S'kisha cuar ndonjehere makinen time, per an oil change. U bera kaq sa jam, sot ishte hera e pare. Meqenese isha pushim, me "urdheruan" te beja nje gje te tille. E shumta 30-45 min do te marri. Okkkk, mbylla telefonin me nje - Uf.
U vesha, nuk hengra mengjez me mendimin se do mbaroj pune shpejt. I hipa makines, e drejt e te Jack Daniels.
Dhashe celsin aty, e pyeta- Sa kohe do marri ky proces?
Hmm tha ai- 1 deri ne 2 ore.
2 ore ? What, Une skam ngrene as mengjez !! lol
U ula aty, salla e pritjes ishte kendshem jo keq. Tv-ja on. I hodha nje sy, se kush perdreq e kishte kthyer te " si te gatuajme" kanal.
Hodha syte perreth, afer kisha 2 pleq, qe benin muhabet gjithe qef. Fillova te degjoj biseden e tyre. Desha apo sdesha. Degjova, per cunin e plakut, degjova per filan fistekun qe kishte vdekur 93 etc etc. Kishin muhabet te embel jo shaka. Anash kisha nje femer, qe ish treguar gjithe mend lol, kish sjell lap top.
Hapa cellin. Facebook, si perdreq asnje online. I futa nje komente statusi- si do i shtyj ketu , keto 2 ore !!
Dola verdalle, stomaku po bente goxha zhurme. Shoh qe servirnin cikerrima per te ngrene, e kafe per te pire. Mora ca popcorns. Tik tak , tik tak. Mezi kaloi 1 ore. Shifja perjashte, opa erdhi makina ime. Po harroja qe aty te gjitha ishin pothuajse njelloj.
Si perfundim, mbas 1 ore 1 15 min, makina ishte gati per ta marre.Hallelujah, tani i bie ta sjellesh mbas 30. 000 miles again, tha mekaniku. Si urdheron, i thashe. I hipa maqines, dhe o burra ne mall. lol
Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 20-10-2010 më 13:39
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Njeri, qe me tha duhet te mbulohesh si femrat muslimane...
Where does a thought go when it's forgotten?
Njona qe me tha : Neser do vije shoqja ime me ne Une ajo dhe shoqja treshe ? Jo o zot ndaloi ato
Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 20-10-2010 më 14:24
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
Qe kam me nje dhimbje koke qe mbreme,mendova se do e kisha nga mungesa e gjumit,por jo.Kur u cova ne mengjes e kisha perseri ,epo me duhet nje kafe mendova .Por prap vazhdon![]()
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
For all my love and hate, for all my sorrow's sake, neither today or tomorrow, i shall never break!.
telefoni qe mi bo nervat kacurrel...
![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
forumi qe me nxjerr jashte u bo 3 here,
do te jete fut noj diversant grekoman si duket ne nickun tim...![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Sot po degjoja ne radio se si njeri kishte hedhur ne gjyq pronaret e nje restoranti afer shtepise se tij sepse keta te restorantit e perdorin shume BACON dhe kjo ofendon miqte e tij myslyman qe i vijne ne shtepi. E forta fare eshte se ky qe beri padine, nuk eshte myslyman vete, kurse pronari/guzhunieri i restorantit eshte myslyman dhe shume nga kostumeret e tyre jane myslyman. Ec merre vesh tani se kush eshte i fyeri ne kete mes!!!
kane nisur qe tani zbukurimet dhe dritat e vitit te ri
sa shpejt qe erdhi fundi i vitit![]()
Krijoni Kontakt