Tema nuk eshte provokuese por behet sepse eshte ne vend te gabum eshte te Problematika Shqiptare qe nuk ka lidhje me ndonje Shqipetar kjo prandaj futeni tek
Problemet ndėrkombėtare dhe e humb ket '' PROVOKUESEN ''
Une personalisht jam pro te drejtes se fjales dhe lirise se shtypit por kur kjo e drejte e fjales ofendon nje group njerezish atehere mendoj se liria e fjales time ka arritur kufirin dhe nuk duhet te shkoje ne ate pike. E pare ne kete prizem mendoj qe eshte gabim qe ky njeri po nderohet me cmim. Nga besimi jam kristian keshtu qe nuk nisem nga feja per te gjykuar kete veprim. Dua te bej nje paralelizem me cfare ka bere ky person. Ky ka bere karikatura te muhamedit qe eshte fyese per myslimanet por ama justifikohet me te drejten e fjales dhe lirise se shtypit. Shume mire. Duke ndjekur kete llogjike une ne emer te fjales se lire dhe lirise se shtypit qe tani i tutje do tu referehem njerezve me ngjyre me fjalen "NIGER". Kjo duhet te justifikohet me lirine e fjales pavaresisht se nje group njerezish mund te ofendohen. Do dal nga Harlem sot dhe ta provoj.
Moderator, e di vet ti...
Ky majmun vete e ka zgjedhe lirine e shtypit dhe vete e ka zgjedhe Xhehennemin.
Ka disa njerez, vete po e lypin Xhehhenemin.
Ti duhet ne rende te pare te kapesh veten nga hunda. Je ekstremisti me i madh ( per momentin) i forumit. Une edhe pse kundershtoj shume shpesh ekstremistet musliman, je ti ai, i cili ua kalon ketyre te fundit per shume fish. Dhe jo vetem ne kete postim tani, ku fyen Muhamedin a.s. por edhe kuranin. Ti je kopuk.
Jam BESIMTAR ,por jo besimtar qor ( i verber ) e hajvan ,me i besuar gjithckaje e dalur nga goja e gjithkujt .
Lereni besmin ne vend te vet ,e mos hani shum ... halldupa idiote.
Nese forumisti `` Smth_Poetic`` e ka quajtuar kete idiotin Kurt Westergaard kopil , edhe mund te kete gabuar ,pasi nuk e dime me siguri ( biografine e tij ) se a i njeh prindet e tij biologjik apo te pakten njerin prej tyre .
Por ti Gordon Freeman dole idiot i idioteve ,duke e quajtur Profetin Muhamed kopil .
Permbajtjen e fjales kopil e din edhe femijte e kopshteve , cerdheve e te mos flasim per femijte e klaseve te para .
Kopil quhet nje femij qe nuk ka apo nuk e njeh njerin nga prindet e tij biologjik , e i tille dihet se ishte Isai .
Ne Boten Perendimore behen karikatura nga cdo lloje, si te Krishtit, Muhamedit apo karikatura ndaj Cifuteve, per ata njerez eshte e drejta e tyre demokratike te shprehin ate qe mendojn. Atij qe nuk i pelqen, le te iki ne Arabi dhe te paktikoj, te djegi, dhe u urrej pa kufi.
Njeriu i pa-afte gjithnje sulmon cdo gje, sipas llogjikes se tyre, pasi jan mesuar te urrejn cdo gje fetare (qe nuk ben pjese e fese tyre) dhe e justifikon se eshte e pa drejte. Ne qoftese karikatura eshte e pa drejte atehere pse ne vendet Arabe nuk lejohet asnje fe tjeter? Pse atje te burgosin?
Atehere pse karikatura qenka kaq me e "dhimshme" sesa burgimi per te shprehur deshire ndaj nje feje tjeter?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga niku-nyc : 08-09-2010 mė 11:53
Il Club Pił Titolato Al Mondo
Eh...more Gordon Freeman, pikerisht njerze si ti provokojne me te keqen qe mund t`i ndodh nje njeriu.
Kjo qfare thua ti, nuk ka gje te beje me "fjalen e lire" ose me "te shprehurit te mendimit te lire", por tjeshte, "Shprehje te Urrejtjes" tende personale ndaj Fese Islame. Kurre nuk i kam dhene rendesi te madhe mendimeve te meparshe, kundershtuse ndaj fese islame, sepse gjithmone kam menduar se vertet jane vetem "mendime", ( se paku keshtu kam dashur te besoje une, sepse vetem atehere fitoja Qetesine Shpirterore pastaj), por tani, asesi nuk po mund te qetesohem, jam aq i revoltuar sa qe ne kete moment nuk po me kujtohet gje tjeter, pos Lutja e Jezu Krishtit, kur thote keshtu disi: " O Zot... fali keta te mjere per keto Tortura qe m`i bejne, se nuk e dijne se qfare po bejne...". Edhe une ty po te them, te falte zoti ty, pasi qe ti e dine shume mire se qfare po flet, ndersa une ty,....jam i bindur se me kupton,apo jo?
Krijoni Kontakt