Postuar më parë nga Aldi-Aldo Mbyllen temen Po pergjigjesha hahhahaha cila teme ishte?
Postuar më parë nga fashion_girl qe jemi ne shekullin 21 dhe njerezit nuk din te sqarohen me fjale , me mirkuptim,por me grushta ............! Kush te gjujti ty mi?
Unë jam njeri i thjeshtë. Kënaqem me pak. Më mjafton më e mira.
Postuar më parë nga 2043 Kush te gjujti ty mi? mu asnjeri , por po lexoja lajmet dhe nga ato qe lexova me erdhi ne mendje kjo gje !
Postuar më parë nga fashion_girl hahhahaha cila teme ishte? cfare po mendoni ne kete moment
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Postuar më parë nga Aldi-Aldo cfare po mendoni ne kete moment pse e kan mbyll??????
Postuar më parë nga fashion_girl pse e kan mbyll?????? Nuk e di Ika te bej dush
Postuar më parë nga Aldi-Aldo Nuk e di Ika te bej dush ok ciaooooooooooo! p.s lahu mire !hiqe gjith zhulin !
Postuar më parë nga fashion_girl ok ciaooooooooooo! p.s lahu mire !hiqe gjith zhulin ! tani e thote mbasi ka mbaruar puna Nuk pyete per pergjigjen
...koha e mire. Data 16 janar...dhe te pish kafe jashte, ne terrace, eshte mrekulli
Sapo lexova qe njeri ketu qe nuk e honeps dot qenka fierak. Ncuq, s'ka mundesi. Ai eshte aq fierak sa jam une tironse. lol
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt