hehe jo jo se e hoqa fare une nje account te vjeter qe kisha, hapa kte te rene, dhe po perpiqem te bej add frindsave qe vertete njof....ca prej tyne kur perpiqem ti boj add: del mesazhi qe smund ti dergosh vetem nqs i njef personalisht, po une i njoh,,,,se si me del ky mesazh.
edhe ti ke frike nga nje vajze? une nuk do kisha frike nga 12, ehh this explains it all I am from Tropoja u r from Tirona![]()
Shup-e ka filluar lloj lloj sick people te hapin fb, e sja ke iden jan meshkuj, femra, arusha apo nje dreq e di .![]()
hahahha walchire...pranoje ate te shkreten ku i dihet, eshte ndonje sheik arabsh qe ska kujt tja leje pasurine, dhe ka vendos to pick u
din tme spjegosh per ate mesazhin qe del ne facebook???
Vazhdoni punen tuaj ju. Une vetem ju ve ne dukje orientimin sexual, por nuk ju pengoj e nuk shaj. Une shfaqje du
Pink ajo ishte nje tragjedi e vertet. Te te vras hajduti, gruan dhe dy femijet ,e tani mundohet ta hedhi si i semure psikik, sinqerisht te isha une ne vend te tij e kisha vrare me duart e mia kafshen. Doktori i shkrete e ka humbur mendjen fare qe atehere. Nuk punon me me duket.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 17-09-2010 më 11:17
Feelings change - memories don't.
Sot e përjetë më bën përshtypje kur njeriu përkundër gjithë interesave dhe bindjeve e pranon
të vërtetën. Por, shumica bien në të shumtën e rasteve shumë thellë në mendjemadësi të tepërt.
Krijoni Kontakt