Ace Ventura ?
Po un qe kam Netbook, 10' qerrohem kur i largohem ekranit![]()
Ace Ventura ?
Po un qe kam Netbook, 10' qerrohem kur i largohem ekranit![]()
D'Oh!
lethel weapon![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Ncuk buse. DG nuk vej mo lol. As ti Homer.
Ok, meqė fotoja ėshtė e madhe dhe nuk pėrqėndrohet dot nė monitor, atėherė pėrdorni foton mė posht. Tashi largohuni vetėm 2 metra, kaq mjafton.
P.S. Fotoja ėshtė ILUZION OPTIK
P.S. Po e Zgjeroj pak foton, qė ta kapni lol.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jack Watson : 08-09-2010 mė 18:54
Life's too short to remove USB safely.
Mu m'duket sikur shoh nji individ me syze ?! dhe kapele ?! apo duhet me pa diēa tjeter![]()
D'Oh!
Hajt se po ua tregoj. S'ishte aq i vėshtirė. Seria e parė ka dalė nė 1987, pastaj 2 seri nė vitet '90. S'besoj t'ketė naj ēun s'paku qė se ka rastis nė TV kėt film.
E kape nashi Mero? Vetėm pėrndrim u dote.
une po i shoh vetemse buzet e nje femre ...pjesa tjeter e fetyres e mbulume me te bardhė...
nje revole... edhe asgje tjeter nuk po dalloj...
kam dasht te them edhe A Clockwork Orange .... por nuk ma mer mendja...
Edhe une shof nje femer me fytyre te mbuluar deri tek hundet ( them femer se i paska buzet e holla lol ) dhe burrin me pardesy dhe maske dhe me cifte ne dore .....
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Robocop
Nuk u shihte mir te ajo fotoja e pare, te kishe vu kyt te fundit do kishte qene ma lehte
Ps: lash nam se e njejta foto asht![]()
D'Oh!
Me kėt dytėn do ta gjeshe pėr dy sekonda ti, edhe me atė tė parėn u gjendte, po tė largoheshe pak nga monitori e kapje direkt si film. E njėjta foto ėshtė vetėm se kjo e dyta nēik mė e zgjerume. Ajo pistoleta tė huton nė fakt, por nė tėrėsi figura paraqet ftyrėn e Robocopit.
Ja njė foto e Robocopit origjinal. Filmi u gjete po tė ishit tė vėmdenshėm.![]()
me pas postue foto , e kisha gjet une i pari ...![]()
Krijoni Kontakt