Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    i/e regjistruar Maska e extrem
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    kumanovë
    Postime
    67
    Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Shqiptaret doemos duhet dhe do te marrin pjese, dhasht zoti, ne shkaterrimin e ketij shteti artificial. Duhet, sepse duhet shpetuar veten.Por nese edhe te tjeren kan intereset e tyre, aq me mire. Do ta kemi me leht.
    Un mendoj se nuk duhet , dhe un personalisht nuk do mar pjes.
    Ky mendim imi nuk esht vetem te ju kendershtoj juve zoteri, por bazohem ne rolin e ndyr te Henry Kissingerit ne politiken botrore ku haptaz shprehet se esht koha per RENDIN E RI BOTEROR.http://www.nytimes.com/2009/01/12/opinion/12iht-edkissinger.1.19281915.html
    dhe tash shtrohet pyetja per cfar arsye i duhemi ne ne politiken e tyre sataniste.
    nese mendon se esht ne dobi per ne, beso se e ke gabim.
    jan fuqi ne bot dhe bejn c'do ndryshim qe duan, maqedonia nuk do jet penges per ti
    realizuar planet e tyre le te urrdherojn qeter menyr. kursesi nuk duhet ne te jemi te involvuar sepse fundja as ne si shqiptar nuk jemi ne listen e tyre te egzistences esht vetem ne pyetje koha.
    Life is what happens to you, while you are making other plans...

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    e refuzoj kërkesën tënde
    Nese ti e refuzon , ateher do te jesh i okupuar nga shqiptaret.

Kur do te behet ai regjistrimi i popullsis ta dijm me sa grek e sllav kemi pun atje ne Shqiperi , ti pastrojm punet me to, e pastaj ta bejm Shqiperine te bashkuar
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga extrem Lexo Postimin
    Un mendoj se nuk duhet , dhe un personalisht nuk do mar pjes.
    Ky mendim imi nuk esht vetem te ju kendershtoj juve zoteri, por bazohem ne rolin e ndyr te Henry Kissingerit ne politiken botrore ku haptaz shprehet se esht koha per RENDIN E RI BOTEROR.http://www.nytimes.com/2009/01/12/opinion/12iht-edkissinger.1.19281915.html
    dhe tash shtrohet pyetja per cfar arsye i duhemi ne ne politiken e tyre sataniste.
    nese mendon se esht ne dobi per ne, beso se e ke gabim.
    jan fuqi ne bot dhe bejn c'do ndryshim qe duan, maqedonia nuk do jet penges per ti
    realizuar planet e tyre le te urrdherojn qeter menyr. kursesi nuk duhet ne te jemi te involvuar sepse fundja as ne si shqiptar nuk jemi ne listen e tyre te egzistences esht vetem ne pyetje koha.

Po ti sa shpejt e morre vesh se kush eshte H.K. Nejse kjo nuk eshte me rendesi. Edhe ajo qe thua ti, se nuk do te marresh pjese ne luft, edhe ajo e drejt ejotja eshte. Ne fund te fundit, ne asnje lufte nuk merr pjese i tere populli. Edhe po me kundershtove mua, nuk behet kjameti, njerez jemi e bisede po bejme. Secili ka mendimin e vet. Edhe zotit fale, sot nuk po vendosim per kete pune( biles as qe jemi ne, ata qe vendosin).
    Une mendoj keshtu:
    Tash sa vjet nga "shlirimi" dhe sa vjet nga marveshja e Ohrit, pozita e shqiptareve pak ka ndryshuar. Partite politike shqiptare jo vetem jan te perqara mes vete, por edhe jan te pa dijshme. Shkurt, nuk marrin as ere ne politike. Njera shkon me kete parti maqedone, tjetra me tjetren.Dhe te dyja kunder njera tjetres qe do te thot edhe kunder interesave shqiptare. Mos te flasim per torbesh, " turqeli" " makedonski muslimani" e nuk e di cfare "etnishe" te tjera, qe ne fakt jan shqiptar te asimiluar. Sulmet maqedone po i shofim per cdo dite.Fillo nga ai kryqi me permasa biblike, qe si kryq nuk do me kishte penguar, por me pengon se u vu per inat te shqiptareve. Kujto librat e historise, gjeografise, enciklopedine " maqedone " etj.etj. Ne kete vend nuk duhet harruar as antikiteti te cilin jan duke e vjedhur dhe duke e futur ne pronesi, pa te drejt. ( kjo ishte vetem ne pika te shkurtera)
    Shkurt shqip. Shqiptaret ne Maqedoni nuk kan ardhmeri te ndritur dhe te sigurt.

Zgjidhja? E thash ne postimin me larte.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    ky extrem paska naj post ne qeverin maqedone qe nuk i interesoka shkatrimi i shtetit artificial maqedon

kush asht kundra bashkimit te shqiptarve te shofi em sy e te plasi me zemen se rrug tjeter pervec bashkimit nuk ka
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    kumanovë
    Postime
    67
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    ky extrem paska naj post ne qeverin maqedone qe nuk i interesoka shkatrimi i shtetit artificial maqedon

kush asht kundra bashkimit te shqiptarve te shofi em sy e te plasi me zemen se rrug tjeter pervec bashkimit nuk ka
    O shoku mos ja fut kot tash, nuk jam ne post dhe as qe dua te jem ne politik
    ne fakt politiken e urrej sepse ajo esht irelevante.
    dhe nuk jam un kunder bashkimit kombtar, sa per informat tenden jam pjesmarres i dy luftrave.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    O shoku mos ja fut kot tash, nuk jam ne post dhe as qe dua te jem ne politik
    ne fakt politiken e urrej sepse ajo esht irelevante.
    dhe nuk jam un kunder bashkimit kombtar, sa per informat tenden jam pjesmarres i dy luftrave.
    athere ku qendro problemi?

a munesh me na than?

pjesmarres i dy luftrave ke en Ali Ahmeti po kqyre tash.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    kumanovë
    Postime
    67

Talking

i nderuar un mendimin tim e shpreha me lart, nuk me pelqen inicijativa e njeriut me te ndyr ne planet te kujdeset per ne.
    kurse per ali ahmetin un kisha me shtu se ai esht vetem dhe nje dele ne kopen e politikes illuminate kurse ai nuk esht as i vetdijshem per kete
    un kete e di me se miri se dhe un isha dele dikur.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

sheki51

Citim Postuar më parë nga sheki51 Lexo Postimin
    Me mire do ishte te jemi te pamvarur, skemi nevoje per shqiperi me shqiptare si GORDON FREEMAN-a,HOMERA, HELEN OF TROYA ,MAFIA .....
    ja rrofsh bolet shqiptarve edhe anjej edhe kendej

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    As kosova ska marre pavaresi legjitime , e ju prisni qe shqiptare te marrin pavaresi nga maqedonia?
    Po pra , se shifni ju.....ne fakt europa na ka djalin e saj te perkedhelur neve , keshtuqe ka per te na i plotesuar deshirat.

Inshallah ajo kosova merr indipendence njehere e mire , sepse 2/3 e UN se kane pranuar ala , e ju luteni per maqedonine.

Hani buke me aq sa ju japin , se skemi takat te kerkojme per me shume.

linkun......

Nesa ka mundsi linku prej nga esht mar lajmi, nese esht e vertet kjo qe shkruan nuk jan punet mir per ne shqiptaret e maqedonis
    se pari duhet te dim kush esht Henry Kissinger.
    cfar interesi ka ai qe shqiptaret te ken vetvendosje ?
    nese mendon se shqiptaret duhet perseri te jen marioneta te lojrave masonerike e ka gabim aj zoteri, nese don ta coptojn maqedonin per interesat greke le ta bejn ate por pa ne shqiptaret, ne nuk do marrim pjes ne coptimin e maqedonis , edhe pse e di se ky shtet nuk esht e mundshme te egzistoj, por jemi te ngopur me konspiracionet masonerike .
    http://lajmpress.com/opinion/5688.html
    lajme ''maqedonia''
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •