Me kane rekomanduar qe te lexoj librin "Simfonia e fundit ne ishullin Simon", por kam pyetur neper librarite e tiranes dhe nuk e kam gjetur. Ndoshta ju duket si emer i degjuar ky liber apo ja kane futur kot qe ma kane thene???? klm![]()
Me kane rekomanduar qe te lexoj librin "Simfonia e fundit ne ishullin Simon", por kam pyetur neper librarite e tiranes dhe nuk e kam gjetur. Ndoshta ju duket si emer i degjuar ky liber apo ja kane futur kot qe ma kane thene???? klm![]()
Nuk ka mundesi te 2-te, per te lene peshtypje te 1.
Libri eshte i verte dhe i botuar por per ta blere nuk di pika te shitjes
Shiko kete link per te konfirmuar egzistencen e librit:
http://www.botimpex.com/April%202004...ril%202005.htm
Nese je akoma e interesuar kontakto shtepine botuese te ketij libri e quajtur Dajti 2000 si me poshte:
Shtėpia Botuese “Dajti 2000”
Rr. “Muhamet Gjollesha”, pranė NPV 1, Tiranė, Shqipėri
Tel: + (355) 4 238 659
Zeripopullit
Kete liber e ka patur nje i njohuri im ne librari per thuajse 5 vjet, por qe ia riktheu autorit se sia blinte njeri... E mbaj mend me teper prej titullit qe kishte, plus qe e lkinte edhe ne nje vend te dukshem ne librari qe te binte ne sy, po aha, sia linte qe sia blinte njeri..
Me dukest se autori i ketij libri ka perdorur nje pseudonim, se kishte deshire te mos paraqitej si shqipetare.
kete liber vetem ne nje librari te Tiranes e kam pare, te ky i njohuri im, tjeterkund as e njohin si titull...
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Krijoni Kontakt