ne rradhe te pare nuk eshte geni i te huajit por te babait te saj, ne rradhe te dyte babait te saj nuk ja ben syri terrt per vete, ca do te thuash ka ndonje gene shqiptar ai keshtu lol
ne rradhe te pare nuk eshte geni i te huajit por te babait te saj, ne rradhe te dyte babait te saj nuk ja ben syri terrt per vete, ca do te thuash ka ndonje gene shqiptar ai keshtu lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
me ty duhet me qene shum korrekt, ka genin e babait te saj qe nuk eshte SHqiptar, andaj edhe frigohet......hiqen kta te huajt qe sju ben syni terrt, por kur te vije tek e keqja si ikin sikur ketrat neper parqe kur bjen rrufeja.
sot me ka bo pershtypje,,,se si kapet shpejtesia 230 kilometra ne ore dhe frenat te mbajne pa problem, sigurisht Range Rover sport.
Po shifja kete videon ne youtybe .
Dhe po me ben pershtypje , a jep rezultate kjo gjoja per te pasur nje celebrity butt ?![]()
Mo beri pershtypje dikush ne fb. Me kishte kerkuar friendship. Kishte emrin e kusheririt tim. Mendova po une sikur ekam kete kur me hoqi?
Sa do e pranoja u kujtova, ti hidhja nje sy profilit. Asnje friends te perbashket. No way, thashe. I kemi te pakten nja 10. Do jete ndonje tjeter me te njejtin emer e mbiemer. Rastesi?![]()
Feelings change - memories don't.
pse nuk e ke tashme Walchire?
Shup-e i kam po still ,me Jessica Alba dhe shoqe nuk krahasohem![]()
let me be the judge of that, first i need to see them![]()
ne fakt shumica e karburanteve ne UK they are managed by indians,,,,kur pash cmimin thash po ky vend duhet te jet 1000m katror me duhet nje ne ate madhesi, kur shkoj atje me nje kusho timin e shohim, ma bon kushoja futja grusht mu''tit e ikim.....si lyp ate cmim per nje kuti konserve....indians ptuuuu
this indian was not cheap, he was dare haha
Ndryshuar për herë të fundit nga Shup Laka : 15-09-2010 më 19:56
Krijoni Kontakt