Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Arrestohet Lirim Jakupi

Policia e Kosovės ka arrestuar Lirim Jakupin, i arratisur tre vjet mė parė nga burgu i Dubravės. Arrestimi i tij ėshtė bėrė jo larg qendrės sė Prishtinės, nė rrugėn “Bajram Bahtiri”.

Nė njė komunikatė tė policisė thuhet se aksioni ėshtė ndėrmarrė nga departamenti kundėr Krimit tė Organizuar i PK-sė, i pėrkrahur edhe nga Njėsiti Special Intervenues.

“Gjatė kontrollit tė realizuar, policia ka gjetur dhe ka konfiskuar dy granata dore, njė armė automatike AK-47, me katėr karikatorė, si dhe dy revole tė tipit TT.

Me urdhėr tė prokurorit, tė dyshuarit i ėshtė caktuar masa e ndalimit policor pėr 48 orė, deri nė vazhdimin e procedurave tė tjera gjyqėsore.

Lirim Jakupi ėshtė nė mesin e shtatė personave, tė cilėt kishin arritur tė arratiseshin nga burgu i Dubravės mė 18 gusht tė vitit 2007. Lirim Jakupi, lindur mė 1979 nga Gjilani, akuzohet pėr veprėn penale tė rrėmbimit. /Koha/
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Mire ėshte puna mire Maska e PLAKU
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    kerkush s'ka reagu per arrestimin e NACISTIT !
    ashete e mundun ky Lirimi te jete zhyte ne krime?
    Para disa vjetesh Lirimi beni buj te madhe ne maqedoni, ishte Ushtar i 3 lufetave,
    nese ishte ushtar i UCK-es, pse krye komandanetat Hashim Thaqi dhe Ali Ahmet lejojen arrestimin e Luftareve ? si i ka maredhaniet Lirimi me Hashimin dhe Alin? Kush e Vrau Xhavit Morinen?
    Kush din me shum per Lirim Jakupin ?
    Pa Kosovė e Ēamėri nuk ka Shqipėri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    z. kryeminister pat then "zero tolerance ndaj krimit te organizuar dhe korupsionit!!

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Maqedonia do tė kėrkojė ekstradimin e Lirim Jakupit

Ministria e Drejtėsisė e Maqedonisė do tė kėrkojė ekstradimin e Lirim Jakupit, menjėherė pasi tė marrė informatė zyrtare nga Interpoli pėr arrestimin e tij nė Prishtinė, njofton Alsat M.

Menjėherė pas kėsaj, do tė fillojė procedura pėr kompletimin e dokumentacionit tė duhur nė tė cilin pėrfshihen tė gjitha veprat penale qė Jakupi i ka kryer nė Maqedoni.

Nga ky dikaster thanė se edhe pse Shkupi e Prishtina nuk kanė firmosur marrėveshje bilaterale pėr ekstradim, duke u mbėshtetur nė konventat ndėrkombėtare mund tė realizohet njė gjė e tillė.

Por nga institucionet e Kosovės thanė se nuk kanė marrė kėrkesė zyrtare nga Republika e Maqedonisė pėr ekstradimin Lirim Jakupit, i cili ėshtė arrestuar tė dielėn nga pjesėtarėt e njėsisė speciale tė Policisė sė Kosovės. /Telegrafi/

Ja pra kėtė gjė e thash dhe nė temen qė erdhi pėr kapjen e tijė. Mund ta lexoni lirisht (Nė telegrafi) dhe e kam ditė qė ky ka me u dorzu nė Macedoni dhe ka me marr fund jeta e tijė. Macedont janė ma tė kqi se shkijet dhe duhet me bo qė ky mos me u dorzu nė Macedoni , ky duhet me qendru dhe me mbajt burgin nė Kosovė sa i ka hise dhe mos me ja lan Ushtarin e liris qė luftoi nė tri luftra nė Kosovė/Kosovė Lindore/Macedoni.

Shpresoj qė institucionet e kosovės nuk do tė pranojn njė gjė tė till..

Lutem zotit qė komandanti/ushtari i liris mos tė dorzohet nė Macedoni.
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    qeveri me te poshter se kosova nuk ka kush ne europ burgos ushtaret qe luftuan per ket liri qe sot disa idiota poe gezojn

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

g-2

Citim Postuar mė parė nga G-2 Lexo Postimin
    z. kryeminister pat then "zero tolerance ndaj krimit te organizuar dhe korupsionit!!
    kryeministrin duhet te parin ta dergojm ne dubrav
    nje kruyeminister gomar idiot pa ftyr i cili nuk emeriton te jet kryeminister i vendit

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    per cka u fut ne burg ky djal?

ku ndodhet dubrava?

si njihet ne popull ky lirimi?

kush eshte xhavit morina?

Gjithsesi.. Shteti Kosoves nuk duhet tja dorzoje shovinistave makedon kte person.
    Ka ba cka ba ne Kosov le te jap llogari e aty le ta kryej denimin.

..

Mire ėshte puna mire Maska e PLAKU
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    KJO ESHTE INTERVISTA E TIJ E FUNDIT E DHEN PER EXPRESS

Deri mė tash ka bėrė katėr luftėra nė rajon. Plani i afėrt i tij ėshtė mbledhja e tridhjetė vetave, nėse ėshtė nevoja, edhe pėr luftė. Ai beson se janė bėrė shumė padrejtėsi nė kėtė vend, por edhe nė Maqedoni. Nė mėnyrė tė veēantė pėrgjegjės bėn Ali Ahmetin e BDI-sė. Thotė se nuk ka tė bėjė asgjė me shėrbimet sekrete. Xhavit Morina, njėri nga shtatė tė arrtisurit nga burgu i Dubravės, flet pėr Express.
    Interevist me Xhavit Morinen

Prishtinė, 24 gusht—
    I fshehur diku nė njėrin nga katėr brezat kufitarė, Xhavit Morina tregon se nuk e ka ndėrmend tė largohet nga rajoni i Ballkanit. Morina ėshtė njėri nga shtatė tė arratisurit disa ditė mė parė nga burgu i Dubravės. Nė bisedė telefonike pėr Express, Morina rrėfen nė pika tė shkurtra historinė e jetės sė tij. Pėr gjithēka qė i ka ndodhur, ai pėrgjegjės bėn edhe Ali Ahmetin, kryetar i BDI-sė nė Maqedoni. i shumėkėrkuari Morina, i akuzuar edhe pėr terrorizėm, tregon edhe pėr mėnyrėn e arratisjes, planet e tij dhe padrejtėsitė qė ai pretendon se i janė bėrė nga sistemi i drejtėsisė nė vend. Aktualisht nuk e ka ndėrmend tė dorėzohet. Xhavit Morina flet pėr Express.

Express : Si jeni me shėndet?

Xhavit Morina: Mirė, faleminderit, shumė mirė.

Express: A jeni krejt bashkė?

Xhavit Morina: Jo krejt, por gatikrejt. Jemi nė mungesė tė dyve.

Express: Fatoni (Faton Hajrizi) ka thėnė se ėshtė i plagosur? Xhavit Morina: Unė nuk jam me tė dhe as me atė Bashėn (Burim Basha).

Express: A jeni brenda Kosovės?

Xhavit Morina: Jemi nė kufi gati.

Express: E keni ndėrmend tė dorėzoheni?

Xhavit Morina : Vallahi, unė jo. Edhe kėta shokėt kanė thėnė jo, e mė shumė nuk di. Ne ēka jemi tė pestėt, jo.

Express : A do tė largohesh nga Kosova?

Xhavit Morina: Mendoj qė jo. Nė Ballkan do tė rri, por ku, nuk jam i sigurtė.

Express: A mund tė bėsh ballė tė kthehesh edhe njė herė nė burg dhe t'i dorėzohesh drejtėsisė?

Xhavit Morina: Por, kėtu nuk ka
    drejtėsi.

Express: Pėrveē dėnimit qė keni, cfarė ka qenė tjetėr nė burg aq rėndė qė iu ka shtyrė tė arratiseni?

Xhavit Morina: Paj, unė po flas pėr vete. Unė prej fillimit kam qenė i kidnapuar.Kėto akuza qė i kam pasur, kanė qenė vetėm njė arsye tė mė mbajnė nė burg, sepse mua m'i kanė ndryshuar akuzat, pėr katėr vjet e gjysmė sa kam qenė nė burg. Herė mė kanė akuzuar pėr vrasje, e herė pėr AKSH, e tash nė kohėn e fundit, mė kanė dėnuar me 12 vjet burg. Por kėto kanė qenė vetėm arsyetim i kidnapimit, pra arsye qė unė tė rri nė burg.

Express: Nė intervistė, para dy ditėsh,me Fatonin,ai tha se jeni krejt bashkė. Pse jeni ndarė?

Xhavit Morina: Po, ne jemi ndarė se ai Fatoni dhe Basha kanė qėlluar rastėsisht. Ne nuk kemi tė bėjmė asgjė me ta. Kanė qėlluar rastėsisht nė grup. Kėta dy dhe njė i Prishtinės, kanė qėlluar rastėsisht.

Express: Pėr sa kohe keni pėrgatitur
    arratisjen?

Xhavit Morina: Krejt kemi bėrė rreth dy javė.

Express: Flitet se ju keni korruptuar gardianė nga brenda burgut. Ēfarė ka tė vėrtetė?

Xhavit Morina: Jo, jo. Kėto janė rrenė krejt. Por ėshtė njė gjė shumė e vėrtetė. Mė shumė kėta gardianėt brenda qė nuk kanė pasur armė kanė rezistu sesa ata jashtė qė kanė pasė edhe armė. Ata jashtė asnjė fishek nuk e kanė shkrepė. A kėta gardianėt brenda, edhe pse ne e kishim armėn nė dorė, ngajshin me na kapė.

Express: A ėshtė vėshtirė tė jetosh si i arratisur?

Xhavit Morina: Pėr mua, jo.

Express: Pse?

Xhavit Morina: Se unė jam mėsuar me kėtė lloj jete. Jam mėsuar tė rri nė bodrume e male, pėr mua nuk ėshtė vėshtirė. Unė nuk e kam vėshtirė.

Express: Keni pėr tė ngrėnė?

Xhavit Morina: I kemi tė gjitha. Popullata po na ndihmon.

Express: Me urdhėr tė kujt besoni se jeni arrestuar ju?

Xhavit Morina: Po, mė shumė ka tė bėjė kėtu KFOR-i amerikan. Nė gjykatė mė kanė thėnė se unė kam nga KFOR-i njė fletarrest.

Express: Kėta thonė se ti je terrorist?

Xhavit Morina: As ėndėrr nuk e kam parė terrorizmin. Nuk ėshtė e vėrtetė.

Express: A i ke bėrė tė gjitha ato vepra pėr tė cilat ngarkohesh?

Xhavit Morina: Jo, bre vėlla, jo. Me i pas bėrė kėto vepra, kėta nuk kishin mundur tė mė shtijnė nė dorė tė gjallė. Kėtu ėshtė ēėshtja pėr ta mbrojtur BDI-nė,
    (Bashkimin Demokratik pėr Integrim), Alinė e Maqedonisė.

Express: Po mendoni Ali Ahmetin?

Xhavit Morina: Po.

Express: E ēfarė ka lidhje nė kėtė rast Ali Ahmeti me ju?

Xhavit Morina: Mendimi im ėshtė se kur ėshtė nėnshkruar Marrėveshja e Ohrit, unė jam pas pėrla me Alinė.

Express: Ti nuk e ke pranuar atė mėrrėveshje?

Xhavit Morina: Jo, nuk e kam pranuar. Unė jam pas pėrla dhe kam pasur njė bisedė me tė nė shtėpi tė Hysni Shaqirit, atij deputetit. Ai e shtroi njė darkė. I thashė se kjo luftė ėshtė tradhtuar dhe i tregova se nė rast se ta kanė imponuar me e tradhtu luftėn, tregona, kemi ende ushtarė dhe mundemi me e vazhdu.

Express: Sipas jush, Ali Ahmeti ju ka tradhtuar?

Xhavit Morina: Po, bile ndėr sy i pata thėnė se lufta kėtu ėshtė tradhtuar dhe nė rast se kėtė ta kanė imponuar shėrbimi sekret gjerman apo amerikan qė tė tradhtosh, tregona atėherė, ne i kemi ende ushtarėt nė pika, mund tė vazhdojmė luftėn dhe nuk ka problem. Por, ai u bė arrogant dhe dy shokė tė tjerė dhe na tha se kush je ti me na dhėnė kėshilla neve.

Express: Pra, ti beson se Ali Ahmeti ka gisht nė rastin tėnd?

Xhavit Morina: Po, se ky dėshmitari i Prizrenit, njėfarė Sami Xhezairi ose komandant Hoxha, ai e ka pėrmendur nė gjyq, kur e ka vetė gjykata se pėrse ke ardhė ti, kush tė ka shtyrė, ai tha se mė ka dėrguar Ali Ahmeti pėr tek unė
    nė bisedime. Ai e ka pėrmendur Alinė dhe unė kam dėgjuar pėrmes avokatit se Alia ka dhėnė dėshminė nė fillim ndaj meje, para tri vjetėve, por e ka tėrhequr dhe dėshminė e ka dhėnė nė emėr tė partisė dhe jo nė emėr tė tij personal. Kėshtu qė, nė rast se i ecėn puna mirė, mbijeton, e nė rast se i ecėn puna keq, thotė se kėshtu partia mė ka thėnė, si partizan, mė shkurt, edhe e ka tėrhequr deklaratėn.

Express: Ti beson se aktakuza jote ėshtė e montuar?

Xhavit Morina: Po, de. Kėtė e kanė bėrė qė tė mbrohet Ali Ahmeti. Partia e tij, BDI-ja e ka bėrė qė tė mbrohet Aliu, sepse ajo ka qenė nė funskion. Pra, unė kam dėgjuar se ka qenė pėr detyrė tė mė mbajnė mua qė nė qoftė se Aliu humb nė zgjedhje atje, tė lėshojnė fletė arrest pėr tė mė pėrdorur mua si dėshmitar ndaj tij.

Express: Por,tash Ali Ahmeti nuk ėshtė mė nė pushtet?

Xhavit Morina: Jo, jo, nuk ka humbur ende. Ai ka njėfar autoriteti.

Express:Por, ai nuk ėshtė mė nė pushtet?

Xhavit Morina: E di, por si kryetar partie qė ėshtė, ai ende e ka imunitetin qė e pėrdor.

Express: Tash je nė arrati. A do tė takohesh me Ali Ahmetin?

Xhavit Morina: Po, dėshirė kam pasur tė takohem me tė, por njėherė disa punė tė mia nėse mund t'i kryej. Duhet tė takohem si me kėtė dėshmitarin, kėtė patriotin nga Prizreni, ashtu edhe me Aliun.

Express: Ēka i kishe thėnė Ali Ahmetit, sikur ta takonit,meqė atė e konsideroni pėrgjegjės kryesor pėr situatėn tėnde ku ndodheni tash?

Xhavit Morina: Aliut i kisha thėnė tė ma paguajė burgun e mbajtur
    me para. Me ato para atyre tre dėshmorėve, t'ua ndėrtoj varret dhe familjeve tė tyre t'iu jap. Ata dėshmorėt janė dy nga Maqedonia dhe njėri nga Kosova. Edhe ai me i qitė njerėzit se kush i ka mbytur. Pra, ai t'i tregojė njerėzit.

Express: Isha nė fshatin tuaj disa ditė mė parė.Njėrėzit thoshin se kanė respekt pėr ju. Pse ju respektojnė?

Xhavit Morina: Paj, besoj se kam kontribuar pėr kėtė popull. I kam bėrė tri luftėra kėtu dhe njė tjetėr nė Bosnjė. Katėr luftėra i kam bėrė. Edhe kurrė nuk kam shikuar ta shfrytėzoj rastin e luftės. Emrin tim kurrė nuk kam shikuar tė shfrytėzoj sikurse qė e kanė bėrė tė tjerėt. Edhe pse dikush ka pasur dėshmorė dhe mė vjen keq pėr ta, qė nė emėr tė atyre dėshmorėve, ata i shfrytėzojnė emra te tyre pėr gjithēka qė bėjnė. Kanė hyrė nė politikė dhe uzurpime kanė bėrė. Unė nuk i kam shikuar kėto. Mendoj se kėto kanė ndikuar qė unė kam respekt.

Express: Sa kohė keni mbajtur burg?

Xhavit Morina: Katėr vjet e gjysmė.

Express: Edhe sa ke pasur qėt'i mbash?

Xhavit Morina: I kam pasur edhe nja shtatė e diēka. Njėherė mė kanė dėnuar 13 vjet, por ma kanė rrėzuar lėndėn, m'i kanė hequr vrasjet dhe pastaj m'i kanė lėnė 12 vjet.

Express: Pra, aktakuza tė ėshtė ndėrruar shpesh?

Xhavit Morina: Po, po. Aktakuza ėshtė ndėrruar non stop. Mua mė kanė akuzuar nė Maqedoni dhe e kam kėrkuar fletė arrestin e atij shteti. Por, kėtu gjyqi mė ka thėnė se nuk ka fletė arrest prej Maqedonisė, edhe pse ngjarja ka ndodhur nė Maqedoni. Kėta mė kanė thėnė se KFOR-i ka lėshuar fletė arrest. Kėtė ma kanė thėnė nė gjykatė. Unė kam kėrkuar qė tė shkoj nė Maqedoni, qė tė gjykohem, por nuk mė kanė dėrguar. Duan t'i fshehin krimet, sepse unė kam dėgjuar se aty janė mbytur pesė dhe jo tre persona. Ata dy brenda qė janė mbytur, kėta nuk i kanė treguar.

Express: A mund ta sqaroni pėr ēfarė rasti e keni fjalėn?

Xhavit Morina: E kam fjalėn pėr rastin kur ėshtė sulmuar shtabi i Ali Ahmetit. Mua mė kanė akuzuar se i kam vrarė tre veta aty. Por, dy kėta nuk i kanė treguar. Unė pėr kėtė nė burg kam marrė vesh, sepse mė kanė treguar njėrėzit qė kanė pasur lidhje mė tė mėdha.

Express: Nga kėto qė thoni, del se ju keni kontribuar shumė. Jeni zhgėnjyer nga ky vend?

Xhavit Morina: Unė zhgėnjehem derisa t'i gjej tridhjetė veta. Sa nuk i gjej tridhjetė veta, unė zhgėnjehem. Tridhjetė, mė tepėr nuk mė duhen.

Express: Si po mendon tridhjetė veta, tė luftosh?

Xhavit Morina: Po, nėse ėshtė nevoja. Nėse i gjej tridhjetė veta, unė do tė ngujohem diku nė Kosovė.

Express: Beson se mund t'i gjesh shpejt kėta persona?

Xhavit Morina: Po, nuk e di pėr Zotin.

Express: Mediat nė Maqedoni thonė se juve shtatė personave ju kanė liruar me qėllim qė, nėse Kosova nuk e fiton pavarėsinė, ju ta filloni luftėn?

Xhavit Morina: Jo, jo, jo. Kjo ikje e jona ka qenė spontane. Nuk kemi pasur lidhje me jashtė. Gjithashtu, as pėr shėrbime tė huaja nuk punojmė, as pėr tonin nuk kemi punuar, e lėre mė pėr tė huajat.

Express: Pra, ju nuk punoni pėr askėnd?

Xhavit Morina: Jo, jo, jo, ne nuk punojmė pėr askėnd. Njerėzit mund tė thonė ēka tė duan, por nuk ka asgjė. Nė Dubravė tė jesh me ndonjė parti, ke diēka shanse.

Express: Cila nga partitė ėshtė mė e fuqishme brenda burgut?

Xhavit Morina: Jo, asnjėra nuk ėshtė, por parti ka aty.

Express: Zyrtarėt thonė se nė burg ka kushte tė mira dhe nuk maltretohen njerėzit. Si ėshtė gjendja?

Xhavit Morina: Nė pavilonin njė, kur kemi qenė nė kohėn e fundit, i kanė pėrmirėsuar kushtet. Por, nė pjesėt tjera tė blloqeve tė burgut, ka pasur maltretime. Ka blloqe ku njerėzve edhe ua kanė thyer brinjtė dhe i kanė prishur. Por, bllokun tonė e kanė kontrolluar tė huajt dhe tanėt dhe kėshtu qė nuk kanė mundur tė reagojnė as tė huajt as tanėt.

Express: A ke menduar ndonjėherė pėr tė ardhmen tėnde?

Xhavit Morina: Unė vetėm pėr kėtė ēėshtje nuk jam martuar asnjėherė. Unė e kam parameduar vetėm tė kem njė punė tė thjeshtė, tė punoj dhe t'i shoh punėt e mia. Unė mendova se kėto luftra mbaruan, por tash mė qitėn nė mal prapė. Unė kam qenė mė parė nė Perėndim, e kam pasur njė punė. E kam lėnė nė Itali banesėn time, tė cilėn ende e kam, jam ndarė edhe me femrėn time italiane. Tė gjitha kėto i kam bėrė pėr ēėshtje tė Kosovės. Sapo u bėra gati tė kthehem dhe isha duke i rregulluar disa punė tė mia, kėta mė arrestuan dhe pėr pesė minuta policia mė ka kidnapuar. Dhe sapo mė kanė sjellė kėtu, amerikanėt ma kėnė vėnė thesin nė kokė dhe mė kanė mbajtur njė muaj e gjysmė. Nė gjyq atė njė muaj e gjysmė as qė ma kanė pėrmendur qė kam qenė nė burg nė Bonsteel, vetėn nė Dubravė dhe Mitrovicė.

Express: Ti thua se nuk je kriminel dhe terrorist. Ēfarė iu thua njerėzve qė besojnė se ti je terrorist dhe kriminel?

Xhavit Morina: Porosia ime ėshtė qė t'iu kthehet besimi nė vetvete, tė besojnė nė Zot, tė kenė mėshirė ndaj njėri-tjetrit. Kjo ėshtė e para, e pas saj lidhen krejt ēėshtjet tjera.
    ------------------------------
    z.Brari, perpos kesaj interviste qe kam lexu ne lidhje me te ndjerin Xhavit Morina, nuk di me shum. Dubrava ashete atje ku duhet te futen tan kriminelat dhe ata qe perfituan ne emen te luftes. Nuk o bo ase 1 jave mbas intrevistes te ndjerit Xhavit Morina, pa arrit te takohet me Alin, Xhaviti u vra ne Tetove, Si duket i paralajmeroi vrasesit, lexo intervisten, nuk besoj se kjo interviset ashete e plote? Pershendetje
    Pa Kosovė e Ēamėri nuk ka Shqipėri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2009
    Postime
    217
    Kjo interviste eshte shum prekese. Ka shum djem te rinj te cilet kan sakrifikuar, qdo gje ama bash qdo gje per kete tok e per kete popull. Por ne fund, jan shperblyer shum keq.Ne vend se qeveria, shteti apo strukturat te cilat kan funksionuar, keta te rinj ti angazhoj ne pun te ndershme, per shtetin dhe kombin, ata perkundrazi jan neglizhuar se pari nga komandantet e tyre e me pas nga shoqeria dhe kan arritur ne kete gjendje sa te ikin maleve, e te bien ndesh me ligjin.Perderisa ata nga rrethi konsiderohen si heronj, dhe gezojn respekt, ndersa nga qeveria ndiqen si njerez qe e kan thyer ligjin, ateher ketu diqka nuk eshte ne rregull, dikush ka faj dhe normal duhet te jap pergjegjesi.

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    shum keq per kta djem qe dhan edhe jeten per kend per nje shters idiote te kombit ton

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •