sot me beri pershtypje se si disa njerz ndryshojn aq shpejt
sot me beri pershtypje se si disa njerz ndryshojn aq shpejt
Dita e harxhuar më kot është ajo e kaluar pa qeshur.
Sote me beri pershtypje nje kamarjer i ri tek Kinezi qe me pyeti se a kam rezervuar.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
pinkije si e ke planin ket friday. do vish me mu deri ne philadelphia me pa elton john hahahahahahahaha se tani qi ka vu proteza knon ma bukur.
o sa kom qesh. me thot njoni ktu ke puna ka marketingu. do ca bileta me shumic per ke concerti i elton john se na kon met ne der si do njeri hahahahahahahaha. po i thash skom pun tjeter un me shku deri ne philly
no glove no love
r u ready? Let's hit the road Tiko.. Valleji I don't drive/travel me pa Elton John e kush e ka bere ate. Lol.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
vajza ime kur ishte tek dhoma e gjumit me thot "bye bye"...thash mos u merzit dhe deshte te shkonte tek dhomat e tjera dhe i them "bye bye zhemla" por me merr dorren...dhe thash, ok prit te shkoj ne living room me te...kur befas e shikoj qe po bente hapat e vogla ter shpejtesi dhe duke me marr dorren me drejton tek derra qe te dilnim jasht lol...eshte mesuar te dali cdo dite, por sot dita ishte shume e vrenjtur dhe gjithe diten ka ren shi
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Po kthehesha nga shopping dhe GPS filloi te bente beep -beep . Po e shikoja cfare donte "te me thoshte"...kontrollova shpejtesine ishte ne rregull...kontollova cdo gje dhe nuk po kuptoja cfare po ndodhte . Me ne fund e KUPTOVA ...po me tregonte qe kishte kamera qe kontrollojne shpejtesine qe kane vene ne autostrade ...wow teknollogji.
$ € ₭ $ ¥ ... ♥♫ - ♥♫
Sot me ben pershtypje qe asgje nuk me ka bere pershtypje![]()
We never really grow up, we only learn how to act in public.
.......................qe e mendova nje pune shume te veshtire dhe me doli mese e lehte
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Indiferenca e humbesit!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
e lexova ne FB.
What goes around comes around.
Work like you don't need the money.
Love like you've never been hurt.
Dance like nobody's watching.
Sing like nobody's listening.
Live like it's Heaven on Earth.
Krijoni Kontakt