Close
Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 83 prej 83
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Per bin ladenin, se nuk po ka ku me u mshhef, e po ka shprese ne talibancat pa tru shqiptar.
    HHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAA

E FORT QEKJO JOM KNAQ TY QESH

TE LUMT

me lujt mu knaq.

bin ladeni nuk asht maj keq se kqira qe ka deshiru shkatrimin e shqiptarve.

po nejse kape njonin e mshoj tjetrit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    323
    Kam qene ne Prishtine kur eshte vu gurthemeli i Katedrales ka qene shume bukur dhe shume shprese e sot kur i ndegjon te fyhen figurat me te medhaja te kombit nga nje numer njerzish qe nuk kan asgje te perbashket me arabet por me ideologji me radikal se ata vete te lene te habitur dhe te shqetesuar se kah po shkon Kosova.

Une ju uroj te gjitheve per Katedralen dhe se paku per nje dite kam jetu dhe jam ndire katolik ne mbeshtetje te vellezerve tane.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga veli44 Lexo Postimin
    Kam qene ne Prishtine kur eshte vu gurthemeli i Katedrales ka qene shume bukur dhe shume shprese e sot kur i ndegjon te fyhen figurat me te medhaja te kombit nga nje numer njerzish qe nuk kan asgje te perbashket me arabet por me ideologji me radikal se ata vete te lene te habitur dhe te shqetesuar se kah po shkon Kosova.

Une ju uroj te gjitheve per Katedralen dhe se paku per nje dite kam jetu dhe jam ndire katolik ne mbeshtetje te vellezerve tane.
    Puna nuk është të ndihesh vetëm katolik, orthodoks apo musliman, puna është të ndihesh krenar se je shqiptar, të ndihesh krenar për origjinat që ke, të ndihesh krenar per kulturën e moderimit që duhet të ketë shqiptari. Cdo formë ekstremizmi fetar është shumë e dëmshme. Nëse ndihesh krenar me këto gjëra, sigurisht që do ndihesh në paqe shpirtërisht me atë cka ti beson, sepse feja nuk është punë krenarie gati gati tifozerie sic e bëjnë disa ekstremista.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •