Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 46 prej 46
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga sheki51 Lexo Postimin
    Po,po i kam pare katoliket shqiptare ,nam kane lene ,shume te afte ,bile eshe cifuteve ua kalonin
    Ty te vrasin syte njerezit qe qendrojne me lart se ty me duket.
    Per familjet katolike qe kane qene te pakta ne lagjen time, kam pat nje respekt te vecante. Familje te ngritura nga ana intelektuale. Shume te respektuara nga te gjithe banoret. Njerez fisnike.
    P.s Une vet s'jam katolike, me qe ra fjala por'' Fshati qe duket nuk do kallauz'' i themi ne.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    217
    Une ketu ku banoj ka ca familje katolikesh , ooo Zot krej blloku ikin kur vine ata, sidomos ata te moshes mbi 20 vjet, krejt pijaneca , bixhozxhi dhe problematika, askush nuk ua ka lakmine .
    E po rrapakali te kish fali zoti. Kfjellu o i mjer. Tu kish mush kryet Islam. Po shqiptaret nje jan si katolik si musliman. Apo si duket je me prejardhje Turke, Helbete ju ka sjell nanes sate ndonje Turk kah lama. Huuuup. Ahmak.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Une ketu ku banoj ka ca familje katolikesh , ooo Zot krej blloku ikin kur vine ata, sidomos ata te moshes mbi 20 vjet, krejt pijaneca , bixhozxhi dhe problematika, askush nuk ua ka lakmine .
    Ketu ku jam une jane ca myslyman pak rendesi arab apo shqiptar qe martohen me vajzat e tezeve te veta.Edhe thone: Non ce cosa piu divina che trombare la cugina.

Kjo sdo te thote qe te gjithe myslymanet jane ashtu.Pak a shume te gjithe por kam respekt per anetarin me nick xhamia edhe disa te tjere qe jane te pakten realist.

P.s Hap google traslater ta perkthesh.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Ketu ku jam une jane ca myslyman pak rendesi arab apo shqiptar qe martohen me vajzat e tezeve te veta.Edhe thone: Non ce cosa piu divina che trombare la cugina.

Kjo sdo te thote qe te gjithe myslymanet jane ashtu.Pak a shume te gjithe por kam respekt per anetarin me nick xhamia edhe disa te tjere qe jane te pakten realist.

P.s Hap google traslater ta perkthesh.
    Ndersa ketu ku jam une, mi qet veshet prej venit kur ja nis aj ZANI arab duke kenduar ne te njejten koh eshte edhe shume komik ndonjehere sho edhe magjup me fustana te bardh keta mi shtoin te vjellat sa qe duhet ta kthej kryt te mos i sho..

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Ndersa ketu ku jam une, mi qet veshet prej venit kur ja nis aj ZANI arab duke kenduar ne te njejten koh eshte edhe shume komik ndonjehere sho edhe magjup me fustana te bardh keta mi shtoin te vjellat sa qe duhet ta kthej kryt te mos i sho..
    Mafiawarez mua sme intereson myslyman apo te krishter por kam vene re se keta myslymanet jane shume por shumeeee me invadent se te tjeret.

une si ateist i respektoj idete e te gjitheve por kjo sdo te thote qe te me imponojne idete e tyre te tjeret si nuk i imponoj une te miat.

Gjithsesi jo te gjithe jane njelloj pasi ka edhe shume myslyman te cilet i respektoj edhe kam deshire te ndaj ide pasi jane realist.Kurse pjesa tjeter jane njerez qe cdo gje e bazojne mbi fene.

I kerkojme falje moderatoreve per kete shkrim qe ska aspak lidhje me temen por thjeshte nje pergjigje.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Mafiawarez mua sme intereson myslyman apo te krishter por kam vene re se keta myslymanet jane shume por shumeeee me invadent se te tjeret.

une si ateist i respektoj idete e te gjitheve por kjo sdo te thote qe te me imponojne idete e tyre te tjeret si nuk i imponoj une te miat.

Gjithsesi jo te gjithe jane njelloj pasi ka edhe shume myslyman te cilet i respektoj edhe kam deshire te ndaj ide pasi jane realist.Kurse pjesa tjeter jane njerez qe cdo gje e bazojne mbi fene.

I kerkojme falje moderatoreve per kete shkrim qe ska aspak lidhje me temen por thjeshte nje pergjigje.

Jo jo as mua sme pengon vetem se sme duket normale ne 4 apo 5 te mengjesit tja nis aj za arabisht nuk me le te flej o burr me ligje njerzore kjo duhet denoncuar ne polici sepse ne 6 me duhet te zgjohem per pune ndersa ky me zgjon ne 4 s'eshte normale ...

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •