Close
Faqja 0 prej 13 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 122
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

Ahmadinexhad kërkon hetim për sulmet e 11 shtatorit 2001

Martë, 13 Prill 2010 18:57 Shkruar nga alsat

Presidenti iranian Mahmud Ahmadinexhad i kërkuar organizatës së Kombeve të Bashkuara fillimin e një hetimi për sulmet e 11 shtatorit të 2001 mbi Kullat Binjake në Nju Jork. “Minimumi që mund të bëjë Ban Ki Mun është ngritja e një komisioni hetimor të pavaruar dhe të besueshëm mbi faktorët reale që qëndrojnë pas sulmeve të 11 shtatorit”, deklaroi lideri iranian për televizionin shtetëror në Teheran.
    Ahmadinexhad gjithmonë ka shprehur dyshimet e tij mbi tragjedinë e 11 shtatorit dhe mbi autorësinë e atentateve. Ai shpesh e ka cilësuar sulmin ndaj Kullave Binjake si pretekst për nisjen e luftërave në Irak dhe Afganistan.
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Do ishte mire te filloheshte nje hetim i tille!!
    Do te kishin dale per mejdani shum idiotlleqe te bera nga disa elemet mbrenda qeverise amerkane.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Po shpresoj se do te behet, sidomos pas kerkeses se Gostivari_usa. lol

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin

Martë, 13 Prill 2010 18:57 Shkruar nga alsat

Presidenti iranian Mahmud Ahmadinexhad i kërkuar organizatës së Kombeve të Bashkuara fillimin e një hetimi për sulmet e 11 shtatorit të 2001 mbi Kullat Binjake në Nju Jork. “Minimumi që mund të bëjë Ban Ki Mun është ngritja e një komisioni hetimor të pavaruar dhe të besueshëm mbi faktorët reale që qëndrojnë pas sulmeve të 11 shtatorit”, deklaroi lideri iranian për televizionin shtetëror në Teheran.
    Ahmadinexhad gjithmonë ka shprehur dyshimet e tij mbi tragjedinë e 11 shtatorit dhe mbi autorësinë e atentateve. Ai shpesh e ka cilësuar sulmin ndaj Kullave Binjake si pretekst për nisjen e luftërave në Irak dhe Afganistan.
    Pa marre parasysh rrethanat,faktet dhe justifikimet e atehershme,pikerisht ky duhet te dali ne banken e te akuzuarve qe me ata fahedinet e vet masakroi studenta gra dhe vajza.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Pa marre parasysh rrethanat,faktet dhe justifikimet e atehershme,pikerisht ky duhet te dali ne banken e te akuzuarve qe me ata fahedinet e vet masakroi studenta gra dhe vajza.
    po ato dhjetra diktatore neper afrike qe ti dhe shumica ketu nuk ja keni degjuar as emrin? ata jane 100 here me te keqinj se ky psikopati i iranit. sa vete duhet te kalonin ne banken e te akuzuarve perpara tij? ti qenke ne dieni te atyre dhjetra masakrave apo vrasjeve te ketij, ndersa per ato mijera vrasje te bera nga homologet e tij neper afrike nuk di gje... propaganda informative ka bere pre te shumta.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    po ato dhjetra diktatore neper afrike qe ti dhe shumica ketu nuk ja keni degjuar as emrin? ata jane 100 here me te keqinj se ky psikopati i iranit. sa vete duhet te kalonin ne banken e te akuzuarve perpara tij? ti qenke ne dieni te atyre dhjetra masakrave apo vrasjeve te ketij, ndersa per ato mijera vrasje te bera nga homologet e tij neper afrike nuk di gje... propaganda informative ka bere pre te shumta.
    Mbase i kam degjuar se s'jam shume i informuar si puna jote,me mjafton Google!
    Idiotish oder?
    Sa per i kam degjuar,avash ti ???

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Si thoshte ai i urti ? : “Të vrasësh një njeri është vrasje, kurse të vrasësh miliona njerëz është statistikë”.

Un i jap te drejtj kerkesës së Ahmadinexhadit.

Le të ndëshkohet edhe Amerika për krimet e bera an e kend botës !
    Pse gjithmon shtetet e supozuara per krime, e paguajn per te tjerat ?

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    U tha u be! Tani qe tha Ahmadiu me gjithe Ajatollahun, neser ne Amerike fillon hetimi per 11 Shtatorin.

Se shpejti pritet qe Irani ti kerkoje SHBA edhe zbardhjen e vrasjes se JFK.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Po shpresoj se do te behet, sidomos pas kerkeses se Gostivari_usa. lol
    Jo per mua, sepse une e di te verteten, por per per ato si puna jote me gjysme tru ne koke, dhe ate gjysme qe e keni , as cereku nuk ju punon!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    U ben dhe Islamofobet te zgjuar dhe per te treguar njerzve me llogjik kush ka tru...

Sigurisht e dime qe 11 Shtatori nuk ndodhi se e ben Cifutet...edhe vullkanin ne Islande e kan ber Cifutet!

Presim konferencen e re te Ahmadinexhan te denoncoj Cifutet dhe Ameriken per vullkanin ne Islande sepse po e demtojn boten shume.
    Il Club Più Titolato Al Mondo

Faqja 0 prej 13 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •