o keto, keto fotot e tua me kenaqen, me pillin kshu ane perqark, jeshil-llek, te kenaqet zemra.
LOl e kam fixim NY.Eshte i bukur.Pasi kam shetit NY kur kthehem ne Boston s'me pelqen me((.Vetem qe kam jet te rehatshme ne Boston,po NY eshte per rinin, jemi me fat qe e kemi afer.I shijojme te dyja
.Na nje Kuriozitet
.Tek postimi 66, Pallati i bardh ne mes te dy fotove. Ka dash Madona te blinte shtepi.Banoret e pallatit jan milionera dhe se pranuan.Jo i than se me fotgrafet e tu do na shkaterrosh jeten.hahaha Ne NY jeta s'ndalon.RRuget lum me njerez e turist .Mua me stresonte por dhe me pelqente ....ajde gjeje tani ca te beji shkreti njeri.!
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Elona, mė pėlqyen ato fotot e Harlemit tek postimi 65.
Pse mer negativen e NY?? ,Megjitheate te them se atje midis trafikut te droges dhe armeve zbuloheshin talentet e reja te muzikes.Ata benin pothuajse cdo vit konkurs per te zbuluar talentet.Njeriu e zgjedh vet rrugen.Do iki nga maja apo humnera.Shancet ne NY i ke te ikesh nga majat.KOnkurenca eshte e forte po ka nje diapazone te gjere shancesh.Eshte gjigand ,atje njeriu habitet me forcen e tij!
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
duke lozur tek lagja...![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elonaa : 19-09-2010 mė 22:03
Krijoni Kontakt