tetovare.....tu kam ngjit si zhuge? hahah me kon une zhuge, femrat si ti shetisin pa bluza fare qe ta dijne gjith mileti qe jeni te infektuara me zhuge.....une kam ma zhum zhuge, jo une kam ma shum se ti hahah
tetovare.....tu kam ngjit si zhuge? hahah me kon une zhuge, femrat si ti shetisin pa bluza fare qe ta dijne gjith mileti qe jeni te infektuara me zhuge.....une kam ma zhum zhuge, jo une kam ma shum se ti hahah
Guxhbe madhe konka bo kta per poljubac, bashksheherlike ta paskan vu sejvin haha
P.S; Aq shumė qė jeni puth deri tani pale sa monitora i keni djeg haha :P
o thekthi ku ije be vlla tem dalesh zote kallxo be se e fejaume jome valla
o thekthi be vlla me halis e kome si e kie rendin kshau me tsejllme
a miresh me shup boksa hahhaha
te pershendes
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
ca je ka thu?
Osht ka thot qe dikujt do i "asojshet" nona, po se kujt nuk i dihet hahahahaha
P.S; sheherlike, denjoni do haje qotek ktau
http://www.youtube.com/watch?v=GnhtNxUZ3aA
ha ha o thekthi m'ke cu te ceshish xhi se kisha menden
pejtem xhi de pej,hahhahahah....
te pershendes pllomi...hha
se harova...
o thekthi ki ma i nalti,flok zivi rejn deniher ka spiriti e di sa me ceshet kur e e shohe...
e ke pa ate humorin kur i thote babes vete se de bohem msus,ene e bone ni hap para ene ja bone mirdita,ene baba ja kthen nauk,nauk...ene ki ni hap mbrapa ene ja bone diten e mire hahahha....kshau denise eshte.....![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tetovarja87 : 12-09-2010 mė 19:20
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
tetovare87.....do na puthesh ti apo ti mbledhim plackat e tja fusim per prishtine?
ta rrofsha ate qe permende siper? no problem.
Krijoni Kontakt