Close
Faqja 23 prej 33 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 328
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Ala diskutohet per ket ???

Po nuk eshte qellimi aty , edhe po te lejohet mbajtja shamis prap bjen ndesh me fen pse sepse ne shkoll shkoin vajza djem bashk , shkoin qafirat, do ti lejoni qe te jen me nje klas me djem ???

Apo pasi te aprovohet kjo do kerkoni edhe at... dhe pastaj tjera e tjera deri sa te vjen Sheriati nuk e kuptoni qe kurani eshte plotsisht kunder kushtetutes liris te menduarit shprehjes etj...

kta ket qellim e kan si thuhet kapak kapak... po spo ja fut kush sepse jan pak minoritet ne shoqeri

Per 2-3 qika me shamija qe jan tere ky problem le te lejohen le te behen gaz i botes keshtut i konvenon Kosoves te shohin qe kjo fe eshte shpifsire arabike me e keqja eshte shum komike dhe shkatrruese per shtet sepse kta din vetem Allah dhe Muslimon e asgje me shum per keto gjera...

i/e regjistruar Maska e letaa
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    si shum po zgjati diskutimi ne ket tem
    e ndaluan se ndaluan
    ne fund te fundit eshte puna e saj e jo e jona
    Dita e harxhuar më kot është ajo e kaluar pa qeshur.

i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga Izber Lexo Postimin
    Kjo tem qe u hap lidhur me mbajtjen e shamise me duket qe eshte shume fjale per asgje.Ja pse sepseper ne shqiptaret eshte turp dhe marri nese bajm veshje te cilat nuk jane te kultures sone.Shamit dhe qarqafet dhe pshtjelljet tjera si te grate po ashtu edhe te burrat nese nuk jane te kombit tone qe kane prejardheje ilirenuk duhet te mbahen.Cili popull tjeter pranon dhe mbane veshjet e e nje populli tjeter me nje kultur dhe tradite tjeter?Prandaj une mendoi qe ndalesa e shamive neper shkolla eshte shume me vend,dhe ata qe mbajne shami nuk duhet lejohen ne asnje institucion shteteroras te mesoi as te punoi.Shamit e dijm te gjithe nga e kane prejardhjen.prandai ne nuk na duhen se sjane tonat.
    me detyrove te tregoj nje fakt edhe pse nuk isha i interesum te humbi kohe me injoranta
    nese je katolik e ke te trashegimuar nga librat e shenjta nese nuk e beson shko ne kish por ato e kane humbur origjinalitetin e mbajtjes ashtu siq e kane te pershkruar ne baza fetare
    duhet ta dish se shamia nuk eshte bere obligim vetem per kete gjenerat te shjekullit 20 ose 21 o injorant
    obligim fetar e kane pasur edhe para ardhjes se islamit hulumto me shum para zbritjes se kuranit madheshtor
    o injorant qdo frymarrje qe e merr e merr me lejen e Zotit e prap i mohon argumentet dhe dije se kurrrrrrrrrrrr nuk do te ndalohet shamia ne shkollat sepaku aty ku ka musliman

tHeKtHi MaMa :P
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    Kto Vitet E Fundit M Duket Po E Teproin N Kosov Me Mbulesa

Sme Pelqen
    if love is the answer, could you rephrase the question?

Citim Postuar më parë nga prishtinase Lexo Postimin
    Kto Vitet E Fundit M Duket Po E Teproin N Kosov Me Mbulesa

Sme Pelqen
    Po ty nuk po te mbulojn oj prishtinase

A mos po mendon qe ato me shamia e pelqejn fizikën e Genta Ismajlit apo Adelines ? Jo, por nuk e bejn ter nje histori ! Mesohuni te jetoni te respektueshme, se jeni larg qyteterimit !

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin

A mos po mendon qe ato me shamia e pelqejn fizikën e Genta Ismajlit apo Adelines ? Jo, por nuk e bejn ter nje histori ! Mesohuni te jetoni te respektueshme, se jeni larg qyteterimit !
    Une per veti jam i gatshem te bej kete. Vetem por pres te na mesoi Allahu nje here te respektohen tjeret, t'i shkyej per shembull ato fjali ne Kuran, ku tregohet intolerance per kaurra. Njerez si mua.

Kur Allahu mua me quan kaurr, vetem per shkak se nuk me rruhet as nje milimeter per te, per shkak se pi alkohol ne cdo festim, per shkak se e ha mishin e derrit, per shkak se muhamedin e njoh gjysmen e nje hici, une apo tjeret si une e kan te drejten t'i quajne muslimanet e te mendojne per muslimanet ne te njejten menyre.

A lidhemi se kam me ta deshmu se ka cofe kalifati osman ne troje shqiptare? Heret a vone.

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Njeri mu qudite pse e ndaljon shamin ne kosove,kur ketu ne Suedi nuke e ndalojne e ne kosov po.
    A eshte kosova demokratike apo komuniste?

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga fegi Lexo Postimin
    Njeri mu qudite pse e ndaljon shamin ne kosove,kur ketu ne Suedi nuke e ndalojne e ne kosov po.
    A eshte kosova demokratike apo komuniste?
    Pyetja jote u shtjellua me larte ne teme gjere e gjate. Demokracia nuk mesohet ne kafene rrugesh. Studio jurisprudence, lexo vendimet e gjyqeve te larta dhe literaturen profesioniste mbi demokracine dhe laicitetin e shtetit, mbi prerogativen e ligjdhenesit necional, te drejten shteterore, dhe pyetja jote do te zhduket vetevetiu.

Isis Maska e Mon.Alisa
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Ala diskutohet per ket ???

Po nuk eshte qellimi aty , edhe po te lejohet mbajtja shamis prap bjen ndesh me fen pse sepse ne shkoll shkoin vajza djem bashk , shkoin qafirat, do ti lejoni qe te jen me nje klas me djem ???

Apo pasi te aprovohet kjo do kerkoni edhe at... dhe pastaj tjera e tjera deri sa te vjen Sheriati nuk e kuptoni qe kurani eshte plotsisht kunder kushtetutes liris te menduarit shprehjes etj...

kta ket qellim e kan si thuhet kapak kapak... po spo ja fut kush sepse jan pak minoritet ne shoqeri

Per 2-3 qika me shamija qe jan tere ky problem le te lejohen le te behen gaz i botes keshtut i konvenon Kosoves te shohin qe kjo fe eshte shpifsire arabike me e keqja eshte shum komike dhe shkatrruese per shtet sepse kta din vetem Allah dhe Muslimon e asgje me shum per keto gjera...

E paske knaq....po me vjen shume keq qe po me duhet me te thon po s'koke kerkah hiq me informata se qka thote dhe qka shkruan ne Kur'an...Islamizmi lejon qaq shume lirin e fjales dhe lirine e shprehjes saqe asnje fe tjeter nuk i lejon as deri ne 50% sa feja islame...

Me vjen keq qe ke ksii mendimi,po me dukesh si nje islamofobist...Respect

Besoj qe nuk do te me keqkuptosh,po per kete teme ki bindje te gabuar

tHeKtHi MaMa :P
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin

nuk thash qe me mbulojn mua apo qe nuk i respektoi po thash me pengon pse u imponoin vajzave te mbulohen met vertet me vjen keq sepse ka X raste qe hekin mbulesen pasi kaloin moshen 20 kjo me pengon
    per mendimin tim me mir kish me qen nese vajza mbulohet mbi moshen 18 vjeq mendoj qe esht me e dijshme per veprimet e veta .......... RESPECT
    if love is the answer, could you rephrase the question?

Faqja 23 prej 33 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •