nuk te tha po ste pelqyn hajde kthei, qe te gjejme nji pale me te mira....................
Jeto sot se neser nuk i dihet
Me beri pershtypje nje person me shum...............se sic kisha paramenduar................
rruges pam nj rrjesht te gjate qe po prisnin jasht, njer cift ishte veshur si dinosaur...meduket po audition for american idol apo america got talent lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
e lexoj gjothmone ate faqe se shkruajne shume gallata edhe me pelqen
meqe e the ti nuk e hap me gazete
po nuk desha ta pershkruaj te gjithe veshjen,floket,canten time me xhan si e kishte pershkruar ai lol
thua te kishin kaluar shume ne te njejten ore
me te njejte cante , me celes makine , e me te njejte ngjyre mbaselol
lol ju skeni me se te mereni shikoni hallin tuaj se nuk mbeta une te shec qese ne forum.....
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Sot më beri përshtypje miratimi i rezolutës për Kosovën në Ansamblenë e Përgjithshme të OKB, është pranim i vendimit të GJNKD
Me bejn pershtypje njerzit qe shoh tek kalojne rrugeve , te hutuar , te merzitur, nuk sheh asgjekundi nje fytyr te qeshur kjo eshte shum deprimuse .
Dont judge , before you know ...
sot me ben pershtypje sec ndodhi pasi bera nje dush...e vura vajzen ne gjume, e vendos ne "crib'in" e saj...dhe shkoj te bej nje dush, mbylla deren qe mos te degjoj zhurmen...kur dal nga dushi degjoj ulerim qe se kam degjuar ndonjehere, me ishte mekur vajza! vec 10-15 min dush bera, dhe sa e kisha ven ne gjume...oh man sma ben zemra me ta le vetem...ka trasheguar genen time me te keq "frika" lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
rexhina....genin e atij te huajit ka trasheguar se ne Shqiptaret sna ben syri terrt as perpara tenit me na hudh.
mua me ben pershtypje nje biznes qe shkova te shoh, po perpiqej te shiste nje karburant me cmimin e nje hoteli 5 yjesh...udhtova gati 250 km per at lesh karburanti, me behej me ja fut grushta shkelma indajn papirikes
Krijoni Kontakt