Close
Faqja 42 prej 49 FillimFillim ... 324041424344 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 411 deri 420 prej 487
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Patjeter:
    Ja pergjigja Jote:

/* te gjitha sa permende ne ajetin e pare jane per shkak qe Muhamedit iu shpall Kurani dhe ne Kuran eshte qortimi , keshilla , paralajmerimi, pergezimi etjk etj te shkruarar dhe te sqaruara,..

megjithate te informoj qe ceshtja e fese islame eshte e sqaruar nga nje i derguar i Zotit qe erdhi nga Zoti me mrekulli(prandaj edhe e besoj) para pothuaj 35 vjetesh,
    Paqe ! */

Spjegimi eshte i ceket shoku! Nejse, por cili qenka ky njeri? Jam kurioz ta di dhe nuk ju paragjykoj aspak!

Talking

Citim Postuar më parë nga G.D Lexo Postimin
    Patjeter:
    Ja pergjigja Jote:

/* te gjitha sa permende ne ajetin e pare jane per shkak qe Muhamedit iu shpall Kurani dhe ne Kuran eshte qortimi , keshilla , paralajmerimi, pergezimi etjk etj te shkruarar dhe te sqaruara,..

megjithate te informoj qe ceshtja e fese islame eshte e sqaruar nga nje i derguar i Zotit qe erdhi nga Zoti me mrekulli(prandaj edhe e besoj) para pothuaj 35 vjetesh,
    Paqe ! */

Spjegimi eshte i ceket shoku! Nejse, por cili qenka ky njeri? Jam kurioz ta di dhe nuk ju paragjykoj aspak!
    Personi ne fjale quhet Rashad Khalifa,

sa per kuriozitet ..ku e shikon cektesine?...apo nga gabimet ortografike
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    I lutem Zotit me gjithe shpirt te te meshiroje e te te nxjerre nga krimbja mendore e shpirterore ne te cilen e paske hedhur veten! Se kush eshte e verteta kete do te durojme dhe do ta shohim nese nuk te mbushet mendja ne ndonje menyre tjeter! Shpresoj te kesh dale nga llumi para se te vije ajo dite! Debatin me ty e mbyll ketu!

I lutem Zotit me gjithe shpirt te te meshiroje e te te nxjerre nga krimbja mendore e shpirterore ne te cilen e paske hedhur veten! Se kush eshte e verteta kete do te durojme dhe do ta shohim nese nuk te mbushet mendja ne ndonje menyre tjeter! Shpresoj te kesh dale nga llumi para se te vije ajo dite! Debatin me ty e mbyll ketu!
    keshtu i mbyll debatet ti , pa debatuar dhe pa argumentuar pikveshtrimin tend??

se sa besimtar je ,dukesh nga gjuha qe perdor....!
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Kerkova ne google "Rashad Khalifa" dhe pashe vleren e ketij plehre te neveritshme! Imagjinoni tani vleren e mbeshtetesve te tij! Sipas jush njerezit paskan qene ne humbje deri sa erdhi ky profeti me indeks n+1 i ketij Zotit tuaj?
    Turp te keni, budallenj qe perpiqeni te shpikni me qellime te uleta ne Islam! Nejse ju e dini denimin dhe me siguri qe do te jete i dhimbshem!
    Argumenta kunder ketij pleshti qe i thote vetes profet paska plot
    Ndryshuar për herë të fundit nga G.D : 22-04-2012 më 16:45

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Kerkova ne google "Rashad Khalifa" dhe pashe vleren e ketij plehre te neveritshme!
    Me kenaqesi do e lexoja nga ti se si eshte puna e atij "plehres". Ke kuptuar gje? Na trego edhe neve qe ta kuptojme te gjithe.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Ja te shoh ty si ndjekes qe je dhe me mjafton ta kuptoj nivelin e tij!

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    n+1 lol

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Ja te shoh ty si ndjekes qe je dhe me mjafton ta kuptoj nivelin e tij!
    Me gjete mua ne google?

Faqja 42 prej 49 FillimFillim ... 324041424344 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •