Aha, tash u permbyll ligjerata e jote famelarte!
Do te thote e di se e lejon, sepse mendon se e lejon, por deshmon se e lejon, kur ta kete lejuar kjo kete gje me te vertete.
Po si nuk munda ta kuptoj kete gje menjehere.
Sa i paditur jam. Shihet mungesa e leximit te Kuranit ne mua..![]()
Korigjohu se produkti ka producent..
Term i pa parapare ne Kuran per Allahun..
Ose mos ta nin more ku po t rruhet per tylyfar perrallash. Une t'i marr te gjitha mekatet qe i ben ndaj Islamit vullnetarisht. Ty e gjithe shqiptareve ne bote. Por jo ato qe njekohesisht jane thyerje ligjesh.
Te jam pergjigjur me qetesine me te madhe dhe duke mos kaluar aspak nivelin e banalitetit qe perdore ti me lart:Epra kjo gjuhe qe perdor ti, me detyron te merrem me ty, ani pse ti nuk don te merresh me mua...!!Postuar më parë nga gimche
Budallen mos e vet se tkallxon vet, sa për shamia veç si ka ardh dakiku o mutt se kjo pun ka me marr kapak.
Agim Rrahmani, ate qe kam kunder teje ta kam thene ketu, para te gjitheve, apo je i deshiruar per "jihad"???Nëse ke diçka kundër meje urdhero quhem Agim Rrahmani, jetoj në lagjën "Kodra e Trimave" në Prishtinë.
Kjo te nderon!!Sa për pjesën e fundit betohem në All-llahun se asnjë përfitim ekonomik apo të çfarëdo lloji nuk kam për punën që bëjë as nga ushtruesit e fesë Islame, e aq më pak nga OJQ-ja për të cilën vetëm sa kam investuar nga mjetet e mia vetanake në të mirën e kësaj lagjeje dhe ketij qyteti.
...ti harron se çfare shkruan ose opiumi islamik ta ka errur gjykimin.Po ta freskoj pak kujtesen mbi fyerjet e tua:Edhe një herë po ta përserisë, nëse deshiron të debatosh me mua jam i hapur, por kur vendosë të ofendosh drejtoju diku tjetër sepse nuk jam nga ata që frigohem,
E kupton valle se ti ke fyer ministrine e Kosoves, te zgjedhur ne menyre demokratike nga kosovaret e ne kete menyre ti ke fyer tere Kosoven???!!Citim:
"Cila ministri s'mi len motrat me shami
Vete a ka lind n'Kosovë, apo ju ka q* nana n'Serbi" (Gold AG)
E une ne menyre diplomatike t'u pergjigja:
Pra, shprehimisht fola per ata qe "detyrojne" motrat te vene shami, ata qe ushtrojne dhunen psikologjike pa dallim kombesie, qofshin edhe shqiptare!!!Pse e ndjen veten te fyer ti Gimi??!!A je ti i tille??!!Mund ta shkruajme edhe keshtu:
"Cili taliban detyron motrat me shami
Vete a ka lind n'Kosovë, apo ju ka q* nana n'Arabi"
Hahahah, ky eshte debat tamam prej "femije"!! A e ke provuar te shikosh ndonjehere profilin tim publik??!!Shiko se kush gerhushet fizikisht, do te thote se e ka humbur davane, apo kete ne Kuran nuk e ke lexuar??!! Po ta them une duke u mbeshtetur ne urtesine popullore.e as që qendroj anonim sikurse ti dhe shumica e anëtarëve të forumit.
Mua me pengon mendimi yt nen prismin kombetar dhe per kete nuk kam per te te dhene treve derisa ti te vazhdosh me ate qe une e quaj vrer antishqiptar!!E mos kujto se e kam vetem per fene, pasi asnjehere nuk jam kapur me bektashinjte!!Nëse ke ndonjë problem me mua, urdhëro. Nëse të pengon medimi ndryshe, është problem i yti, mua nuk më pengon mendimi yt ani pse është ndryshe nga ai i imi.
Njerez si ti, Smithi, Gimi3, Disa, Explorer,Fisniku,etj, nuk kane per te gjetur treve as nga une e as nga asnje shqiptar tjeter qe ve Atdhene perpara çdo ideologjie!!E mjaft u qaravite, vendose njehere e pergjithmone se ne ç'krah je!!!
Jarigas
Krijoni Kontakt