sot me beri pershtypje njeri normal i panjohur ne autobuz qe me shume natyrshmeri me kerkoi te pinte pak uje nga shishja plastike qe po pija vete...
sot me beri pershtypje njeri normal i panjohur ne autobuz qe me shume natyrshmeri me kerkoi te pinte pak uje nga shishja plastike qe po pija vete...
Ndryshuar për herë të fundit nga broken_smile : 27-01-2011 më 13:41
Sot me tha jarani qe kishte pare nje enderr "te keqe" mbreme sikur vdiqa ne nje aksident dhe duhet te tregohem e kujdesshme e mos ta ngas makinen me shpejtesi. Me paralajmeroi me duket, do me bej atentat. Me siguri qe ka dore vjerra. lol
po me ben pershtypje ky damn computer...mezi sa prita te instaloja turbotax, por me jep nje error...grrrhh
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
................................
Ndryshuar për herë të fundit nga MI CORAZON : 28-01-2011 më 00:29
Where does a thought go when it's forgotten?
derjans ki kujdes se ajo eshte nga ato qe kane lindur ne nje baze ushtarake ne Gjermani, rritur ne Panama, dhe shkolluar ne Hong Kong.Vellane e ka Texas Ranger si Chuck Norris.
Te bijen e ka me anti-drogen, mbesen me Homeland Security dhe nipin Navy Seal. Se mos iken dem kot e kam fjalen.
P.S. Rexhi, m'i dergo mua t'i bej taksat per 15 minuta mi goc, ca merresh me Turbotax. lol
hahah lol per para nuk pres un infy hihihi
ps: i will hun, ja do ta provoj dhe neser se tani eshte vone if it doesnt work i will ask your advice![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Bora....qe e ka marr me seriozitet ramjen,nuk o ka din mu ndal....![]()
"Effort creates intelligence."
Krijoni Kontakt