tash ju ka ra nmen per me bo xhami a po?
katedralja u bo se njerzt me butsi e me men e kan bo realitet,e qifti do muslimanve tone e predikojne fene e talebanve i tutin njerzt me do mjekrra qe pernime edhe mu po m`tutin do ftyr palam,do narkomana qe tash tfolin per fe thu kan ardh pi mekes atje.
dilni apet neper rruge bertitni si gjaja e afganistanit e tani j u maron dikush xhami.
Te gjithe e dime se koha e ka kerkuar nje katedrale ne mes te Prishtines.
Eshte koha, momenti dhe politika qe ndertuan kete katedrale.
Por une nuk mund te kuptoj reagimin e muslimaneve.
Pse ata ne disa raste duken sikur jane xheloze dhe reagojne ashper.
Une per veten time jam i qete dhe nuk me ha palla se cka bejne shkijet ( te krishteret).
Une jam shume i brengosur per gjengjen e Muslimaneve ne kete kohe.
Une jam i brengosur se perse ata qe i kane thene vetes Muslimane humbin kohe ne interpretime te ndryshme te fese, pse ata
nuk i perveshen punes ashtu sic na ka mesuar Pejgamberi yne Muhammedi a.s.
Me brengos gjithashtu fakti se cdo Besimtar mer te drejten te interpretoje hadithet dhe qe besa edhe ajetet Kur'anore kur per
te nuk ka asnje kualifikim te duhur.
Duhet te dallojme besimtarin prej hoxhes.
Ne nuk mund te behemi hoxhallare qe te gjithe.
Me dhemb kur po shikoj disa persona me mjekra te gjata e pantallona te shkurtera qe gjith diten e gjith naten po bejne
vetemse nje pune Interpretime te haditheve dhe namaze nafile kur ne te njejten kohe prej tyre kerkohet qe te mbajne familjet
e tyre me mjete materiale dhe te kontribuajone ne shoqeri me diturine dhe aftesine e tyre.
Me vjen keq per Muslimanet kur ata nuk po e kuptojne se po manipulohen nga shume qarqe te erta dhe i frymezojne ata qe te
bejne pune te cilat shkaktojne destabilizim dhe huti tek muslimanet.
Nuk e di se a do te kishim kohe qe ne te meremi me katedralen e Prishtines kur ne ne veten tone kemi nje mal me probleme.
PS: Sa per Katedralen, ta dini se ajo eshte nje objekt qe per momentin i duhet Kosoves ( shkaqe politike), por ju siguroj se ajo
pastaj do te shendrohet ne nje shtalle per lope, se nuk ka shqiptar qe do te ulet me anton Kciren me nje stol ne ata kishe dhe
nuk ka djal shqiptari qe do ta ndroje fene e vet Islame ne fene e shkijeve.
Sh'net e t'mira nga Explorer !
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 06-09-2010 më 06:56
Krijoni Kontakt