Close
Faqja 129 prej 145 FillimFillim ... 2979119127128129130131139 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,281 deri 1,290 prej 1443
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Sa e shkruajta nje fjalim,per nje teme koti,e perfundova ta dergoje...ishte zhdukur pa lene gjurme tema koti..

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anëtarësuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    a-Ne nje intersection ne Toronto nga te kater cepat ka 4 gas stations , ndersa ne Montreal nje nje bllok te vogel ka 4 churches , nga nje kishe ne cdo cep .Kishat jane shume te bukura dhe me nje arkitekture evropiane . Pervec kishave dhe government buildings nothing else surpasses my expectation .

b- 7 nga 10 femra ne Montreal jane te dobeta , por e keqja eshte se kembet i kane aq te dobeta sikur kane vene dy cingla ne vend te tyre , pa vithe fare fare , si vajza te vogla te klases se pare jane . Asgje nuk eshte femerore ne trupin e tyre . Vishen bukur si femrat edhe meshkujt , por veshja e tyre eshte vetem vetem nje style : chic ...no other styles .

Te veshur shume bukur , te rinj dhe pleq ....por deri me sot nuk kam pare asnje te bukur ne fytyre dhe jane te shkurter nga trupi . Gra te shkurtra falet , por burri i shkurter ?! Pfff....

c- tani jemi ne maj dhe pema qe kam tek ballkoni sapo ka filluar te celi sythat e para ...asnje peme nuk eshte green akoma ....damn Canada me kete lloj klime .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Viola.V : 06-05-2011 më 08:47
    $ $ ¥ ... ♥♫ - ♥♫

Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Sa e shkruajta nje fjalim,per nje teme koti,e perfundova ta dergoje...ishte zhdukur pa lene gjurme tema koti..
    eh, sa here ka ndothuar ashtu
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga thirsty Lexo Postimin
    eh, sa here ka ndothuar ashtu
    Mos e qove ne kosh plehrash ti ee...

Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Mos e qove ne kosh plehrash ti ee...
    so se nuk jam moderator une

flas nga pervoja, fjalim te gjate, tema eshte e mbyllur ose perfunduar ne kosh >.<
    lol, po ne Microsoft office word...shkruan nje hartim te tere lol...ke edhe nje faqe per te shkruar kur papritmasi fiket programi hahaha imagjinoe per nje sekond....:-(

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anëtarësuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    joooooooooooooooo

e bera qe te terheq vemendjen :/
    qe te terheqesh vemendjen time ?!?!?! beh ja arrite qellimit!

Anëtarësuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    sot shkova me familjen per te pa nje shpi ,shum e bukur. kur e shikoje nga jashte te merrte ne qafe (si gjith vilat mo ),po kur kemi hy brenda ca me paisslik dynjaja,vetem per katin e poshtem ma merr menja se duhen 20 shishe candeggina! familja qe jetonte ishte italiane nga ato qe pame kishin edhe femijeupupupupupu ku ishte nje corap sìishin 1 pale breke,ku ishin shishet e limonatave s'ishte buka...edhe ai burri qe jetonte pa pik turpi rrinte aty ueeeeeee ca ZHULCA qe jan kto italianet!

Citim Postuar më parë nga fashion_girl Lexo Postimin
    qe te terheqesh vemendjen time ?!?!?! beh ja arrite qellimit!
    po moj po

te terhiqet shpejt vemendja ty :P

sot shkova me familjen per te pa nje shpi ,shum e bukur. kur e shikoje nga jashte te merrte ne qafe (si gjith vilat mo ),po kur kemi hy brenda ca me paisslik dynjaja,vetem per katin e poshtem ma merr menja se duhen 20 shishe candeggina! familja qe jetonte ishte italiane nga ato qe pame kishin edhe femijeupupupupupu ku ishte nje corap sìishin 1 pale breke,ku ishin shishet e limonatave s'ishte buka...edhe ai burri qe jetonte pa pik turpi rrinte aty ueeeeeee ca ZHULCA qe jan kto italianet!
    per cudi edhe familja ime, lol?

Duhet te shkonim ne fakt por une kam pak pune dhe ata do te shkojne pa mua...neqoftese nuk shkojn sote dite tjeter atehere

Anëtarësuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    po moj po

te terhiqet shpejt vemendja ty :P

per cudi edhe familja ime, lol?

Duhet te shkonim ne fakt por une kam pak pune dhe ata do te shkojne pa mua...neqoftese nuk shkojn sote dite tjeter atehere
    me terhiqet shpejt?????? sepse du prandaj!ary ku du un kushtoj vemendje aty ku sdu i....

ue ca coincidenze !!!!!!
    ca shpie do maresh?

me terhiqet shpejt?????? sepse du prandaj!ary ku du un kushtoj vemendje aty ku sdu i....

ue ca coincidenze !!!!!!
    ca shpie do maresh?
    Po prah lol duh

Po, e cuditshme. ende nuk I kam pare. Ata I pan dy, njera ishte cka Kurse tjetra ishte me e bukur.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •