Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 36
    Shtegtari! Maska e Gregu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Uffaaa po kalon nëpër orgazëm pom doket, nuk osht mirë në keso gjendje me ba postime
    Liturgjia, mesha apo si i thonë a lexohet në latinisht apo shqip?!
    Feja e ka origjinalitetin e vet por qe normalisht perkthehen ligjeratat në gjuhë përkatëse, njëjtë si Katolikët edhe Muslimanët.
    Ti shoku je shume banal, antishqiptar, antikombetar, anti njeri!

Te thash edhe ne nje postim tjeter qe ta marresh veten me te mire dhe te qetesohesh ca, se nuk le WC pa i futur duart. Nuk le teme pa banalizuar.

Kombanat biejn per ate qe ka vesh. Ashtu sic bije zeri i hoxhes ne mes te nates e paramengjesit qe nuk te le as gjumin ta besh rehat.
    Te keshilloj ti lesh pak anash keto lloj tema kunder njeri-tjetrit. Hap ndonje teme ku meson ndonje atribut njerezore, ndonje gje kulturore, artistike, ndonje gje interesante dhe me vlere qe ke mesuar duke e lexuar kuranin(nese e lexon ndonje here edhe pse dyshoj shume per kete), e leri punet e kishave e xhamiave , konvertimeve, se do vdesesh nga ky hall i madh!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gregu : 04-09-2010 më 17:34 Arsyeja: Ndryshim i nje shkronje gabim.
    "Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi!"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    kembanat bien per bagetite katolike,,,,,per ke mendoni ju se bien kembanat????

kembana nê qafe kane vetem kafshet,,,,, nuk bespj qe kane njerezit

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-12-2008
    Postime
    146
    Citim Postuar më parë nga Afani Lexo Postimin
    kembanat bien per bagetite katolike,,,,,per ke mendoni ju se bien kembanat????

kembana nê qafe kane vetem kafshet,,,,, nuk bespj qe kane njerezit
    SHUM FJAL ME VEND DHE TASH QDO TE DIELE LE TJA SHTOJN EDHE NGA NJE FYLL DHE TE BEJN MUZIK

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Pa panikë njerëz, pa panikë!

i/e regjistruar Maska e leonardito
    Anëtarësuar
    24-08-2010
    Vendndodhja
    Aty ku gjej Paqe
    Postime
    17
    Per ata se kan Vesh

Edhe Per ata se din me ba KRYQ

Ne Emer Te Atit Birit Shpirtit Shejt Amen
    Faktet kallxojn syt shikojn gjerat ndodhin..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    217
    Ximi= abedini, Disa,Gimche etj, mbane vetin o ahmaka, qfar feje kan qen te paret tuaj para 500 vitesh, apo keni ardhur nga viset Turke ketu. Turku 500 vjet jav ka shalu nanen bab e babgjysh normal qe tani i thuani baba. Kfjelluni o lahpera. Mos ofendoni askend, se nuk ju ka hije. Kattedralja "Nene Tereza" ne Prishtin i ka dhan frym europiane shtetit te Kosoves. Nese nuk ju pelqen juve, Hupniiiii. shkoni ne Avganistan apo Turqi.

i/e regjistruar Maska e leonardito
    Anëtarësuar
    24-08-2010
    Vendndodhja
    Aty ku gjej Paqe
    Postime
    17
    Citim Postuar më parë nga apollo12 Lexo Postimin
    Ximi= abedini, Disa,Gimche etj, mbane vetin o ahmaka, qfar feje kan qen te paret tuaj para 500 vitesh, apo keni ardhur nga viset Turke ketu. Turku 500 vjet jav ka shalu nanen bab e babgjysh normal qe tani i thuani baba. Kfjelluni o lahpera. Mos ofendoni askend, se nuk ju ka hije. Kattedralja "Nene Tereza" ne Prishtin i ka dhan frym europiane shtetit te Kosoves. Nese nuk ju pelqen juve, Hupniiiii. shkoni ne Avganistan apo Turqi.
    aavavavavavav Goja te lumt nese nuk e ndijn kta veten si shqiptare shkon baco te turq e se ata ju kan lujt edhe mit nape kulm te shpis
    Faktet kallxojn syt shikojn gjerat ndodhin..

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Akoma besimtaret musliman , namazet i falin jasht xhamive , ne rrug , trotoare , salla sporti e bodrume ... Kjo esht shkaku i tentativave te disa ateisteve-komunist (ata qe propagonin me heret bashkim-vllaznimin me serbet) per te pengu ngritjen e Islamit , i cili nga viti 1991 ka perjetu rilindjen e vet tek shqiptaret.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anëtarësuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Citim Postuar më parë nga apollo12 Lexo Postimin
    Po, mire po ta pranojme idene per momentin, por me thuaj ti mua. Po para 1500 vjetesh cfare kane qene Iliriet, te krishtere, ortodokse Deshmitare te jehovait, evangjeliste, apo Pagane?

Nese biem dakort qe nderrimin e fese ta quajme tradheti kombetare atehere i bie qe ju jeni tradhtaret e pare sepse na tradhetuat paganitetin.

Nderkohe ne jemi tradhtaret e movoneshem sipas kesaj llogjike banale.

Dhe e dyta, nese Myslimanet duhet te degdisen ne avganistan apo Arabi, po ju si pasardhes te paganeve ku duhet te shkoni?

Kam une nje ide me te mire, shkoni andej te praktikoni paganizmin, ne Afrike me fiset Zulu.

Gjithe te mirat.
    Injoranca nuk zhduket me top

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anëtarësuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Citim Postuar më parë nga leonardito Lexo Postimin
    aavavavavavav Goja te lumt nese nuk e ndijn kta veten si shqiptare shkon baco te turq e se ata ju kan lujt edhe mit nape kulm te shpis
    Ne fakt kete jam i paafte ta deshifroj dot, ti mos u ndje i fyer , di ta shkruash shume bukur gjuhen meme por jam une i paafte te te kuptoj ty.
    Te lumte dora e vockel.
    Injoranca nuk zhduket me top

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •