Close
Faqja 122 prej 145 FillimFillim ... 2272112120121122123124132 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,211 deri 1,220 prej 1443
    yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Ishte gjynah i vogel, se isha te parkingu pran shtepis
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Nje tufe me trendafila te kuqe, me e bukura qe kisha pare ndonjehere.
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    se sa lehte mund ti terheqesh vemendjen njerezve qe ti do, vetem me shikim ose veprime qe mund te besh me ato pak gjera qe mund te kesh ne tavoline. dhe pasi ju ke terheq vemendjen, i bene te shikojne andej nga je duke pare ti, vetem se ti je duke pare ne ate drejtim ne nje menyre te tille qe ata i bene kurioze. Haha ndjenje e papare.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    sa embel me flet aman....
    po c'pati qe me tha "mos u dorzo asnjeher" doja ti them te mos dorzohem nga ti apo c'ka....
    eeee
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e Çaushi
    Anëtarësuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Në Atdhe!
    Postime
    3,283

Arrow Kjo leter me beri shume pershtypje sot...

Letra e shqiptares qe preku zemrat e botes

Letër babait!
    Dita po merrte kah të kundërt. Gjersa shikoja perëndimin e diellit, tinguj të trishtuar vetmie bashkë me flladin pranveror më përkëdhelnin flokët…Ah ajo përkëdhelje do të doja të ishte nga dora e tim eti sepse nuk i mbaj dot në mend ledhati...met atërore!…Po ti o lot më shkarravite fjalët që po shkruaja në letrën, të cilën dua ta adresoj në dyert e parajsës, te Ai që më la me lot në sy, te Ai që la një vend të zbrazët në tryezë, te Ai që më dha dhe një emër tjetër-emrin jetim. * * * I dashuri Baba! E bëra zemrën gur dhe me mallin më të madh dua të të shkruaj,të të tregoj sa të dua, sa jam rritur. Dita kur më le ishte ditë me shi,…, atëkohë s’dija të derdhja lot, andaj qielli qau për mua. Acar, dëborë në mua mbretëroi, ndonëse ishte kohë vere. Tri vjet isha kur më le, këtë e di dhe Ti e unë se di sa vjeç isha,por nëna më tregoi. Ajo më flet shumë për Ty. E di baba, shpesh më merr malli të dëgjoj ndonjë fjalë nga Ty, ta di ç’zë kishe, ta shikoj buzëqeshjen Tënde, por kot. Jeta qenka i vetmi libër që s’mund t’ia kthesh fletët prapa! Më le vetëm, por s’dua të jem robëreshë e vetmisë, prandaj shpesh qesh,…, qesh të të sjell ty pranë sepse më thonë që buzëqeshja ime i ngjan tëndes. Më bëhet qejfi kur më flasin për Ty, kur më tregojnë sa më doje, si më ngritje lartë dhe më përqafoje! Sa keq!…Mua s’më kujtohet as edhe një qik, andaj qaj për ditët e lumtura që u venitën në harresë dhe qesh kur më rrahin krahët dhe të lavdërojnë Ty. Vërtetë të falem që më le pas veprën tënde të mirë! Me të krenohem, ndjehem e fortë, ndaj askush s’më nget, s’më ulë poshtë. Por, lotin e kam shok në çdo ditë të rëndësishme për mua… Është mirë të vijmë në këtë jetë duke qarë dhe të tjerët të qeshin, e pastaj ne të vdesim duke qeshur dhe t’i lëmë të tjerët të qajnë për ne. Kjo është filozofia dhe realiteti bashkë. Qajmë për njeriun e pastër, për engjëllin që fluturoi në amshim…Ngadalë e kuptova se në këtë jetë jemi të ftuar për një kohë të shkurtër dhe ikim me trenin e pakthyeshmërisë. Këtij treni i takove Ti, i dashuri baba, por dhe unë do të jem udhëtare e këtij rrugëtimi, si edhe të gjithë njerëzit tjerë. E ke parasysh? Jetoj me një shpresë të ndryer në gji që kur të vij tek Ty, të më presësh me buzëqeshjen që i jep babai bijës së tij. Ndoshta s’do të të njoh, por mbaje këtë letër në dorë dhe do të takohemi, atje në përjetësi, në parajsë ku ke zënë vend qe sa kohë. TË DON ME GJITHË ZEMËR! Bija jote ......

Ese nga Shpresa Rama
    Dhuro shumë...e prit pak!

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anëtarësuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    pse disa anetareve (per te thone INJORANT) i flet goja para menjes ??????????'

HoneY-BunnY √
    Anëtarësuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Kohaaaaa Do bjere shi me duket
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    The royal wedding on bbc world ... ohhhhh it was ABSOLUTELY ENCHANTING DARLING

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anëtarësuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar më parë nga Enii Lexo Postimin
    The royal wedding on bbc world ... ohhhhh it was ABSOLUTELY ENCHANTING DARLING
    dasem koti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Citim Postuar më parë nga aMLe Lexo Postimin
    Kohaaaaa Do bjere shi me duket
    te dhembin gjunjt?

Stavri Shkurti?
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •