Close
Faqja 7 prej 33 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 328
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga apollo12 Lexo Postimin
    Gimche. Mbaje veten he burr. Nese ty te pelqen Shamija Arabe e cila nuk ka te beje fare me ne Shqiptaret, ateher venja nanes tande, gruas apo motrave edhe qoji te arat, se te shkollat i ke te ndaluara. Ahmak. Ketu asht Republika e Kosoves e jo Arabi apo Turqi, nese te pelqen rri nese jo huuuup.
    Qyre ti kapcimun, ti kom lexu shkrimet e tua, ste kom repliku sepse nuk jom i prirur per me ba skandale, e me shti urrejtje ndër-shqiptare. Nëse don debat debato jojo trus bothen qaty se krejt qka ti faroj a more vesh?!
    Në Gjermani kom jetu 7 vite, atje me mujt me vnu shaminë e ktu mos me mujt, po ti ski faj se sje ra hala ne sheher e nuk e din ka sa po shkon, se lere ma jasht vendit me dal e me kqyr qysh osht civilizimi i vërtetë.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Gregu Lexo Postimin
    Cfare komente axhamillqesh!!

Sa per temen,
    Kjo vajze dhe prinderit e saj, po ashtu mbare Kosova e din se shkolla eshte laike dhe e till do te mbes, dhe per habi, keta lloj ijorantesh shkojn dhe e provokojn sistemin arsimor!!! Cfare naivash mban kjo toke!
    Çudi shkollat në Gjermani dhe në vendet tjera evropiane nuk qenkan laike?!
    Kemi mbetur ne t'i japim shembull botës për laicizëm, thuajse kjo nuk eksitonte deri sot.
    Ti je hija e Kastriotit

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263
    Une ja ** nonen gjermanis dhe krejt evropes qe nuk na mer shembull.
    A nuk jemi vendi me i perparuar ne bot ???
    Kush guxon te na kritikoj ???

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Gimche mos na islamizo heroit kombetar per Kosove luftuan ata per kuq-e-zi jo per ISLAM!

Kjo Shami dhe veshje Arabe nuk kan asgje te ngjashme as dukjen bile

me kete
    Haj medet haj a ketu koke a?
    Ju mas pari keni problem esencial me ba dallime, kjo jep me kuptu se nuk keni arritë moshën e pjekurisë Nuk kemi të bëjmë me shami arabe, por me shami Islame, populli shqiptarë i Kosovës në shumicë janë myslimanë dhe si e tillë kjo shami konsiderohet kombëtare
    Ti je hija e Kastriotit

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Çudi shkollat në Gjermani dhe në vendet tjera evropiane nuk qenkan laike?!
    Kemi mbetur ne t'i japim shembull botës për laicizëm, thuajse kjo nuk eksitonte deri sot.
    Jemi ne toke shqiptari-kosove dhe jo gjermani e austri. Nuk le postim pa e permendur kete gje.
    Harroje kete muhabet. Shko pusho pak, se ka kush merret me punet e shtetit.
    "Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi!"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263
    Jemi ne toke shqiptari-kosove dhe jo gjermani e austri. Nuk le postim pa e permendur kete gje.
    Qy, ncnnc.
    Dhe pse jemi ne vendet shqiptare dmth jemi me te mire se Gjermania a????
    Te kjo vim ne purfundim se Gjermania dhe e gjithe evropa duhet te na mar shembull.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Tek ne pretendohet se ligjet importohen nga Evropa, gjë që në praktikë nuk deshmohet, pos kësaj nuk bëhët për Shqipëri, por për Kosovë. Realisht do të deshiroja që edhe ne ta ndjekim shembullin e Shqipërisë, duke sjell ligjin kundër diskriminimit me anë të të cilit nuk do të përjashtoheshin nga procesi mësimor femrat që mbajnë shami.
    Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    217
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Qyre ti kapcimun, ti kom lexu shkrimet e tua, ste kom repliku sepse nuk jom i prirur per me ba skandale, e me shti urrejtje ndër-shqiptare. Nëse don debat debato jojo trus bothen qaty se krejt qka ti faroj a more vesh?!
    Në Gjermani kom jetu 7 vite, atje me mujt me vnu shaminë e ktu mos me mujt, po ti ski faj se sje ra hala ne sheher e nuk e din ka sa po shkon, se lere ma jasht vendit me dal e me kqyr qysh osht civilizimi i vërtetë.
    Shiqo ti ahmak, edhe une kam jetue 5 vite ne Gjermani, Eshte e vertet se femrat Turke atje bartin shamia ne koke dhe jan femrat me te shemtuara ne gjermani shkurt e kan flliq at ven. E sa per qe me faron ti BUJRUM edhe une kam met nejt karshi. Ketu eshte Kosov jo Arabi.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga apollo12 Lexo Postimin
    Shiqo ti ahmak, edhe une kam jetue 5 vite ne Gjermani, Eshte e vertet se femrat Turke atje bartin shamia ne koke dhe jan femrat me te shemtuara ne gjermani shkurt e kan flliq at ven. E sa per qe me faron ti BUJRUM edhe une kam met nejt karshi. Ketu eshte Kosov jo Arabi.
    Fol qitash, mos jau ndalojke najkush shkollimin atynev, ngom une ty ste kom repliku tek shkrimet e tua, edhe ti mos um repliko a nive oj moter?! qikaq di met than. Mir e ki ketu osht Kosovë e jo Arabi, tek osht Kosovë lehin qenat sikur ti.
    Ti je hija e Kastriotit

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Gregu ajo qe shkruan gimchi eshte e vertet ,ajo behet se respektohet ligji mbi te drejtat e njeriut .
    Mos kujto se mos lejimi i vajzes ne shkoll, po i ben ndonje nder te madh ,perkundrazi integrimi ne shkolle , njohja e bashkmoshatarve fetar dhe jo fetar , ate e integron me teper.
    Izolimi i njerzve ne shkolla fetare asnjeher nuk ka sjell dobi, perkundrazi gjithmon eshte abuzuar.

Do preferoja nje fetar/e me shkolle sesa nje injorant pa shkoll se aty fillon ekstremi .

Ps. Do isha kunder nje mesueseje me shami ne koke, dyert e shkolles duhet te jene te hapura per cdo nxenes ose student qe deshiron te arsimohet .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Faqja 7 prej 33 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •