Close
Faqja 117 prej 145 FillimFillim ... 1767107115116117118119127 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,161 deri 1,170 prej 1443
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    mbo pirshtypje qi skom mor as i prajvet misixh qy 4 muj. i kshu qi e kom mor ka qon i daut qi mshajte si katunare tirone. eh mer gamor mer gamor, po un e kom shpine ke pallatet e agimit mer tyc. hajt mo, llaf per t'thon.
    mka bo pirshtypje gjithashu qi shushuja spo bohet e gjalle. ku je ti mi? hec mi knej ka uropa qi tbojme pak gallat, jon huq vizat mi gru, kina me shitit mbudapest e mamsterdam, kina me u knoq qafsha tgjith.
    mbo pirshtypje gjithashu qi pinkja sme ka mor mtilifon.vallai mka mor molli me e kujtu cik kohen kur me pinkun bojshim praktik si me puth cunat.ece shifni ktu ju mer, si tputh pinku stputh as i gru mbote.per pak kom qon tu u bo lizbikja e pare mtirone,po masanej u cfaq mazllumi ene ky tmushte menjen, sbohej shaka me kte, tqiste syte venit.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Plloqe, do 1gote champagne now, apo 1 gote wine. fol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Plloqe, do 1gote champagne now, apo 1 gote wine. fol
    vallai do mfusish mrruge tshtremte, e di una.kina per tu bo tape ene masanej........... ka per tplas madona me britnin.una jom madona, mvje keq,ti maj britnin, tboft mire
    meqi ra llafi, i du te dyja.skom fryke una.me goca pi pa qeder una, me cuna jo se kta tperdhunojn mi. tpakten gocat ka lezet se osht ene moda

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Plot Lexo Postimin
    vallai do mfusish mrruge tshtremte, e di una.kina per tu bo tape ene masanej........... ka per tplas madona me britnin.una jom madona, mvje keq,ti maj britnin, tboft mire
    meqi ra llafi, i du te dyja.skom fryke una.me goca pi pa qeder una, me cuna jo se kta tperdhunojn mi. tpakten gocat ka lezet se osht ene moda
    plloqe, ne t'shtrember qe ne t'shtremer je ti, per rrugen ta kam llafin. Pi sot, pa neser eshte dite e re, shohim e bejme. Une te pimen e kam pa llafe, pa dhune, e pa t'bertitme. Vetem filloj e t'puth. Ti si ke problem puthjet e mia, ashtu ke thene e do thuash gjithmone.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    plloqe, ne t'shtrember qe ne t'shtremer je ti, per rrugen ta kam llafin. Pi sot, pa neser eshte dite e re, shohim e bejme. Une te pimen e kam pa llafe, pa dhune, e pa t'bertitme. Vetem filloj e t'puth. Ti si ke problem puthjet e mia, ashtu ke thene e do thuash gjithmone.
    fare mi dreq, cer thu kshu ti.un jom msu me tuat qy mgjimnaz, e man men ke shpia jote, se tina ke qon mo e hudhme kshu, plaku jot punojte me i ministri ene ke qon nritme kshu mpergjegjsi. ene una kom qon cik mo e thjesht ene thojsha me vete hec mi nazlije se pinku osht muderrne ene di gjojna mo shum, ene masanej ti msoshe mu si me puth cunat,ene vallai nji ku po e boj i kunfidence sikrite: skom shiju naj tputhme mo t'omel se taten, qy ather.as mazllumi s'ishte gjo, se ky gamori e ka pa tputhme muhabetin,e un si gru dilikate kom qef tme puthin cik ke gusha kupto ti. mos haro mbo i zo kur tvish ene kina per tlon nom vallai

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    ke gusha e?

prite Plloqe, per ty-na, si rumantike qe te kam , let's get it on.

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    skeni turp goca, beni dashuri perpara forumit

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    . e ka fajin Plloqja.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    ke gusha e?

prite Plloqe, per ty-na, si rumantike qe te kam, let's get it on.

http://www.youtube.com/watch?v=FcMuXmc2ujk
    mpilqeu shum, me verte!!!!!!! se kisha nigju najher.
    mere kte pra,jom cik e zjarte mdashuri, kupto ti
    ty pinko e maj men ku e ke qef me tputh: ke syni

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Shpia Zlatan , gjynof e ka bo si shpirt e sjeto njeri ppppppffffffffffff
    Ku shko e ci zoti leket mi amon ...
    Nejse kjo foto o kap kur isha tu drive mos na shani cilsin e fotos
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •