shqiptaret s'kishin buke me hanger iu dhuronte piramida e ndersa s'kidhin ku me jetue, ne vend te apartementeve iu dhurojshin bunkera.
    E pra une them ma mire me i dhane njimijeleke ne muej ma shume nji pensionistit qe jeton nen minimumin e jeteses se sa me "e kenaq" tue i dhurue sallen e parlamentit ku shahen do derra te pasunuem tue e vjedhe.
    Ta heqim edhe aeroportin fare pastaj, me ato lek qe u ndertua aeroporti, do ishin rrit pensionet 4 fish mos per 1 vit per 6 muaj po....dihet qe ne aeroport levizin disa njerez pasunik, te varferit nuk kan lek shpesh me hyp ne mikrobuza.

Une per vete kam deshire qe impakti qe nje i huaj te ket me vendin tim, tju lej pershtypje mos per mire te pakten per keq mos tju leje.

per rrahjet ne parlament dhe sharjet mes pasnunikeve, jam dakord, po ata kemi, vet i zgjodhem, te dalin disa me te mencur dhe ti zevendesojne, kemi njerez te me mencur dhe me te mire, ti votojme ata, gjith kan te drejten per te krijuar parti apo grupime politike, cpresim?

Faqja 3 prej 19 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •