Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 36
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Sigurisht keto këmbana do të bien për Don Anton Kçirën i cili mbas asaj deklarate ofendoj edhe një herë popullin shqiptarë të Kosovës dhe atë fyu rëndë inteligjencen shqiptare duke thënë se videoja ka qenë një montazh, nderkaq realisht ai para disa muajve doli dhe e pranoj fajin, kerkoj falje kurse sot thotë se ka qenë montazh pra fyen rëndë inteligjencen shqiptare.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    zoti ua dhasht hajrin juve ne kosove e krejt muslimaneve.

tha i derguari as, me numer do jeni shum por vler sdo keni as sa shkuma e detit......kjo esht koha

1.9miljon musliman ne kosove,mirepo sa esht perqindja e atyre qe neper ven te tyre kalon nje gjak ISLAM,nje gjak i Halid bin welidit sa???????????
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    zoti ua dhasht hajrin juve ne kosove e krejt muslimaneve.

tha i derguari as, me numer do jeni shum por vler sdo keni as sa shkuma e detit......kjo esht koha

1.9miljon musliman ne kosove,mirepo sa esht perqindja e atyre qe neper ven te tyre kalon nje gjak ISLAM,nje gjak i Halid bin welidit sa???????????
    Gjak i Halid bin welidit? Asnje. Zotit shyqyr.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    pershendetje daja goni

une dhe te gjith muslimanet qe praktikojm fen islame nuk jemi kunder kishave dhe objekteve fetare te te gjitha feve por deshirojm qe kishat te ndertohen aty ku ka katolik dhe gjamit te ndertohen aty ku ka musliman e jo te ndertohet kisha ne vmes te muslimanev dhe muslimanet te falen ne rrug ndersa kisha te jet gjithmon dermbyllur pasi sdo ket katolik tja hapin deren kesa katedrale

kjo katedrale nuk eshte maru per katolik por per vatikanin dhe per ti hy ne huj evropes dhe shba se kinse ne jemi katolik dhe per ti provoku muslimanet mirpo prap se prap muslimanet kan tregu dhe po tregojn se jan tolerant

bashkisa islame e kosoves qe 10 vite kerkon vend per nje qender islame ku nje her ka humb donacionin prej miliona euro dhe prap mund te humb 15 milion euro arsyja eshte se komuna nuk i jep leje te ndertoj ket qender e cila nuk do jet ne sherbim vetem per musliman por per te gjith banoret e prishtines e posaqerisht per te varferit

kudo qe te shkon ne evrop ky projekt ky donacion do e pranojn dhe do e ndihmojn ndersa te ne ne kosov nuk ka tok per ket qender

te kisha pyt ty daja goni a eshte ne rregull qe muslimanet te falen ne rrug e te mos ju lejohet vendi per ndertimin e xhamis ndersa katolikve te cilet i njeh ne gishta ju ndertohet ne mes te muslimaneve nje katedrale gjigante e cila kurr sdo mushet me katolik a eshte ky diskriminim
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    E per ke pallet hoxha ne arabisht kur Kosova arab nuk ka?!!!

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    pershendetje daja goni

une dhe te gjith muslimanet qe praktikojm fen islame nuk jemi kunder kishave dhe objekteve fetare te te gjitha feve por deshirojm qe kishat te ndertohen aty ku ka katolik dhe gjamit te ndertohen aty ku ka musliman e jo te ndertohet kisha ne vmes te muslimanev dhe muslimanet te falen ne rrug ndersa kisha te jet gjithmon dermbyllur pasi sdo ket katolik tja hapin deren kesa katedrale

kjo katedrale nuk eshte maru per katolik por per vatikanin dhe per ti hy ne huj evropes dhe shba se kinse ne jemi katolik dhe per ti provoku muslimanet mirpo prap se prap muslimanet kan tregu dhe po tregojn se jan tolerant

bashkisa islame e kosoves qe 10 vite kerkon vend per nje qender islame ku nje her ka humb donacionin prej miliona euro dhe prap mund te humb 15 milion euro arsyja eshte se komuna nuk i jep leje te ndertoj ket qender e cila nuk do jet ne sherbim vetem per musliman por per te gjith banoret e prishtines e posaqerisht per te varferit

kudo qe te shkon ne evrop ky projekt ky donacion do e pranojn dhe do e ndihmojn ndersa te ne ne kosov nuk ka tok per ket qender

te kisha pyt ty daja goni a eshte ne rregull qe muslimanet te falen ne rrug e te mos ju lejohet vendi per ndertimin e xhamis ndersa katolikve te cilet i njeh ne gishta ju ndertohet ne mes te muslimaneve nje katedrale gjigante e cila kurr sdo mushet me katolik a eshte ky diskriminim

Problemin e xhamive e kemi diskutuar disa here. Eshte papergjegjshmeri i e udheheqesve tane qe nuk leshojne leje ndertimi. Eshte plotesisht e pa falshme. Me rastisi edhe mua ne nje xhuma,ku shkova pak me vonese, dhe u fala ne betonin e oborrit te xhamise. Nuk ishte betoni problem, problem ishte djelli qe desh sa nuk me ra te fiket. Ne edhe me tutje duhet te kerkojme ndertimin e xhamive aty ku ka nevoje. Jo per inat te dikujt, por per nevojat tona.
    Ajo cfare une dua te them eshte, se nuk kemi ne me katedralen asgje. Nuk eshte katedrala ajo qe nuk na lejon ndertimin e xhamive. Nuk eshte ajo fajtore. As per faktin qe ne Prishtine paska aq pak musliman. As per faktin, qe si thua ti, u ndertua per hire te Vatikanit dhe Shba-ve. Biles, nese eshte ndertuar per hire te SHBA-ve, kjo do te me gezoje edhe me shume. Sepse pas falenderimit ndaj Allahut, falenderimi i dyte duhet gjithsesi ti shkoj ketij vendi dhe populli mik, per lirine qe sot ne e gezojme.
    Pra. Ne nuk guxojme ne asnje menyre ti sjellim ne relacion xhamite tona te pandertuara dhe katedralen.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    E per ke pallet hoxha ne arabisht kur Kosova arab nuk ka?!!!
    Uffaaa po kalon nëpër orgazëm pom doket, nuk osht mirë në keso gjendje me ba postime
    Liturgjia, mesha apo si i thonë a lexohet në latinisht apo shqip?!
    Feja e ka origjinalitetin e vet por qe normalisht perkthehen ligjeratat në gjuhë përkatëse, njëjtë si Katolikët edhe Muslimanët.
    Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Uffaaa po kalon nëpër orgazëm pom doket, nuk osht mirë në keso gjendje me ba postime
    Liturgjia, mesha apo si i thonë a lexohet në latinisht apo shqip?!
    Feja e ka origjinalitetin e vet por qe normalisht perkthehen ligjeratat në gjuhë përkatëse, njëjtë si Katolikët edhe Muslimanët.
    Mentalitet tipik musliman!!!!
    Cdo postim i cili nuk iu shkon pershtati dhe qe eshte bere nga femrat si menyre kundervense ju mundoheni ta zbrapseni me fjali banale!!!
    Por mos harroni qe keto lojra te pista vlejne vetem per femrat muslimane,ato mund ti frikesoni

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Mentalitet tipik musliman!!!!
    Cdo postim i cili nuk iu shkon pershtati dhe qe eshte bere nga femrat si menyre kundervense ju mundoheni ta zbrapseni me fjali banale!!!
    Por mos harroni qe keto lojra te pista vlejne vetem per femrat muslimane,ato mund ti frikesoni
    Në mungesë të pergjigjes kemi edhe keso postime sikur më sipër

Si duket mjaftove më sqarimin që e dhash për liturgjinë, apo u koncentrove vetëm tek ajo se si ja qellova që vërtetë ishe duke kaluar nëpër orgazëm?!
    Ti je hija e Kastriotit

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-12-2009
    Postime
    489
    une jam pro ndertimeve fetare, panvaresisht ato katolike apo feve te ndryshme po njo spo muj me kuptu si eshte e mundshme me prish shkolle, e me ndertu katedrale ne mes tPrishtines ,ku ne Prishtine shume pak ka katolik. Duhet pasur kujdes sidomos, patjter duhet kerkuar edhe nje xhami e madhe te ndertohet ne mes te Prishtines pasi qe ka shume student qe per namazet ditore duhet te shkojne deri ne 20 min ( e mos te flasim per xhuma)ne kembe deri te xhamia me afert. Patjter duhet ndertuar nje xhami e madhe per te treguar tolerance, ata flasin per tolerance ndersa xhamia duhet te ndertohet ne mes te Prishtines, e sherrin ja pam Ibrahim Rugoves tani po i kuptoj shume sende per Ibrahim Rugoven. Qellimi i tyre ishte ti largojne prej Islami e dalngadale ti kthejne ne katolik ..All-llahu na ruajt nga keto sprova)(Falenderimi i takon All-llahut qe ne keto kohe ka shume hoxhallare shqiptare me shkolle te mjaftueshme per te kuptuar fene Islame)(e ka shume muslamian shqiptar qe po ndihmojne e po thirrin ne Islam,,,, gjeja me e bukur ne jete per muslimanin....shume persona u larguan nga droga alkooli e dukuri negative per shkak kuptimit te sakte te fese.....All-llahu i forcofte muslimanet....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lulzim7 : 04-09-2010 më 17:09

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •