Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 46
    i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    a eshte ndonjeri ne gjendje te na thote se per cilet jane ato 8 vende qe jane bosh perpara tavolines se ministrave aktuale ....????????

ndoshta per ne forumistat .... pse jo ....
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Me nje jave me sall parlamentare te re, xhaxhi sala u vel me kete dhe do nje kuvend te ri , temes e semes kto jan tju fusesh fitilin ne b... e ti hedhesh ne ere ..

Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Me nje jave me sall parlamentare te re, xhaxhi sala u vel me kete dhe do nje kuvend te ri , temes e semes kto jan tju fusesh fitilin ne b... e ti hedhesh ne ere ..
    kete gje ta sygjeruan ato miqte e tu franke ...???!!!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ne fakt ka te drejte goca o msus..

ne se kan pas ndermend te bejne nje kuvend te ri.. pse te harxhonin meleona per rikonstruksionin e ktij te vjetrit..

me parat e shtetit nuku duhet lojtur..

Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Nuk besoj se bëhet për vitin tjetër, në fakt akoma s'ka filluar. Edhe nqs fillon do të paktën 2-3 vjet. Ndoshta u harxhuan ca lekë me këtë sallën e rindërtuar, por sipas meje ishte tepër e nevojshme, parlamenti i Shqipërisë ishte padyshim parlamenti më rraketik i gjithë Europës, i pakrahasushëm në shëmtinë e tij, i ndërtuar (me stil sovjetik) para 60 viteve. Krahasojeni me kuvendet fqinje dhe do ta shihni sa për faqe të zezë ishte. Turp të hynte ndonjë i huaj aty, si sallë lagjeje e jo shteti që do me hy në BE.
    A ja vlente qe te harxhohej trecerek miliardi leke (keshtu degjova ne televizor te pakten) vetem per rikonstruksionin e kesaj salle?!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    A ja vlente qe te harxhohej trecerek miliardi leke (keshtu degjova ne televizor te pakten) vetem per rikonstruksionin e kesaj salle?!
    E ndersa inaugurohej salla shpallet se kjo salle s'vlen se duhet ndertue Parlamenti i ri !!!

Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    ja vlente qe c'ke me te ..... kishte 60 vjet qe nuk vihej dore .... ti shtepine tende e ke regulluar?? po pllakat a ja ke nderruar ?? po suvane e vjeter e ke hedhur poshte duke e bere edhe nje here?? po sistemin elektrik e ke bere te ri?? po dyert i ke vene te reja?? ja pra, duhen bere nganjehere edhe keto punime .....

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Edhe ia vlen për mua, në 2012 (nqs s'merr fund bota ) është 100 vjetori i Pavarësisë dhe nuk kishte kuptim që përvjetori ta gjente parlamentin në atë farë feje. Parlamenti i ri nuk ka shanse të jetë gati për 2012, prandaj ky shpenzim ishte i domosdoshëm në një farë mënyre (besoj se duhej bërë nja 5 vjet më para, e jo tani).
    Life's too short to remove USB safely.

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Nje kasolle e re per derrat!
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Opo derrat i ushqejme qe te na ushqejne.....po keta i ushqejme e s`na ushqejne.
    -

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •