Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 83
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    A ju thaft dora atij moderatori apo supermoderatori qe ka bere nje sy qorre dhe i ka lene pa fshire. Po si i lejoni disa tipa te ulin figuren e Skenderbeut, Nene Terezes, po zhdukini nga ky forum se vetem Shqipetare nuk mund te jen, po thjesht Shqipefoles nga pjesa e Azise Lindore.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Per kan e kan ndertu ?

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    Per kan e kan ndertu ?
    Per qesi si ti, ndoshta ktheheni ne rrug te Shqiptarizimit dhe Paqes

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Per kan e kan ndertu ?
    Për Shqiptaren Agnes Bojaxhiu, i ati i së cilës ka qenë një nga figurat më në zë në kohët e rilindjes shqiptare dhe kur Shqipëria rrezikonte mos ekzistonte. Vajza e saj, shkoi dhe përhapi namin e mirë të kulturës së Besës, Moderimit dhe Vlerave të larta shpirtërore deri në Indi. Nuk ka patur Shqiptarë me kaq ndikim në atë zonë të botës që nga koha e Lekës së Madh. Ndoshta deri diku i afrohet Muhamed Aliu themeluesi i Egjiptit, por ai jetoi në Afrikë.

A meriton Katedrale Nëna Terezë, sigurisht që po, këtë e meriton komuniteti i vuajtur Katolik në rradhë të parë i cili u masakrua si nga Enver Hoxha në Shqipëri, ashtu dhe nga Milloshevici në Kosovë. Po bëheni qesharakë me këtë oponencë tuajën.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Per qesi si ti, ndoshta ktheheni ne rrug te Shqiptarizimit dhe Paqes
    Amin.............
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    Citim Postuar më parë nga Gregu Lexo Postimin

Shume e bukur
    ta gezojne Shqipet e Kosoves kete katedrale e cila mund ti jape nje ndihmese sado te vogel pranimit te popullit shqiptar te Kosoves si nje popull tolerant dhe me zemer te madhe ne syte e evropes.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Per kan e kan ndertu ?

Per bin ladenin, se nuk po ka ku me u mshhef, e po ka shprese ne talibancat pa tru shqiptar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-04-2009
    Postime
    368
    SHum ka njerz me nivel te ult n`ket forum ani pse thurrin vargje t`gjata por mendimet i kan te shkurta te mjeret shihe sa haptas ofendohen mes vete...
    Nuk lejohen adresa Interneti ne Firme. Stafi i Forumit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Citim Postuar më parë nga Gregu Lexo Postimin

--------------
    Ta gzojnë besimtarët katolik këtë vepër madhshtore që mbanë emrin më të madh të shek.20-të në mbarë botën -"Nana Tereze" !

Çdo shqiptarë e shqiptare është krenar për këtë vepër kombëtare,fetare dhe historike !
    Për jetë e mot- Gëzuar katedralja shqiptare e Prishtinës dhe gjithë Kosovës!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Për Shqiptaren Agnes Bojaxhiu, i ati i së cilës ka qenë një nga figurat më në zë në kohët e rilindjes shqiptare dhe kur Shqipëria rrezikonte mos ekzistonte. Vajza e saj, shkoi dhe përhapi namin e mirë të kulturës së Besës, Moderimit dhe Vlerave të larta shpirtërore deri në Indi. Nuk ka patur Shqiptarë me kaq ndikim në atë zonë të botës që nga koha e Lekës së Madh. Ndoshta deri diku i afrohet Muhamed Aliu themeluesi i Egjiptit, por ai jetoi në Afrikë.

A meriton Katedrale Nëna Terezë, sigurisht që po, këtë e meriton komuniteti i vuajtur Katolik në rradhë të parë i cili u masakrua si nga Enver Hoxha në Shqipëri, ashtu dhe nga Milloshevici në Kosovë. Po bëheni qesharakë me këtë oponencë tuajën.
    Per ata asht dasht mu ndertu te ata te zit ne kallkut , ajo atje asht , ne kosov ska qen kurr.

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •