Ilirian, ti ende as nuk e ke idene se cfare paraqet numri 19 ne Kuran. Per te miren tende e kam, shko lexo pak rreth ketij numri, pastaj eja te bisedojme. Te betohem se do te vish edhe me besimtar sesa qe je.
Ti the qe ai u vra nga pasuesit e Muhamedit a.s
Jam kurioz te di se nga e di ti qe vrasesi i tij ka qene pasues i Muhamedit, kur ai ende nuk eshte gjetur.Mos e njef vrasesin personalisht????
Kujdes se me kete pohim te vjen policia tek dera
Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!
Un ter diten kam kaluar mbi kete numer 19 !
Mrekullia e vertet gjindet në kuptimin, praktikimin, porositjet e Ajetëve, dhe JO se a pjestohet totali i fjalëve që gjinden në ajete me numrin 19!!
Muslimanët para këtij Rashidi e kanë pranuar Kuran'in si udhërrëfyes për shkak te mirësis së Zotit qe e dergoi per te gjitha shtresat e njerezve ! Sipas sektit tend, as vet Muhamedi a.s. nuk e ka shperthyer mrekullin e numrit 19 !
Per me shume, Bilal Philips te ka botuar nje libër ku te shpjegon sikur ti kishe 7 vjec "mrekullin e numrit 19" ! Vec a din te lexosh, se un ta paguaj librin![]()
Lere o Matrix se ky eshte i ushqyer nga hadithet, plot barkun urrejtje e ka ndaj atyre qe besojne ndryshe nga ky. Po ta kishte ndjekur Kuranin ashtu sic pretendon nuk do ti kishte ato mendime.
[2:256] Nuk shkon feja me zor: e drejta tash është e dallueshme nga e gabuara. Kushdo që
denoncon djallin dhe beson në Perëndinë ka kapur lidhjen më të fortë; një që nuk këputet. Perëndia është Dëgjues, i Gjithëdijshëm.
[10:99] Sikur të donte Zoti yt, të gjithë njerëzit në tokë do të kishin besuar.* A dëshiron t‟i
detyrosh njerëzit të bëhen besimtarë?
Tani po sillesh sikur femije.
Pse ateher duhet shkencetaret ta studiojne Kuranin, kur as Muhamedi nuk i ka treguar keto qe i ka zbuluar shkenca sot?
Pse duhet studentet te studiojne Kuranin, kur tere komentimin e tij e kane ne hadithe?
Lexo o njeri, lexo ajetin kur thote per numrin 19 se kjo eshte njera prej mrekullive te medha ne Kuran:
[74:30] Sipër tij është nëntëmbëdhjetë.
[74:32] Patjetër, (betohem) me hënën.
[74:33] Dhe natën përderisa kalon.
[74:34] Dhe mëngjesin përderisa shkëlqen.
[74:35] Kjo është njëra prej mrekullive madhështore.
dhe ti thua se nuk kemi nevoje ta studiojme pasi nje gje te tille nuk na e ka thene Muhamedi a.s.
Muahmedi a.s. nuk e ka ditur, dhe Rashedi po??? La HAWLE WE LA KUVETE ILA BILLAH cfarë nuk duhet të dëgjohet!!
6. E Unë atë do ta hedhë në Sekar!
27. E, ku e di ti se çka është Sekar?
28. Ai nuk lë send të mbetet pa e djegur.
29. Ai është që ua prish dhe ua nxin lëkurat.
30. Mbikëqyrës mbi të janë nëntëmbëdhjetë.
31. E mbiqëkyrës të zjarrit, Ne nuk bëjmë tjetër, përveç engjëjve dhe numrin e tyre (të përmendur në Kur’an) nuk e bëmë për tjetër, (...).
Numri 19 bëhet fjalë për numrin e melekëve që i dënojnë banorët e zjarrit!
DHE, dhe, dhe, hajde se kjo teori qenka e saktë, a të jep të drejta kjo që të të shpallës vetën i Dërguar i Zotit? Jo pasha Zotin e Kabës jo! por ai Reshadi ka qen i Dërguari i Pasionëve te tia!!!
Krijoni Kontakt