Close
Faqja 11 prej 145 FillimFillim ... 9101112132161111 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 1443
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-03-2006
    Postime
    184
    Citim Postuar më parë nga Linda5 Lexo Postimin
    Gripi,kolla,te vjellta ,temperatura,dhimje trupi qe me ka lon gjith noten pa gjum,dhe ashtu vazhdoj akoma shkova ke mjeku sot,dhe kam prit dhe atje nja 3 ore,se ishte nje rradh e madhe me pacienta,mezi me majshin kometshpresoj me ilaçet qe me ka dhon mjeku,te kem permisime.
    te kalume Linda5, na u shendosh sa me pare, sepse skuadra olimpike shqiptare ka nevoj per presencen tende.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Per vrasjen e familjes se doktorit e ke fjalen Pink, apo ndonje tjeter?

Kurse mua me beri pershtypje nje dokumentare rreth nje familje Shqiptare dje, ku vajza e madhe 19 vjecare ishte perdoruse e Meth. dhe gjithashtu prostituonte per te siguruar leket e droges. E tmerrshme! Ardhur para 15 vjetesh ne USa nga Tirana, per nje jete me te mire dhe femija te behet nje funderrine rrugesh. U fut ne nje qender rehabilitimi dhe premtoi qe nuk do kthehej me ne ate rruge. Akoma s'kishte mbaruar shkollen e mesme. Mamane e kishte lesbike. Ishte e ndare nga burri. Jetonte vetem me dy cupat. Tragjedia e nje familje Shqiptare ne Usa, nje realitet i hidhur qe mund ti ndodhi cdo familje Shqiptare kur i le femijet pas dore e sulet rreth parase nga mengjesi ne darke.
    e cer do me thon ti me kte qi nona qoka lezbike? amon mi si sna e late venin askun, sna late me bo cik qef si dime vet.shushuje, ku je mi ti, kjo mia@ sqeka tu na lon me bo gjo. tsk tsk tsk

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga Shup Laka Lexo Postimin
    cja fut kot edhe ti walchire......din si i behet te bllokosh fare frends requests nga njerez qe si njef???? dua ta vej edhe une kte opcion, sdi se qysh.
    Shup-e nuk tallem me kesisoj gjonash , i swear she must be sick or something like this se ska mundesi ....lol
    Un e kam fshehur mos me gjejn por still she finds me , dont know how
    Ti Shup-e futi i te myllme te bish rehat

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-03-2006
    Postime
    184
    hehe jo jo se e hoqa fare une nje account te vjeter qe kisha, hapa kte te rene, dhe po perpiqem te bej add frindsave qe vertete njof....ca prej tyne kur perpiqem ti boj add: del mesazhi qe smund ti dergosh vetem nqs i njef personalisht, po une i njoh,,,,se si me del ky mesazh.

edhe ti ke frike nga nje vajze? une nuk do kisha frike nga 12, ehh this explains it all I am from Tropoja u r from Tirona

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Shup-e ka filluar lloj lloj sick people te hapin fb, e sja ke iden jan meshkuj, femra, arusha apo nje dreq e di .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-03-2006
    Postime
    184
    hahahha walchire...pranoje ate te shkreten ku i dihet, eshte ndonje sheik arabsh qe ska kujt tja leje pasurine, dhe ka vendos to pick u

din tme spjegosh per ate mesazhin qe del ne facebook???

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Per vrasjen e familjes se doktorit e ke fjalen Pink, apo ndonje tjeter?

Kurse mua me beri pershtypje nje dokumentar rreth nje familje Shqiptare dje, ku vajza e madhe 19 vjecare ishte perdoruse e Meth. dhe gjithashtu prostituonte per te siguruar leket e droges. E tmerrshme! Ardhur para 15 vjetesh ne USa nga Tirana, per nje jete me te mire dhe femija te behet nje funderrine rrugesh. U fut ne nje qender rehabilitimi dhe premtoi qe nuk do kthehej me ne ate rruge. Akoma s'kishte mbaruar shkollen e mesme. Mamane e kishte lesbike. Ishte e ndare nga burri. Jetonte vetem me dy cupat. Tragjedia e nje familje Shqiptare ne Usa, nje realitet i hidhur qe mund ti ndodhi cdo familje Shqiptare kur i le femijet pas dore e sulet rreth parase nga mengjesi ne darke.
    Po Mia, per ate ngjarje e kisha dhe une.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Plot Lexo Postimin
    e cer do me thon ti me kte qi nona qoka lezbike? amon mi si sna e late venin askun, sna late me bo cik qef si dime vet.shushuje, ku je mi ti, kjo mia@ sqeka tu na lon me bo gjo. tsk tsk tsk
    Vazhdoni punen tuaj ju. Une vetem ju ve ne dukje orientimin sexual, por nuk ju pengoj e nuk shaj. Une shfaqje du

Pink ajo ishte nje tragjedi e vertet. Te te vras hajduti, gruan dhe dy femijet ,e tani mundohet ta hedhi si i semure psikik, sinqerisht te isha une ne vend te tij e kisha vrare me duart e mia kafshen. Doktori i shkrete e ka humbur mendjen fare qe atehere. Nuk punon me me duket.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 17-09-2010 më 11:17
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Ermedin
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Sot e përjetë më bën përshtypje kur njeriu përkundër gjithë interesave dhe bindjeve e pranon
    të vërtetën. Por, shumica bien në të shumtën e rasteve shumë thellë në mendjemadësi të tepërt.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    Une shfaqje du
    cer perrverse mer jahu!

kjo mka bo pershtypje, mia@ shef per bire tcelcit.

Faqja 11 prej 145 FillimFillim ... 9101112132161111 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •