sot me ka bere pershtypje se kam lexuar shume.....me duhet ta mbaroj sa me shpejt kete librin
sot me ka bere pershtypje se kam lexuar shume.....me duhet ta mbaroj sa me shpejt kete librin
Non mollare mai !!!!
Qekam semur![]()
Me te vertete![]()
te deshiroj sherim te shpejte.
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Sote me ben pershtypje postimi i antares pa emer ne temen Albumi fotografik,Para nje kohe per kete antare ishte hapur edhe kjo teme!!!
Rrofsh pa emer nje pershtypje me se e kendshme qe me gezoi sote.![]()
Rocki Star
Anëtarësuar: 23-10-2009
Vendndodhja: Nën hijen e qerpikut tënd...!!!
Postime: 1,398
Ngushellime per anetaren e forumit (pa emer)
--------------------------------------------------------------------------------
Ndoshta nuk e kam hapur temen ne rubriken e duhur, po sdita se ku ta hap dhe dhe e pash te arsyeshme te hapet nje teme per te dhe vendosa ta hap ketu.
Isha i regjistruar ne nje forum tjeter ku ishte e regjistruar edhe anetarja e forumit shqiptar pa emer . Dje morem lajmin e hidhur nga i dashuri i saj se Tina (pa emer) ka nderruar jete me date 30.06.2010.
I shpreh ngushellimet e mia se pari familjes , miqeve , shokeve dhe gjithe atyre qe e kane njohur.
Edhe njeher ngushellime.
PS. Prezantimi i anetares pa emer
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=115741
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Edhe mua kjo me beri pershtypje,si mundi rock stare bej nje shaka aq te pa krip,te luaj me ndjenja te anetareve??![]()
Jo xhane ska faj Rock Star ai vetem e kishte lexuar dikund tjeter,
Por spo kuptoj pse deri tani pa emer nuk eshte lajmruar!!
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
xhenet,me kujtohet shume mire,e kam pas pyetur rock,shiko se nuk mund te jete e vertet sepse mos ke ngatrru me ndonje nofke tjeter....nuk me eshte pergjigjur,edhe beso me eshte pas dhimsur edhe mua shume,por si duket i paskan bere fjalet bashke kjo pa emer edhe rocki,te tallen me ne.
vetem se kan ulur vlerat e veta asgje me shume.
me ben pershtypje vajzat qe jan siper paskan ra n hall t madh...pp
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Krijoni Kontakt