"historianet e mirefillte lidhur me librat e shenjte"???..ahahahhah....shume komik ti Jeton!!!
...ahahhaahah...me duket se nuk te punun mire perkthyesi, Jeton!! Pyetja ishte mbi paganet e Mekes...si visheshin??!
...mund te themi te njejten gje per Evolucionin e specieve, apo per Main Kampf-in....ky eshte vetem nje vleresim njerezor dhe aq!
Ky eshte mendimi yt dhe ti nuk ke asnje te drejte te gjykosh te tjeret, perndryshe duhet t'i nenshtrohesh edhe ti gjykimit te tyre!!
Une mund te te them te njejten gje ose mund te them se une jam Allah dhe ju kam krijuar!! A do te ndryshonte gje???! Keto jane vetem fjale boshe qe nuk ndikojne asgje konkrete, por vetem mendjet e ceketa!!
Ne cilen shkalle te imagjinates tende ke lexuar kete ti nga Chino apo prej meje??!! Po filloj te besoj se ti ke per shoke njerez te padukshem....

Ne e dime???!! Jo,jo,Jeton!!
Disa besojne se ka ndodhur ashtu duke besuar ne fjalen e Muhamedit, por asnje nga ne nuk e "di"!!
Si ka mundesi qe ju arabet, keni Kuranin e Madherishem ne dore e prape thoni se jehudet jane shume me te zgjuar se ju??!!Per çfare ju duhet Kurani kur pastaj s'keni inteligjence mjaftueshem???!!
Duhet t'i lutesh Allahut per kete e jo Zotit!!Zoti te beri (ndoshta) shqiptar dhe e shumta mund te jetosh si njeri i ndershem dhe te vdesesh si deshmor!! Une te uroj qe te jetosh si njeri i ndershem dhe te vdesesh ne paqe me veten dhe baben tend!!
Krijoni Kontakt