sa te rrembyer jane keta te punes time
pasi u dyshua qe nje punonjese kishte tuberkulose ne fazen ngjitese filluan te alarmojne gjithe boten , te gjithe personat qe kishin qene ne kontakt me te se keshtu qenka protokolli, u be nje gjendje alarmi
organizuan qe te vinte nje makine te na bente radiografie te gjithe , te na benin testin te gjitheve , u bene me mijera reunione ku mblodhen te gjithe personat qe kishin patur kontakt me te keto tre muajt e fundit kur ne final
personia qe dyshonte te kishte tuberkuloze iu gjet nje tjeter mikrob qe nuk eshte aspak ngjitesdhe si perfundim nuk kishte tuberkuloze
![]()
sot me s'beri pershtypje.. komedia e luajtur nga trupa me e madhe thejatrore qe ka pasur ndonjhere bota..
skena ishte bulevardi..
kulmi..
u veshen me lekure qëngji mijra e mijra cakej.. dhe luajten..
po ti shihje si hanin karota e bar si lepuj.. e dele..
lol
injoranca e disave qe e bejne veten per te zgjuar ppfffff sa i urrej keto persona..
NE QOFTE SE NJEREZIT FLASIN PRAPA KRAHEVE TE MI,ATEHERE DO TE THOTE QE UN JAM NJE HAP PERPARA TYRE.?
Koha e mire,dielli shining.......sduket si janar...
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
Cfare po ndodh ne Shqiperi perdite po me ben pershtypje.![]()
Koha kalon, kujtimet i tret...
koha shume e bukur sonte cudi e madhe...me ket rast te dalim icik se neser ketu mos ja fusi prap bor
![]()
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Nje shok ne shkoll nje muhabet qe me beri , menyra si e hodhi ma peshtirosi plus qe si kam len shkas te shprehet ashtu , te cuditshem njerzia i kan ca derrasa mangut .
Je e cilter dhe pa komplekse dhe ta marrin per per kapital...
I may BE a Cruel Heartless bitch BUT im Good at it ...
Krijoni Kontakt