shum i sigurtė qė danezi nuk eshte kopil sepse smth_poetic ska lidhje me historine e tij nese vertet eshte "kopil" apo jo por vetem e ka perdorur per ta nenqmuar vetem pse ndihet i ofenduar per karikaturat dhe si kunderpergjigje edhe une u ndjeva i ofenduar nqoftse ai mbron nje Arab (te fese se tij) edhe une bėj te njejten gjė per nje europian,mund them se e kam gabim poashtu si antari mirpo problemi tek ju qendron ne ate se Kurt Westergaard nuk mund te krahasohet me Muhamedin kurse sipas kėndveshtrimit tim unė mund tė krahasoj figuren e muhamedit me cdo lloj personaliteti ne botė si pėr tė mirė e pėr tė keq (nė kėt rast).Nese forumisti `` Smth_Poetic`` e ka quajtuar kete idiotin Kurt Westergaard kopil , edhe mund te kete gabuar ,pasi nuk e dime me siguri ( biografine e tij ) se a i njeh prindet e tij biologjik apo te pakten njerin prej tyre .
Por ti Gordon Freeman dole idiot i idioteve ,duke e quajtur Profetin Muhamed kopil .
Permbajtjen e fjales kopil e din edhe femijte e kopshteve , cerdheve e te mos flasim per femijte e klaseve te para .
Kopil quhet nje femij qe nuk ka apo nuk e njeh njerin nga prindet e tij biologjik , e i tille dihet se ishte Isai .
Kshtu qe antaret musliman perpara se te ofendojne dicka qe nuk i perket le te mirren me korrigjimin e fesė sė tyre,e tash nqoftse une bej ksi krahasime dhe ju ndiheni te ofenduar nuk eshte problemi tek unė sepse jeni specie e veqantė.
Krijoni Kontakt