Close
Faqja 12 prej 49 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 487

Talking

Citim Postuar më parë nga bani Lexo Postimin
    me vjen keq qe nuk e kuptuat si duhet , ka profeci ne kuran per kete gje dhe kjo profeci nuk u shkruajt tani , ishte ne Kuran shekuj para se te zbulohej mrekullia matematikore e numerit 19;
    Kuran Surja 74 ajeti nga 30 deri 35

[74:30] Sipër tij është nëntëmbëdhjetë.*

[74:31] I caktuam engjëjt për të qenë roje Ferri, dhe e përcaktuam numrin e tyre (19-shin)
    (1) për t‟i trazuar mosbesimtarët, (2) për t‟i bindur të Krishterët dhe Jahuditë (se ky është
    shkrim hyjnor), (3) për të forcuar besimin e besimtarëve, (4) për të hequr të gjitha gjurmët
    e dyshimit prej zemrave të të Krishterëve, Jahudive, si dhe besimtarëve, dhe (5) për t‟i
    ekspozuar ata që ushqejnë dyshime në zemrat e tyre, dhe mosbesimtarët; ata do të thonë,
    “Çka deshi të thotë Perëndia me këtë alegori?” Perëndia kështu e dërgon në humbje këdo
    që Ai vendosë, dhe e udhëzon këdo që Ai do. Askush nuk i njeh ushtarët e Zotit tënd
    përveç Tij. Kjo është vërejtje për njerëzit.
    [74:32] Patjetër, (betohem) me hënën.
    [74:33] Dhe natën përderisa kalon.
    [74:34] Dhe mëngjesin përderisa shkëlqen.
    Njëra Prej Mrekullive Madhështore
    [74:35] Kjo është njëra prej mrekullive madhështore.*
    [74:36] Paralajmërim për racën njerëzore.
    [74:37] Për ata mes jush që dëshirojnë të përparojnë, ose të zmbrapsen.

Normal qe smundesh me kuptu gja se ska sen me kuptu. ahhahahaha o sa kam qesh sa kam qesh.... ki pru disa foto me disa numra ..siper te shkrume kuran e mendon se me kto ke me na mbushe mendjen se kurani ka bere mrekulli matematikore hahahahahhahahhahahaha ik se le name..

Citim Postuar më parë nga noc mark deda Lexo Postimin
    Normal qe smundesh me kuptu gja se ska sen me kuptu. ahhahahaha o sa kam qesh sa kam qesh.... ki pru disa foto me disa numra ..siper te shkrume kuran e mendon se me kto ke me na mbushe mendjen se kurani ka bere mrekulli matematikore hahahahahhahahhahahaha ik se le name..
    \

ej o noc edhe une po qesh me ty mor burr, hahahahahahahah,
    sa mendjeleht qe eshte njeriu nga natyra , nuk e them vetem per ty , mbase edhe une ne vendin tend keshtu do veproja,
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Talking

Citim Postuar më parë nga noc mark deda Lexo Postimin
    O noc shko ruj lopen se mos ta haj uku.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    me vjen keq qe nuk e kuptuat si duhet , ka profeci ne kuran per kete gje dhe kjo profeci nuk u shkruajt tani , ishte ne Kuran shekuj para se te zbulohej mrekullia matematikore e numerit 19;
    Kuran Surja 74 ajeti nga 30 deri 35

[74:30] Sipër tij është nëntëmbëdhjetë.*
    Ahhh tani e kuptova qarte , po perdor ironine per te na treguar budalliqet mrekullore ne matematike.

Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Ahhh tani e kuptova qarte , po perdor ironine per te na treguar budalliqet mrekullore ne matematike.
    nqs mendon se keshtu eshte , atehere keshtu eshte ,
    por nqs mendon se eshte ndryshe , atehere eshte ashtu si e mendove,
    eshte ceshtje intelekti , e kuptove besoj.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    po cfar mrekulli mor jahu ,ne bibla e kuran k ka mrekulli sa ne prallat e gjyshes,
    keto postime idiotike ne forume dhe ju tube jan qesharake per njeriun qe din se 2+2 sa bejn ,per ju te tjerat fluturon dashi!
    Muslimanet kan kuranin ne dore qe 1400 vjet dhe besoj se muslimanet e lexojne me shum kuranin se krishteret shumica bile e dijne permenc ,cili ka ber ndonje zbulim shkencor made in kuran , te arriturat dhe zbulimet shkencore jan ber nga shkenca dhe jo nga prrallat!
    Sipas kesaj nese qenka e vertet se ne kuran paska mrekulli dhe kurani paska parapa shum zbulime si eshte e munden qe ata qe po lexojn dhe dijne kuranin nuk jan ne gjendje as bicikleten ta prodhojne ~~ mjaft me BULLSHIT

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    nga surja e vetme qe fillon pa bismilah deri tek surja me dy bismilahe ne perberje te saj ,jane gjithsej 19 sure , shikoni;

ku eshte mrekullia?

Citim Postuar më parë nga MARGUS Lexo Postimin
    ku eshte mrekullia?
    ne suren per mrekulline matematikore thuhet;
    dhe mosbesimtarët; ata do të thonë,
    “Çka deshi të thotë Perëndia me këtë alegori?” Perëndia kështu e dërgon në humbje këdo
    që Ai vendosë, dhe e udhëzon këdo që Ai do.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    ore taravol ti tu ka shperla truni ,po cfar mrekulli cfar bakraci,gjithcka qe te rrethon sheh dhe prek kan shpjegimin e vet mrekullit jan pjell e mendjes se injorantve

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011

Zoti nuk flet me alegori jahu e zoti as nuk i ka fol atij ne shpell e as ati ne maje te kodres,keto jan pralla qe ti u beson keto jan genjeshtra te kohes!Rrini ju ketu e un po shkoj me fol me zotin!!! hahahahah

Faqja 12 prej 49 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •