[Mendova qe ta hap kete teme per te gjith ata qe jane besimtar ne zemer.
Une jame besimtar. E kam lexuar biblen disa here dhe besoj ne cka shkruhet ne te. Per mendimin tim bibla eshte edukimi me i perkryer per shpirtin e njeriut. Une per vete besoj teresisht ne ato qe shkruhen ne bibel, besoj tek ati yne qe eshte ne qiell, besoj tek jezu krishte shpetimtari jon, besoj ne zemren time.
Ibekuar qoft jezu krishti, i shenjteruar qoft ati yne ai qe ka krijuar dhe persosur gjithshka.
Por une jam kunder institucioneve fetare qe predikojne ne emer te zotit, jame kunder pikturave apo skulpturave qe mendohet se jane zoti, jezusi apo apostujve te ndryshem. Per mendimin tim te gjitha keto jane genjeshtra, ashtu sic e thote dhe jezusi perpara vdekjes se tij
Nuk kam shkuar asnjehere ne kishe apo ne ndonje institucion fetar per tu falur por i jame falur gjithnje zemres time.
Ju lutem kush mund te me japi ndonje mendim reth ketij besimi qe une kam krijuar. Do te ishte kenaqsi e madhe per mua qe mendimet dhe diskutimet tuaja te me ndihmonin sado pak ne besimin tim. I mirepres me kenaqsi mendimet tuaja.
Qofshi bekuar nga zoti o njerez te mire![]()
Krijoni Kontakt