Close
Faqja 42 prej 145 FillimFillim ... 3240414243445292142 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 411 deri 420 prej 1443
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    me fal pinko tashi e pashe ngjyren e verdhe qe ishte anash tubit , me A vertete e ke me puder edhe ti
    ato qe jane me uje kane ngjyre blu, ata me puder kane ngjyre te verdhe dhe ato qe jane me CO2 kane ngjyre gri
    ti qenke bere eksperte mi, e paske pas me verte mendjen ne ate "fire drill "qe ju paskan bere.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    S'kisha cuar ndonjehere makinen time, per an oil change. U bera kaq sa jam, sot ishte hera e pare. Meqenese isha pushim, me "urdheruan" te beja nje gje te tille. E shumta 30-45 min do te marri. Okkkk, mbylla telefonin me nje - Uf.
    U vesha, nuk hengra mengjez me mendimin se do mbaroj pune shpejt. I hipa makines, e drejt e te Jack Daniels.
    Dhashe celsin aty, e pyeta- Sa kohe do marri ky proces?
    Hmm tha ai- 1 deri ne 2 ore.
    2 ore ? What, Une skam ngrene as mengjez !! lol

U ula aty, salla e pritjes ishte kendshem jo keq. Tv-ja on. I hodha nje sy, se kush perdreq e kishte kthyer te " si te gatuajme" kanal.
    Hodha syte perreth, afer kisha 2 pleq, qe benin muhabet gjithe qef. Fillova te degjoj biseden e tyre. Desha apo sdesha. Degjova, per cunin e plakut, degjova per filan fistekun qe kishte vdekur 93 etc etc. Kishin muhabet te embel jo shaka. Anash kisha nje femer, qe ish treguar gjithe mend lol, kish sjell lap top.
    Hapa cellin. Facebook, si perdreq asnje online. I futa nje komente statusi- si do i shtyj ketu , keto 2 ore !!
    Dola verdalle, stomaku po bente goxha zhurme. Shoh qe servirnin cikerrima per te ngrene, e kafe per te pire. Mora ca popcorns. Tik tak , tik tak. Mezi kaloi 1 ore. Shifja perjashte, opa erdhi makina ime. Po harroja qe aty te gjitha ishin pothuajse njelloj.

Si perfundim, mbas 1 ore 1 15 min, makina ishte gati per ta marre.Hallelujah, tani i bie ta sjellesh mbas 30. 000 miles again, tha mekaniku. Si urdheron, i thashe. I hipa maqines, dhe o burra ne mall. lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 20-10-2010 më 13:39
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Njeri, qe me tha duhet te mbulohesh si femrat muslimane...
    Where does a thought go when it's forgotten?

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Njona qe me tha : Neser do vije shoqja ime me ne Une ajo dhe shoqja treshe ? Jo o zot ndaloi ato
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 20-10-2010 më 14:24
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

HoneY-BunnY √
    Anëtarësuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Qe kam me nje dhimbje koke qe mbreme,mendova se do e kisha nga mungesa e gjumit,por jo.Kur u cova ne mengjes e kisha perseri ,epo me duhet nje kafe mendova .Por prap vazhdon
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

Behind these Hazel Eyes Maska e Lule_Bora
    Anëtarësuar
    30-07-2007
    Postime
    107
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Vintilin? Se kuptoj une e jo me Amerikani.
    LOL se di i bie qe ta kemi vetem neve ne Shkoder pra kete emer, si disa emertime tjera qe ju japim gjerave. Vintili eshte ajo gjeja ke rrota e bicikletes qe kur e hap nxjerr ajrin...si ishte perkthimi shqip shqip?? E kuptove
    For all my love and hate, for all my sorrow's sake, neither today or tomorrow, i shall never break!.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    telefoni qe mi bo nervat kacurrel...

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    forumi qe me nxjerr jashte u bo 3 here,

do te jete fut noj diversant grekoman si duket ne nickun tim...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Sot po degjoja ne radio se si njeri kishte hedhur ne gjyq pronaret e nje restoranti afer shtepise se tij sepse keta te restorantit e perdorin shume BACON dhe kjo ofendon miqte e tij myslyman qe i vijne ne shtepi. E forta fare eshte se ky qe beri padine, nuk eshte myslyman vete, kurse pronari/guzhunieri i restorantit eshte myslyman dhe shume nga kostumeret e tyre jane myslyman. Ec merre vesh tani se kush eshte i fyeri ne kete mes!!!

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    kane nisur qe tani zbukurimet dhe dritat e vitit te ri
    sa shpejt qe erdhi fundi i vitit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •