Ncq se kam dit
Nuk merzitem mi jo
Po se kuptoj ktyne panxharve çfar ju ka hum ,qe e kerkojn ktu ke mu ,apo ju ka hum qeni?........LOL
Flm ,do e kem parasysh kshillen tate,sot e tutje
Nga komjutri im nuk hyn njeri perveç meje ne forum ,por nuk ma ha mendja qe te jet problem,se eshte e dyta here,brenda 1 jave qe me ndodh,po e njejta gje
Nuk merzitem jo,por per momentin i hapa syt kater, lol ,dhe po menojsha ,po ne kte ore skam hyre,çne kjo qe me del kshtu
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Linda5 : 24-11-2010 më 18:32
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
burri qe ska ardhur akoma
do e le te flej ne ballkon sot
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
lisula zemer dajak duan te gjithe me po cti besh thuaj
sot po vija ne pune edhe rruges pashe nje grua me nje si tip karoce te vogel qe e terhiqte me ca si pune tubo qe ishin te lidhura me trupin e saj
u habita se skisha pare ndonjeher....
me vone mesoj se ajo ishte zemra e saj
o zot thashe me vete sa fatkeqsi ka neper bota
ajo deri sa ti bejne operacion ti vene zemer duhet te jetoje me zemer teknike![]()
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
sonte me ka bo shume pershtypje qe kam qen gati nja 3 her tu thy komen dhe qe me bishin gjonat nga doraas vet nuk e mora vesh pse
...
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Opo shyqyr qe je shnoshe e mire tashi thuaj :P
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
mu kujtu qe njoni ne forum ka pas emrin karkaxholi,....
pak kane qene, po shume jane shtu
![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Krijoni Kontakt