Kurse un vura re, qe ju me shume jeni te pasionuar pas numrave, se sa pas demethenjeve te ajetëve.
Kurse un vura re, qe ju me shume jeni te pasionuar pas numrave, se sa pas demethenjeve te ajetëve.
"Shqiptar, Elhamdulilah"
Per te gjithe ata qe nuk besojne ne mrekullite matematikore ne Kuran:
Ndryshuar për herë të fundit nga master2006 : 18-01-2011 më 19:25
Perse jane fshire komentet? Kisha bere dhe une ca matematike. Kisha zbuluar dicka hyjnore.
Sjam Reshatist jo, Jam musliman qe besoj ne Allah dhe deshmoj se Muhamedi Alejhi Selam ka qene ii derguar dhe rob i TIJ!!!
Po ne te njejten kohe nuk jam as SUNI , nuk jam as SHIA , me nje fjale nuk i perkas asnje sekti, jam i nenshtruar vetem Allahut!
Sa i perket merekullise matematikore, besoj se ajo ekziston ne Kuran, dhe ekziston ne Kuran si shenje per njerezit e ditur!
Me Respekt
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Bilal Philips per mua nuk eshte asgje tjeter vecse nje IDIOT , ngase ky perkrah martesat me te mitur! Ky beson se profeti eshte martuar me Aishen kur ajo ka qene 9 vjece, dhe le anash 1 milion hadithe qe thuajne dicka krejt tjeter liidhur marteses se profetit me Aishen!
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
"Shqiptar, Elhamdulilah"
Ilirian, cili eshte konkluzioni yt perfundimtar, ka mrekulli matematikore ne Kuran apo nuk ka? Na thuaj te lutem sinqerisht dhe me 2 fjale.
Krijoni Kontakt