Close
Faqja 26 prej 33 FillimFillim ... 162425262728 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 328
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    Shiko ky lart kerkon konfrontim lol... Na ka shpetu virtualiteti, edhe minorances i ka ardhe koha te shesin burrni me testatura te strukur atje diku pas monitorit.
    Rrnofte mazhoranca islame shqiptare e sa i perket pakicave kane te drejte te lehin nganjeher sepse ne ju lejojme )

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Se7en Lexo Postimin
    Shiko ky lart kerkon konfrontim lol... Na ka shpetu virtualiteti, edhe minorances i ka ardhe koha te shesin burrni me testatura te strukur atje diku pas monitorit.
    Rrnofte mazhoranca islame shqiptare e sa i perket pakicave kane te drejte te lehin nganjeher sepse ne ju lejojme )
    Ne fund e gjete. Pasi qe jemi ne poligonin virtual, i kryejme punet tona me shkronja. Lutju Allahut te na mundesoj nje poligon tjeter. A vyen ky Zot per ndonje gje a hic?

i/e regjistruar Maska e toni-as.roma
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    107
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Ne fund e gjete. Pasi qe jemi ne poligonin virtual, i kryejme punet tona me shkronja. Lutju Allahut te na mundesoj nje poligon tjeter. A vyen ky Zot per ndonje gje a hic?
    Ti je nena e viqit.!
    Shqiptar me emer,Shqiptar me zemer!

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Shkolla duhet te kontriboje per te ulur nivelin e injorances tek femrat me kulture islame, ne menyre qe edhe vete te kuptoje dhe te bindet qe mbulimi i fytyres eshte nje poshtrim dhe s'mund te pretendoje qe mbulesa te hiqet me nje rregull te momentit te fundit!
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    "historianet e mirefillte lidhur me librat e shenjte"???..ahahahhah....shume komik ti Jeton!!!
    ...ahahhaahah...me duket se nuk te punun mire perkthyesi, Jeton!! Pyetja ishte mbi paganet e Mekes...si visheshin??!
    ...mund te themi te njejten gje per Evolucionin e specieve, apo per Main Kampf-in....ky eshte vetem nje vleresim njerezor dhe aq!
    Ky eshte mendimi yt dhe ti nuk ke asnje te drejte te gjykosh te tjeret, perndryshe duhet t'i nenshtrohesh edhe ti gjykimit te tyre!!
    Une mund te te them te njejten gje ose mund te them se une jam Allah dhe ju kam krijuar!! A do te ndryshonte gje???! Keto jane vetem fjale boshe qe nuk ndikojne asgje konkrete, por vetem mendjet e ceketa!!
    Ne cilen shkalle te imagjinates tende ke lexuar kete ti nga Chino apo prej meje??!! Po filloj te besoj se ti ke per shoke njerez te padukshem....
    Ne e dime???!! Jo,jo,Jeton!!
    Disa besojne se ka ndodhur ashtu duke besuar ne fjalen e Muhamedit, por asnje nga ne nuk e "di"!!
    Si ka mundesi qe ju arabet, keni Kuranin e Madherishem ne dore e prape thoni se jehudet jane shume me te zgjuar se ju??!!Per çfare ju duhet Kurani kur pastaj s'keni inteligjence mjaftueshem???!!
    Duhet t'i lutesh Allahut per kete e jo Zotit!!Zoti te beri (ndoshta) shqiptar dhe e shumta mund te jetosh si njeri i ndershem dhe te vdesesh si deshmor!! Une te uroj qe te jetosh si njeri i ndershem dhe te vdesesh ne paqe me veten dhe baben tend!!
    kur kame shkruar per historianet e mirefillt duhet ta dishe se te gjithe historianet nuk mund te jene historian te mirefillt sikur shume jurista qe nuk jane te mirefillt te sinqert te ndershem sepse dalin ne anen e krimit edhe pse e dine se kane bere krim ata prap e mbrojn dhe e arsyetojne krimin derisa edeh mundohen ta mohojne
    pastaj une nuk po lidhem vetem me nje gjenerat te nje populli po me krejt njerzimin te cilet i neshtrohen krijuesit te vete Allahut
    kame te drejte ti dhukoj te tjeret kur kame fakte dhe per ju kame mbledhur fakte te shumta qe nga debatet e me hershme permes replikave qe kemi bere
    a po e shef se injoranca nuk ka zgjedhje nuk je i pari qe mund ti thuash vetes Allah po ta dish se kjo eshte me shume se qmenduri Allah eshte fjale per krijuesin e botrave dhe te gjithesise te njerzimit dhe pa lejen e tij as nje gjethe nga pema nuk bjen e ti nga qmenduria mund ti thuash vetes si te duash por je nje person qe funksionon me lejen e tije edhe frymemarrjen kur e merr e merr me lejen e tij po besom kjo qe shprehesh ehstye me shume se qmenduri po mos ke dert se njerzit e qmendur nuk i denon Allahu
    pastaj o injorant lexoje libren e Harun Jahjes "Popujt e Zhdukur " e aty e merr vesh se cilet popuj jane zhdukur
    une nuk e di se nese te ka thene dikush se jehudet jane me te zgjuar se muslimanet ata i thojne vetes se askush nuk i thote atyre
    nuk eshte zgjuarsi ti shfrytezosh te tjeret ne qfaredo mase per ti arritur qellimet e tuaja kesaj ne parime te shendoshta i thojne mangesi
    o injorant ku e dallon ti termin Allah dhe Zot kjo e ka te njejtin kuptim krijues i te gjitha botrave krijues i pa fillim dhe i pa mbarim

andaj une kame disa pyetje qe ta dije se nga ta orjetoj biseden me ju
    1. cilit besim i takon ti a ke mundesi te tregosh
    2. a beson ti se je krujuar pa kurqfar pergjegjesie dhe kush te ka krijuar
    3. me trego se kush te bere te dilesh ne kete bote
    4. me trego se kush ta vendosi zemren ne vendin e duhur paramedo sikur zemren ta kishte vendosur ne ball
    5. nga cili vend jeni Kosova apo tjeter
    6. a punon dikun nese po ku se edhe kjo ka shume rendesi
    7. si dhe qfare gjenerate je sa vjet i ke ta dije se me qfare kalibri te intelegjences po flas po replikoj ............
    pres pergjigje nga ana juaj

tHeKtHi MaMa :P
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Çka mendon ti për ato vajza që nuk iu imponohet shamia, mirëpo vet deshiren e tyre mbulohen?!

shum respekt per to

zoti undihmoft
    if love is the answer, could you rephrase the question?

Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708

Talking

Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Normal

Kjo prishtinasja po i prejka senet si me thike

kujdes pra

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Wink

Citim Postuar më parë nga prishtinase Lexo Postimin
    Kto Vitet E Fundit M Duket Po E Teproin N Kosov Me Mbulesa

Sme Pelqen
    mjafton te lexoje njeriu nje varge shkronjash, ne kete fjaline tende dhe e kupton rezultatin e saj qe nuk ke mbajtur shami ne shkolle dhe sa ke arritur te mesosh se shkruari edhe gjuhen e nenes, pa qene fare ne Arapistan.
    mbetem i bindur qe edhe nje Harapke te mbeshtjelluar deri te kembet, sikur ta sillnin nga ato shkretirat e beduineve deri tani do mesonte te shkruante shume me mire se ti shqipen !

Ekzistojne me dhjetera shembuj, qe pikerisht nga keto te mbuluarat ne vende tjera punojne ne institute shkencore, ne reaktore berthamore, po pikerishte aty ky zberthehet atomi me imte se grimca dhe nuk u pengon fare.

Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    mushu be ti a e din per qfar ishte fjala a veq ja futen koti pirdhu

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Nuk e preferon islami qe lutjet te behen per gjerat materiale te kesaj bote, aq me pak me bere lujtje per nje gje qe shume lehte mund te realizohet mjafton nje shkembim adresash gje qe mua nuk me sjell ndonje problem te te paguaj edhe shpenzimet e rruges por mbes me shpres qe te kesh te pakten sigurimin shendetsor valid.

Faqja 26 prej 33 FillimFillim ... 162425262728 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •