Ishte gjynah i vogel, se isha te parkingu pran shtepis![]()
Ishte gjynah i vogel, se isha te parkingu pran shtepis![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Nje tufe me trendafila te kuqe, me e bukura qe kisha pare ndonjehere.
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
se sa lehte mund ti terheqesh vemendjen njerezve qe ti do, vetem me shikim ose veprime qe mund te besh me ato pak gjera qe mund te kesh ne tavoline. dhe pasi ju ke terheq vemendjen, i bene te shikojne andej nga je duke pare ti, vetem se ti je duke pare ne ate drejtim ne nje menyre te tille qe ata i bene kurioze. Haha ndjenje e papare.
Without deviation from the norm, progress is not possible
sa embel me flet aman....
po c'pati qe me tha "mos u dorzo asnjeher" doja ti them te mos dorzohem nga ti apo c'ka....
eeee
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Letra e shqiptares qe preku zemrat e botes
Letër babait!
Dita po merrte kah të kundërt. Gjersa shikoja perëndimin e diellit, tinguj të trishtuar vetmie bashkë me flladin pranveror më përkëdhelnin flokët…Ah ajo përkëdhelje do të doja të ishte nga dora e tim eti sepse nuk i mbaj dot në mend ledhati...met atërore!…Po ti o lot më shkarravite fjalët që po shkruaja në letrën, të cilën dua ta adresoj në dyert e parajsës, te Ai që më la me lot në sy, te Ai që la një vend të zbrazët në tryezë, te Ai që më dha dhe një emër tjetër-emrin jetim. * * * I dashuri Baba! E bëra zemrën gur dhe me mallin më të madh dua të të shkruaj,të të tregoj sa të dua, sa jam rritur. Dita kur më le ishte ditë me shi,…, atëkohë s’dija të derdhja lot, andaj qielli qau për mua. Acar, dëborë në mua mbretëroi, ndonëse ishte kohë vere. Tri vjet isha kur më le, këtë e di dhe Ti e unë se di sa vjeç isha,por nëna më tregoi. Ajo më flet shumë për Ty. E di baba, shpesh më merr malli të dëgjoj ndonjë fjalë nga Ty, ta di ç’zë kishe, ta shikoj buzëqeshjen Tënde, por kot. Jeta qenka i vetmi libër që s’mund t’ia kthesh fletët prapa! Më le vetëm, por s’dua të jem robëreshë e vetmisë, prandaj shpesh qesh,…, qesh të të sjell ty pranë sepse më thonë që buzëqeshja ime i ngjan tëndes. Më bëhet qejfi kur më flasin për Ty, kur më tregojnë sa më doje, si më ngritje lartë dhe më përqafoje! Sa keq!…Mua s’më kujtohet as edhe një qik, andaj qaj për ditët e lumtura që u venitën në harresë dhe qesh kur më rrahin krahët dhe të lavdërojnë Ty. Vërtetë të falem që më le pas veprën tënde të mirë! Me të krenohem, ndjehem e fortë, ndaj askush s’më nget, s’më ulë poshtë. Por, lotin e kam shok në çdo ditë të rëndësishme për mua… Është mirë të vijmë në këtë jetë duke qarë dhe të tjerët të qeshin, e pastaj ne të vdesim duke qeshur dhe t’i lëmë të tjerët të qajnë për ne. Kjo është filozofia dhe realiteti bashkë. Qajmë për njeriun e pastër, për engjëllin që fluturoi në amshim…Ngadalë e kuptova se në këtë jetë jemi të ftuar për një kohë të shkurtër dhe ikim me trenin e pakthyeshmërisë. Këtij treni i takove Ti, i dashuri baba, por dhe unë do të jem udhëtare e këtij rrugëtimi, si edhe të gjithë njerëzit tjerë. E ke parasysh? Jetoj me një shpresë të ndryer në gji që kur të vij tek Ty, të më presësh me buzëqeshjen që i jep babai bijës së tij. Ndoshta s’do të të njoh, por mbaje këtë letër në dorë dhe do të takohemi, atje në përjetësi, në parajsë ku ke zënë vend qe sa kohë. TË DON ME GJITHË ZEMËR! Bija jote ......
Ese nga Shpresa Rama
Dhuro shumë...e prit pak!
pse disa anetareve (per te thone INJORANT) i flet goja para menjes ??????????'
KohaaaaaDo bjere shi me duket
![]()
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
The royal wedding on bbc world ... ohhhhh it was ABSOLUTELY ENCHANTING DARLING![]()
Krijoni Kontakt