Close
Faqja 6 prej 145 FillimFillim ... 456781656106 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 1443
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    ne rradhe te pare nuk eshte geni i te huajit por te babait te saj, ne rradhe te dyte babait te saj nuk ja ben syri terrt per vete, ca do te thuash ka ndonje gene shqiptar ai keshtu lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-03-2006
    Postime
    184
    me ty duhet me qene shum korrekt, ka genin e babait te saj qe nuk eshte SHqiptar, andaj edhe frigohet......hiqen kta te huajt qe sju ben syni terrt, por kur te vije tek e keqja si ikin sikur ketrat neper parqe kur bjen rrufeja.

sot me ka bo pershtypje,,,se si kapet shpejtesia 230 kilometra ne ore dhe frenat te mbajne pa problem, sigurisht Range Rover sport.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Po shifja kete videon ne youtybe .

Dhe po me ben pershtypje , a jep rezultate kjo gjoja per te pasur nje celebrity butt ?

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Mo beri pershtypje dikush ne fb. Me kishte kerkuar friendship. Kishte emrin e kusheririt tim. Mendova po une sikur ekam kete kur me hoqi?
    Sa do e pranoja u kujtova, ti hidhja nje sy profilit. Asnje friends te perbashket. No way, thashe. I kemi te pakten nja 10. Do jete ndonje tjeter me te njejtin emer e mbiemer. Rastesi?
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-03-2006
    Postime
    184
    pse nuk e ke tashme Walchire?

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Shup-e i kam po still ,me Jessica Alba dhe shoqe nuk krahasohem

Citim Postuar më parë nga Shup Laka Lexo Postimin
    rexhina....genin e atij te huajit ka trasheguar se ne Shqiptaret sna ben syri terrt as perpara tenit me na hudh.

mua me ben pershtypje nje biznes qe shkova te shoh, po perpiqej te shiste nje karburant me cmimin e nje hoteli 5 yjesh...udhtova gati 250 km per at lesh karburanti, me behej me ja fut grushta shkelma indajn papirikes
    Po me ben pershtypje Homzai qe nuk di rregullin nr.1 ne business: "You never do business with an indian, because you will never make any money out of it. They are too freaken cheap." lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-03-2006
    Postime
    184
    let me be the judge of that, first i need to see them

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-03-2006
    Postime
    184
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Po me ben pershtypje Homzai qe nuk di rregullin nr.1 ne business: "You never do business with an indian, because you will never make any money out of it. They are too freaken cheap." lol
    ne fakt shumica e karburanteve ne UK they are managed by indians,,,,kur pash cmimin thash po ky vend duhet te jet 1000m katror me duhet nje ne ate madhesi, kur shkoj atje me nje kusho timin e shohim, ma bon kushoja futja grusht mu''tit e ikim.....si lyp ate cmim per nje kuti konserve....indians ptuuuu

this indian was not cheap, he was dare haha
    Ndryshuar për herë të fundit nga Shup Laka : 15-09-2010 më 19:56

Citim Postuar më parë nga Shup Laka Lexo Postimin
    ne fakt shumica e karburanteve ne UK they are managed by indians,,,,kur pash cmimin thash po ky vend duhet te jet 1000m katror me duhet nje ne ate madhesi, kur shkoj atje me nje kusho timin e shohim, ma bon kushoja futja grusht mu''tit e ikim.....si lyp ate cmim per nje kuti konserve....indians ptuuuu

this indians was not cheap, he was dare haha
    I thashe cmimin per nje kontrat nje indiani dhe ky filloi te negocionte. Ma coi ne maje te hundes debili. I don't come to your Seven 11 and negotiate the price of a slurpee - i thashe- so don't even think about it."

Faqja 6 prej 145 FillimFillim ... 456781656106 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •