Sa e shkruajta nje fjalim,per nje teme koti,e perfundova ta dergoje...ishte zhdukur pa lene gjurme tema koti..![]()
Sa e shkruajta nje fjalim,per nje teme koti,e perfundova ta dergoje...ishte zhdukur pa lene gjurme tema koti..![]()
a-Ne nje intersection ne Toronto nga te kater cepat ka 4 gas stations , ndersa ne Montreal nje nje bllok te vogel ka 4 churches , nga nje kishe ne cdo cep .Kishat jane shume te bukura dhe me nje arkitekture evropiane . Pervec kishave dhe government buildings nothing else surpasses my expectation .
b- 7 nga 10 femra ne Montreal jane te dobeta , por e keqja eshte se kembet i kane aq te dobeta sikur kane vene dy cingla ne vend te tyre , pa vithe fare fare , si vajza te vogla te klases se pare jane . Asgje nuk eshte femerore ne trupin e tyre . Vishen bukur si femrat edhe meshkujt , por veshja e tyre eshte vetem vetem nje style : chic ...no other styles .
Te veshur shume bukur , te rinj dhe pleq ....por deri me sot nuk kam pare asnje te bukur ne fytyre dhe jane te shkurter nga trupi . Gra te shkurtra falet , por burri i shkurter ?! Pfff....
c- tani jemi ne maj dhe pema qe kam tek ballkoni sapo ka filluar te celi sythat e para ...asnje peme nuk eshte green akoma ....damn Canada me kete lloj klime .
Ndryshuar për herë të fundit nga Viola.V : 06-05-2011 më 08:47
$ € ₭ $ ¥ ... ♥♫ - ♥♫
so se nuk jam moderator une![]()
flas nga pervoja, fjalim te gjate, tema eshte e mbyllur ose perfunduar ne kosh >.<
lol, po ne Microsoft office word...shkruan nje hartim te tere lol...ke edhe nje faqe per te shkruar kur papritmasi fiket programi hahaha imagjinoe per nje sekond....:-(
We never really grow up, we only learn how to act in public.
sot shkova me familjen per te pa nje shpi ,shum e bukur. kur e shikoje nga jashte te merrte ne qafe (si gjith vilat mo ),po kur kemi hy brenda ca me paisslik dynjaja,vetem per katin e poshtem ma merr menja se duhen 20 shishe candeggina! familja qe jetonte ishte italiane nga ato qe pame kishin edhe femije
upupupupupu ku ishte nje corap sìishin 1 pale breke,ku ishin shishet e limonatave s'ishte buka...edhe ai burri qe jetonte pa pik turpi rrinte aty ueeeeeee ca ZHULCA qe jan kto italianet!
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Krijoni Kontakt