Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 37
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    o formule e ajshtanjit. nqs mussolini do mbante ane , atehere kupat duhet ti merrte vetem lacio dhe roma. roma u krijua si klub nga fashistet , ndersa me lacion ishin tifoz gjeneralet me te medhenj te mussolinit.

keshtuqe mos ja fut kot.

Sa per kupat e botes nen ndikimin e mussolinit.

Se ku i gjeni keto skenare filmash ju , nje zot e di.
    Ne 38 , kampionati u zhvillua ne france. C'dreqin deshte mussolini ne france , kur dihej shume mire se franca ishte nje oponent i forte ndaj fashizmit europian.
    Ai ekip italian ishte e pamposhtur per vite te tera, edhe nqs sdo ndodhte aksidenti ndaj ekipit , plus sikur te mbahej nje kupe bote tjeter ne 42 , ai ekip prape do e kishte fituar ate kupe bote.

sa qejf i keni konspirasite dhe ju mer
    Po si eshte e mundur qe ne Itali perflitet shume fakti qe Juventusi ka qene ekip i favorizuar dhe ka arritur te fitoj nje sere kampionatesh nen ndkimin e politikes? Si ka mundesi qe Austria dhe Franca akoma flasin per presionet politike te kohes se Italis kampione bote? Sepse une s'po shpik asgje, thjesht i kam te degjuara tek tuk dhe te lexuara.

Atehere me jep nje pergjigje si dalin keto fjale, sepse asgje nuk eshte legjend urbane, ka shume qe kan qene protagonist te asaj kohe. Une s'po bej aspak teorira konspirative, po flas me gjera te thene nga njerez qe i kan jetuar. Nese do flisja duke bere konspiraci, nuk do dilja me teza te thena, po me hipoteza te mundshme.

i/e regjistruar Maska e letaa
    Anėtarėsuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    Citim Postuar mė parė nga kriko-38 Lexo Postimin
    po ti moj edhe me spot miresh me habite(bravo)

poo me peqen futbolli .jam adhuruese e Real Madrid,,
    dhe vet kam luajt futboll 2 vjet,,kam marr dhe 1 medalje..

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anėtarėsuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Citim Postuar mė parė nga letaa Lexo Postimin
    poo me peqen futbolli .jam adhuruese e Real Madrid,,
    dhe vet kam luajt futboll 2 vjet,,kam marr dhe 1 medalje..
    Pse nuk luan me me kaq mbaroji me nje medalje. po vazhdoje me te na
    behet nje shqiptare tamam fudboliste nuk dihet kishe luajtur per (Barcelonen)
    hahahha deshta te them pe Realin e Madridit.......

Anėtarėsuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    Citim Postuar mė parė nga kriko-38 Lexo Postimin
    Pse nuk luan me me kaq mbaroji me nje medalje. po vazhdoje me te na
    behet nje shqiptare tamam fudboliste nuk dihet kishe luajtur per (Barcelonen)
    hahahha deshta te them pe Realin e Madridit.......

epoo aqe me skuadren qe isha une te gjitha u ndalen te themi ketu tek ne futbolli eshte pak veshtir te luajn vajzat per fat te keq nuk ka kushte ,,dhe nuk merren shum ,,per vajzat
    po prandaj nuk e vazhdova une se mos me zgjedhin me te miren dhe te me qojn ne Barcelon hahahhahah :P

Anėtarėsuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    epoo aqe me skuadren qe isha une te gjitha u ndalen te themi ketu tek ne futbolli eshte pak veshtir te luajn vajzat per fat te keq nuk ka kushte ,,dhe nuk merren shum ,,per vajzat
    po prandaj nuk e vazhdova une se mos me zgjedhin me te miren dhe te me qojn ne Barcelon hahahhahah :P
    JO mbahu ty realit se barcelona humbi mbrem hahaha p.s.

i/e regjistruar Maska e 100% MERENGUES
    Anėtarėsuar
    05-06-2007
    Postime
    293
    kjo video nuk pasqyron asgje....krejt keto jane pallavra..... si i fitoj reali 9 titujt e champions leagues apo mos ndoshta edhe aty ka nderhy franco heehheee.....lereni keto pallavra..............te gjithe keta tituj te realit jane te merituar ....genjehet ai qe mendon se realit franco ja ka fituar titujt
    We Are Simply The Best REAL MADRID

Anėtarėsuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Ke kot video skan si te humbin kohen me duket edhe un mendoj se genjehet ai qe mendon qe luan rol franko absurd te mendohet keshtu.................

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga E=mc² Lexo Postimin
    Po si eshte e mundur qe ne Itali perflitet shume fakti qe Juventusi ka qene ekip i favorizuar dhe ka arritur te fitoj nje sere kampionatesh nen ndkimin e politikes? Si ka mundesi qe Austria dhe Franca akoma flasin per presionet politike te kohes se Italis kampione bote? Sepse une s'po shpik asgje, thjesht i kam te degjuara tek tuk dhe te lexuara.

Atehere me jep nje pergjigje si dalin keto fjale, sepse asgje nuk eshte legjend urbane, ka shume qe kan qene protagonist te asaj kohe. Une s'po bej aspak teorira konspirative, po flas me gjera te thene nga njerez qe i kan jetuar. Nese do flisja duke bere konspiraci, nuk do dilja me teza te thena, po me hipoteza te mundshme.
    Jane llafe kafenesh .
    Aq te shumta ishin keto llafe , sa njerezit filluan e po dyshonin vertet.
    Nqs mussolini pati ndikim ne kampionatin e 34 ne itali , shume mire mund te them une qe presidenti i uruguajit pati ndikim ne kampionatin e 30 qe u mbajt ne uruguaji e u fitua po nga uruguaji.
    Te njejten gje mund te pretendoj edhe per gjermanine edhe per angline edhe per argjentinen e 78 apo francen e 98. Pra konspiracite e tilla nuk mbarojne kurre. Pa fakte , nuk mund ta besh nje fjale goje fakt te pakundershtueshem.
    Une vet se kam degjuar ndonjehere qe juventusi qeka favorizuar nga politika. Here e pare qe e degjoj kete gje.

Sa per presionin e mussolinit bere austrise dhe frances. Mos ti lexoj me te tilla budalliqe. Pirdhte franca per itali ne ate kohe

Anėtarėsuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    i ka fitu titujt duke luajtur kaq
    mos komentoni me
    ehhehe
    real madrid the best forever

Anėtarėsuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    i ka fitu titujt duke luajtur kaq
    mos komentoni me
    ehhehe
    real madrid the best forever
    HAHHAHAAH kaq mbyllni temen mos komentoni me............ashtu ka vendosur leta..

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •