Close
Faqja 47 prej 49 FillimFillim ... 374546474849 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 461 deri 470 prej 487
    "Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga bani Lexo Postimin
    sigurisht qe une nuk besojn qe Perendia ka bir,.
    !
    Atëher pse e perdor ti shkrimi qe nuk i beson?

Lexoje se si me je drejtua mua me at shkrim dhe kjo qe tash thua nuk eshte e njete sic e the ketu:

a mendon qe duhet t'i shfuqizojme vargje te tilla nga Bibla? :
    ...................................

7 Kush fiton do t'i trashëgojë të gjitha gjërat; dhe do të jem për të Perëndi dhe ai do të jetë për mua bir.
    D.M.TH ti postove keta rreshta biblik me qellim per ta deshmuar...!

perdorimi i fjales bir ne Bibel eshte i atille qe nuk behet fjale per lidhje prind femije, por ne menyren alegorike permneden keto fjale (At dhe bir), psh:
    Bir
    !
    Normal se realicioni At dhe Bir eshte ne FRYMË - ky eshte besimi i krishter, Jezusi është Bir i Perendisë në FRYMË.

Romakeve
    8:14 Sepse të gjithë ata që udhëhiqen nga Fryma e Perëndisë janë bij të Perëndisë.

Mos i keqperdor rreshtat biblik per qellime tua...., ja, lexoje se cka thote rreshti qe ti e postove kinse po shpjegon nje te krishteri se cka na qenka relacioni At dhe Bir.

"..keni marrë Shpirtin që ju bën bij të adoptimit"
    Sepse bijtë e Hyjit janë ata, të cilët i udhëheq Shpirti i Hyjit. Ju veç nuk e keni marrë shpirtin që bën robër në mënyrë që përsëri të trembeni, por keni marrë Shpirtin që ju bën bij të adoptimit, në saje të të cilit ne thërrasim: Abba! O Atë! Vetë Shpirti Shenjt dëshmon bashkë me shpirtin tonë se jemi fëmijët e Hyjit. E nëse jemi fëmijë ‑ atëherë jemi edhe trashëgimtarë, trashëgimtarë të Hyjit e bashkëtrashëgimtarë me Krishtin, sikurse në të vërtetë vuajmë bashkë me Të, që edhe të lavdërohemi bashkë me Të. (Rom 8; 14-17)

Pse nuk i beson ti ketë pasi citon...., keshtu qe te behesh trashëgimtarë i Hyjit e bashkëtrashëgimtarë me Krishtin?!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 26-04-2012 më 15:27
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Atëher pse e perdor ti shkrimi qe nuk i beson?

Lexoje se si me je drejtua mua me at shkrim dhe kjo qe tash thua nuk eshte e njete sic e the ketu:

D.M.TH ti postove keta rreshta biblik me qellim per ta deshmuar...!

Normal se realicioni At dhe Bir eshte ne FRYMË - ky eshte besimi i krishter, Jezusi është Bir i Perendisë në FRYMË.

Mos i keqperdor rreshtat biblik per qellime tua...., ja, lexoje se cka thote rreshti qe ti e postove kinse po shpjegon nje te krishteri se cka na qenka relacioni At dhe Bir.

Sepse bijtë e Hyjit janë ata, të cilët i udhëheq Shpirti i Hyjit. Ju veç nuk e keni marrë shpirtin që bën robër në mënyrë që përsëri të trembeni, por keni marrë Shpirtin që ju bën bij të adoptimit, në saje të të cilit ne thërrasim: Abba! O Atë! Vetë Shpirti Shenjt dëshmon bashkë me shpirtin tonë se jemi fëmijët e Hyjit. E nëse jemi fëmijë ‑ atëherë jemi edhe trashëgimtarë, trashëgimtarë të Hyjit e bashkëtrashëgimtarë me Krishtin, sikurse në të vërtetë vuajmë bashkë me Të, që edhe të lavdërohemi bashkë me Të. (Rom 8; 14-17)

Pse nuk i beson ti ketë pasi citon...., keshtu qe te behesh trashëgimtarë i Hyjit e bashkëtrashëgimtarë me Krishtin?!!

une nuk pashe dicka qe nuk shkon ne ato qe solla , apo ne ato qe ti citove ,
    sidomos ky varg jep kuptimin e plote se si eshte perdorur fjala At dhe Bir:
    8:14 Sepse të gjithë ata që udhëhiqen nga Fryma e Perëndisë janë bij të Perëndisë.

Ne kete kuptim Jezusi nuk eshte biri i Perendise , por nese jezusi eshte bir ne fryme , atehere sipas Bibles te gjithe ata qe udhehiqen nga fryma e Perendise jane bij te Tij ...gjithmone ne kuptimin alegorik , pasi dihet qe ne Bibel perdoret shume alegori dhe nuk besoj se duhet te sillen shembuj per kete ,...pasi e gjithe Bibla eshte pothuajse alegori..

Ne kete kuptim eshte teper e qarte per mua qe ne Bibel behet fjale per nje Zot te Vetem dhe Jezusi , ose Moisiu , ose Abrahami etj jane te gjithe te derguar te Atij Perendie qe thame me pare qe eshte i Vetem.
    keshtu mundet edhe te shpjegohet fakti qe Jezusi nuk erdhi per te shfuqizuar ligjin e Moisiut , por per t'a plotesuar ate ...kjo eshte me te vertete puna e Lajmetareve te Perendise, pasi jam i bindur qe edhe Moisiu nuk erdhi per te shfuqizuar Abrahamin , e as Abrahami per te shfuqizuar Noen , pasi qe te gjithe ishin te derguar te po te Njejtit Perendi;

Matthew 5:17 ``Mos mendoni se unë erdha për të shfuqizuar ligjin ose profetët; unë nuk erdha për t'i shfuqizuar, po për t'i plotësuar

John 7:19 A nuk jua ka dhënë Moisiu ligjin? E pra, asnjë nga ju nuk e vë në praktikë ligjin. Pse kërkoni të më vritni?''.

A mendon ti Toni qe kur Torah i'u shpall Moisiut ,..Jezusi ishte i pranishem ne ate shpallje??
    A mendon se kur Zoti i foli me fjale Moisiut , Jezusi ishte i pranishem...dhe pse??
    Malachi 4:4 "Mbani mend ligjin e Moisiut, shërbëtorit tim, të cilit në Horeb i urdhërova statutet dhe dekretet për mbarë Izraelin.
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    une nuk pashe dicka qe nuk shkon ne ato qe solla , apo ne ato qe ti citove ,
    sidomos ky varg jep kuptimin e plote se si eshte perdorur fjala At dhe Bir:

Ne kete kuptim Jezusi nuk eshte biri i Perendise , por nese jezusi eshte bir ne fryme , .
    O njeri, a ke mend ti? Cka po ban ketu blla blla pa lidhje? Nuk e lexon ti Shkrimin apo te pshtjellet para syve?

Shkrimi ne fjale dhe bile dhe titulli i shkrimit ne fjal q eunë postova shkruan; "..keni marrë Shpirtin që ju bën bij të adoptimit"

Nuk e kupton ti cka d.m.th "adoptim"?

Nuk e sheh ti ketë rresht? Apo tu kan bo mendët shkrime te nxerrura nga Bibla ne kontest te kundert qe perdorin te ashtquajturit "Deshmitarëve te Jehovait".

lexoje mire rreshtin e Shkrimit te Shenjt dhe kur perdor shkrimet biblike mos i keqperdor ma.

Ndersa per Jezusin - Bir i Perendisë nuk është Bir i adaptuar por Jezusi - BIRI i HYJIT eshte qe në AMSHIM - para qe të krijohet Bota:
    "E tani, o Atë, më lavdëro para teje me atë lavdi që e kisha te ti para se të fillonte të ishte bota."

Poashtu thuhet se Jezusi është HYJ dhe NJË natyre me Atin:
    "Hyjin kurrë askush nuk e pa: Biri i vetëm ‑ që është Hyj, një natyre me Atin, Ai bëri të njihet."

15 “Po ju ‑ u tha atyre ‑ ç’thoni: kush jam unë?”
    16 Iu përgjigj Simon Pjetri: “Ti je Mesia ‑ Biri i Hyjit të gjallë!”
    17 Atëherë Jezusi i tha:
    “I lumi ti, o Simon, biri i Jonës, sepse këtë nuk ta zbuloi mishi e gjaku, por Ati im që është në qiell!

D.M.Th Jezusi nuk e qorton Pjetrin pse ai thote se "ti je MESIA - Bir i Hyjit te gjallë" por e pergezon Pjetrin te cilit i eshte zbuluar nga Ati se kush ishte JEZUSI. sikurse mos te ishte Jezusi Bir i Hyjit sic thua ti, sigurisht se Jezusi do t'i thonte Pjtrit se "Pjeter Pjeter je gabim sepse une jam vetem nje rob e jo Bir i Atit...."! Por kjo nuk ndodhi por ndodhi qe Jezusi e pergezoj duke i thene; "I lumi ti, o Simon.."

Jezusi nuk eshte i adaptuar por i LINDUR i Atit - NJË Natyre me Atin, "Hyji pre Hyjit, Dritë pre Drite, Hyji i Vertetë perj Hyjit te Vertetë, i lindur jo i krijuar, nepermes te cilit u krijuan te gjitha....", ndersa njeriu eshte krijesë e Tij qe adaptohet si bir i Perendisë nepemes Jezusit, në ndermjetsimin e Krishtit - Ai e mori natyren e njeriut duke e shndrruar, ngjallur dhe duke i dhene JETË.
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 26-04-2012 më 17:49

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534

keshtu mundet edhe te shpjegohet fakti qe Jezusi nuk erdhi per te shfuqizuar ligjin e Moisiut , por per t'a plotesuar ate ...kjo eshte me te vertete puna e Lajmetareve te Perendise, pasi jam i bindur qe edhe Moisiu nuk erdhi per te shfuqizuar Abrahamin , e as Abrahami per te shfuqizuar Noen , pasi qe te gjithe ishin te derguar te po te Njejtit Perendi;

Matthew 5:17 ``Mos mendoni se unë erdha për të shfuqizuar ligjin ose profetët; unë nuk erdha për t'i shfuqizuar, po për t'i plotësuar

John 7:19 A nuk jua ka dhënë Moisiu ligjin? E pra, asnjë nga ju nuk e vë në praktikë ligjin. Pse kërkoni të më vritni?''.
    O per Zotin une po bej gjynah pse po flas me ty, kjo per faktin se ti je duke u thellue ne budallak dhe mekat ne secilin shkrim, lere more ti se nuk din ti per Jezusin as per Biblen sepse sikurse te din ti dicka, ndryshe ishe.

Sigurisht se Jezusi eshte permbjedhja e cdo profecie, sigurisht se Jezusi permbushi te gjitha profecite dhe profete, eshte vet Zoti.
    Shkrimet e shenjta permbajne mese 300 profeci per ardhjen e Jezusin dhe te gjitha detajet mbi jeten dhe vepren e Tij, keshtu qe te gjitha Jezusi i permbushi me ardhjen e Tij. Kete e thot vet Krishti:

44 Atëherë u tha: “Këtë vështrim kishin fjalët që ju thosha kur ende isha me ju: ‘Duhet të shkojë në vend gjithçka u shkrua për mua në Ligjin e Moisiut, në Profetët e në Psalme. ’“
    45 Atëherë ua shndriti mendjen që t’i kuptonin Shkrimet 46 dhe u tha:
    “Kështu është në Shkrimin e shenjtë: ‘Mesisë i duhet të pësojë e të ngjallet së vdekuri të tretën ditë. 47 Në Emër të tij do të predikohet ndër të gjithë popujt, duke filluar prej Jerusalemit, kthimi dhe falja e mëkateve. 48 Ju jeni dëshmitarët e kësaj gjëje.

Nuk e di se cka po don me thene me ato qe thua o njeri....
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 26-04-2012 më 17:20

O per Zotin une po bej gjynah pse po flas me ty, kjo per faktin se ti je duke u thellue ne budallak dhe mekat ne secilin shkrim, lere more ti se nuk din ti per Jezusin as per Biblen sepse sikurse te din ti dicka, ndryshe ishe.

Sigurisht se Jezusi eshte permbjedhja e cdo profecie, sigurisht se Jezusi permbushi te gjitha profecite dhe profete, eshte vet Zoti.
    Shkrimet e shenjta permbajne mese 300 profeci per ardhjen e Jezusin dhe te gjitha detajet mbi jeten dhe vepren e Tij, keshtu qe te gjitha Jezusi i permbushi me ardhjen e Tij. Kete e thot vet Krishti:

44 Atëherë u tha: “Këtë vështrim kishin fjalët që ju thosha kur ende isha me ju: ‘Duhet të shkojë në vend gjithçka u shkrua për mua në Ligjin e Moisiut, në Profetët e në Psalme. ’“
    45 Atëherë ua shndriti mendjen që t’i kuptonin Shkrimet 46 dhe u tha:
    “Kështu është në Shkrimin e shenjtë: ‘Mesisë i duhet të pësojë e të ngjallet së vdekuri të tretën ditë. 47 Në Emër të tij do të predikohet ndër të gjithë popujt, duke filluar prej Jerusalemit, kthimi dhe falja e mëkateve. 48 Ju jeni dëshmitarët e kësaj gjëje.

Nuk e di se cka po don me thene me ato qe thua o njeri....
    Toni ,
    nuk mora pergjigje per dy gjera te pakten , pasi ti citon vetem nje pjese dhe le pas dore shumicen e atyre qe jane thene ne postimet me siper,

me thuaj te lutem se kur dhe ku i ke pare ti me syt e tu mrekullite e Jezusit
    dhe se A ishte prezent Jezusi kur Zoti i foli Moisiut ne mal.
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga G.D Lexo Postimin
    Po e citoj nga bani:
    Rashad Khalifa deklaroi që:

Nëpërmjet Ëngjëllit Gabriel, kam qënë i urdhëruar për të bërë këtë njoftim:

PASI UNË TË VDES, MILIONA TË BESİMTARËVE do të dinë :

Që unë përfaqësoj "Mesian" që çifutët kanë qenë në pritje të tij , për të krishterët ,"Krishtin: që ishin duke pritur, dhe "Mehdiun" që myslimanët janë lutur të vinte ...

Unë jam Lajmëtari i Perëndisë i Besëlidhjes [Bibël-Malakia 3:1-8, Kur'an 3:81].

lol, kane kaluar 24 ore qe kur u perbetova dhe u luta te me ndeshkonte Zoti nese po i bija ne qafe kot ketij mashtruesi qe e quan veten te derguar!
    A nuk e shikon se cfare turpi ka pretenduar! Origjinal sikur te jem duke degjuar Mossad-in israelit paska folur ky b*th-q*re qe pretendon veten per te derguar!
    Po a nuk eshte e njejta situate edhe me te derguarin e muslimanev ....Muhamedin ?

Edhe atij ne vesh i ka peshperite Gabrieli , dhe eshte vetshpall profet . E njejta histori por vetem me personazhe tjera .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Une kam bere nje pyetje:

Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    Eshte edhe nje mrekulli tjeter ne Kuran, e numruar nga Rashadi:

25 here permendet Adami

25 here permendet Jezusi

Po sipas te krishtereve, cila eshte lidhshmeria ne mes te Jezusit dhe Adamit?
    "E tani, o Atë, më lavdëro para teje me atë lavdi që e kisha te ti para se të fillonte të ishte bota."
    A ka perputhshmeri te madhe Jezusi me Adamin? Vete ky rrjesht biblik qe ti ke sjellur ka lidhshmeri me jeten e Adamit kur ishte tek Hyji te cilin e kishte lavderuar dhe kishte shpene ne mes te parajses para se te ishte bota, por ndodhi qe Adami lakmoi pas nje fryti dhe e hengri. Hyji e ndeshkoi adamin dhe e solli ne kete bote, ku nga ai momen jeta ne toke filloi...!

Une kam ndegjuar edhe nga te krishter duke thene se Jezusi eshte vete Adami, ndersa ne Kuran permenden me nga 25 here te dy...

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    Une kam bere nje pyetje:

A ka perputhshmeri te madhe Jezusi me Adamin? Vete ky rrjesht biblik qe ti ke sjellur ka lidhshmeri me jeten e Adamit kur ishte tek Hyji te cilin e kishte lavderuar dhe kishte shpene ne mes te parajses para se te ishte bota, por ndodhi qe Adami lakmoi pas nje fryti dhe e hengri. Hyji e ndeshkoi adamin dhe e solli ne kete bote, ku nga ai momen jeta ne toke filloi...!

Une kam ndegjuar edhe nga te krishter duke thene se Jezusi eshte vete Adami, ndersa ne Kuran permenden me nga 25 here te dy...
    Jezusi ka lidhje me Adamin por jo ne kuptimin Islam.
    Adami eshte krijesë e Hyjit, ndersa Jezusi eshte i lindur i Hyjit. Mirepo ajo qe ngjason personin Jezusi me personin Adam eshte misherimi i Jezusit në krahrorin e Marisë (njeri pasardhese e Adamit). Krishti e mori natyren e Adamit duke u misherua dhe bë njeri.

Njeriu (ADAM) deshtoj në planin e Hyjit duke u bërë i pa degjueshem ndaj Zotit...! Pra, duhej te ishte përsëri një Adam i Dytë - erdhi Jezusi duke e marrë natyren NJERI. Ndërsa Eva e Dyte te ish Nena e Adamit te Ri - MARIA, edhe shkrimi i zanafilles e deshmon ketë; "Armiqësi do të vë ndërmjet teje e gruas, ndërmjet farës sate e farës së saj: fara e saj do të ta ndrydhë kokën, kurse ti do t’ia sulmosh themrën." (Zan 3, 15).
    Fara e Gruas, është Fjala e Mishëruar - JEZUSI, ndërsa Gruaja, se cilës i takon Fara apo Biri i saje, është e Ëma e Tij, Maria!

Jezusi vetem s njeri bën te jet i ngjashem me Adamin, ana njerzore e jo ajo hyjnore.

Jezusi-Njeri pra është Adami i Dytë:
    "Kështu edhe është shkruar: ‘Njeriu i parë, Adami, u bë shpirt i gjallë; por Adami i fundit është Shpirt që jep jetë.
    Por frymërori nuk është më parë, por përpara është natyrori, pastaj frymërori.
    Njeriu i parë i bërë prej dheu, është tokësor; njeriu i dytë është Zoti nga qielli.
    Siç është tokësori (të vdekshëm) ashtu janë dhe tokësorët; dhe siç është qiellori (të ngjallur), të tillë do të jenë edhe qiellorët.
    Dhe sikurse mbartëm shëmbëllimin e tokësorit, do të mbartim edhe shëmbëllimin e qiellorit."
    Pra; sikurse me anë të një njeriut, Adamit mëkati hyri në botë e, me anë të mëkatit vdekja, dhe kështu vdekja kaloj në të gjithë njerëzit, sepse të gjithë njerëzit trashiguan mëkatin e rrjedhshëm dhe mëkatuan. Shumë më tepër u ndikua mbi të gjithë njerëzitr dashuria e Hyjit dhe dhurata e dhënë në hirë të një Njeriu të vetëm-Jezu Krishtit; Jetën e amshuar atyre që i besojnë.

Edhe Maria sipas besimit katolik-ortodoks është Eva e dytë, d.m.th Maria perfaqson Even. Ky rresht deshmon besimin e etërve te Kishes, d.m.th keshtu kane besuar qe ne shekullin e parë te krishterët lidhur me shën Marinë:

"Atë se çfarë Eva ka lidhur me mosbesimin e saj, Maria ka zgjidhur me besimin e saj". (Shën Ireneu 130-200)

Shën Justin Martiri (120-165 A. D.)
    "Ne, e dimë që Ai, para gjithë krijesave, doli prej Atit me pushtetin edhe dëshirën e Tij,...edhe me ane te Virgjëreshës u be njeri, ashtu që në atë mënyrë që u shkaktuar mosbindja prej gjarprit, ne po atë mënyrë te mund te ç’ bëhej Pasi Eva, duke qene një Virgjër edhe e panjolle, duke e pranuar fjalën qe i erdh prej djallit, shkaktoi mosbindje edhe vdekje, ndërsa Virgjëra Mari, duke patur besim edhe gëzim, kur Engjëlli i shpalli Lajmin e Mire, qe Shpirti i Zotit do te zbresë në të edhe Fuqia e më të Lartit do ta mbuloje, prandaj edhe i Shenjti qe do te linde do të ish Bir i Hyjit, u përgjigj, "Le te behet në mua sipas Fjalës Tende" (Trifoni 100)
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 27-04-2012 më 07:14

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Toni ,
    nuk mora pergjigje per dy gjera te pakten , pasi ti citon vetem nje pjese dhe le pas dore shumicen e atyre qe jane thene ne postimet me siper,

me thuaj te lutem se kur dhe ku i ke pare ti me syt e tu mrekullite e Jezusit
    dhe se A ishte prezent Jezusi kur Zoti i foli Moisiut ne mal.
    Ja qe po pergjigja shkurt edhe pse mendoj se jam pergjigjur ne shume pyetje dhe rreshta qe keni shkruar, ani pse nuk eshte tema per keto qe pyet dhe shkruan.

Pra, shkurt miku im, vet jeta ime dhe kthimi im në Zotin eshte nje mrekulli e Krishtit ne mua dhe para syve te mi. Deshmia ma e mira ne botë per njeriun eshte kur ai kthehet duke iu kushtuar Zotit dhe duke kerkuar vullnetin e Tij. Unë kam pa mrekulli te Jezusit, ama ato jane te miat - te atyre qe me sinqeritet e kerkojnë dhe jo per secilin. Krishti ka bë dhe bën shumë mrekullira gjate gjithë historisë, vet Jezusi eshte MREKULLI - është ZOT dhe JETË, Jezusi është FJALA e Perendisë qe ne secilen ditë FJALA dhe nepermes FJALES ndodhin mrekullite e ZOTIT qe fatkeqsisht ti nuk po e kupton.

per ndryshe po te flas me gjuhen e Jezusit:

“Sepse ju e morët dhuratën t’i njihni fshehtësitë e Mbretërisë së qiellit” thotë Jezusi dhe vazhdoj: “ndërsa ata nuk e morën. Për të vërtetë, atij që ka (besim) do t’i jepet edhe më dhe do të ketë me shumicë, kurse atij që s’ka (besim), do t’i merret edhe ajo pakicë që ka. Për këtë arsye atyre u flas në shëmbëlltyra, sepse shikojnë e nuk shohin, dëgjojnë e nuk ndiejnë as nuk kuptojnë. Mbi ta plotësohet profecia e Isaisë që thotë:
    “Mirë do të dëgjoni ‑ por s’do të kuptoni, mirë do të shikoni ‑ por nuk do të shihni.
    Vërtet zemra e këtij populli s’ka më ndjenja, u bë i rëndë ndër veshë, sytë i janë mbyllur, që të mos shohë me sy, të mos dëgjojë me veshë, që të mos kuptojë shpirti i tyre e
    të mos kthehen.E unë i kisha shëruar!
    Lum sytë tuaj që shohin e veshët tuaj që dëgjojnë! Përnjëmend po ju them; shumë profetë e të drejtë dëshiruan të shohin çka ju po shihni, por nuk e panë, të dëgjojnë çka ju po dëgjoni e nuk e dëgjuan.”........"

A ishte prezent Jezusi kur Zoti i foli Moisiut ne mal
    PO, Jezusi është FJALA - nepermes te CILIT Zoti krijoj dhe trajton botërat. Keshtu qe Hyji i padukshëm, ne malin qe pershkruajne shkrimet e shenjta, kur Zoti bisedoj me Moisiun profet, Zoti foli nepermes JEZUSIT - FJALA e Tij.

Pergjigje eshte pra se Jezusi ishte aty - FJALA, nepermes FJALES foli Hyji.
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 27-04-2012 më 08:15

i/e regjistruar Maska e SatanMyMasterSS
    Anëtarësuar
    02-10-2011
    Vendndodhja
    Hell
    Postime
    217
    Mire historie na kenaqet krejt, keto cka flisni ketu eshte nje perralle e mire qe u tregohet femijve por jo nje te rrituri i cili mundet te gjykoj me koken e vet e jo me friken nga nje fuqi mbinatyrore e quajtur ZOT
    Religion is hate,
    Religion is fear,
    Religion is whore

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •