Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 43 prej 43
    i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    Vėrtetė ėshtė turp se si e paraqitni Kosovėn, nga kjo qė thua mė krijohet bindja se nuk je i Kosovės.
    Une paraqes Kosoven ashtu i eshte dhe sic e ke cekur ti me brohoritjet "Allah Uekber" kjo deshmon se nuk ka respekt per fete e tjera po te qelloj une ne Plisa a patjeter duhet ti degjoj brohoritjet me emrin allahne mesin e tyre ata duhet te kene ide se nuk jan gjith musliman,kjo i ngjan nje ekipi te islamizuar ku ne kete aspekt une ndina inferior.

Citim Postuar mė parė nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    Une paraqes Kosoven ashtu i eshte dhe sic e ke cekur ti me brohoritjet "Allah Uekber" kjo deshmon se nuk ka respekt per fete e tjera po te qelloj une ne Plisa a patjeter duhet ti degjoj brohoritjet me emrin allahne mesin e tyre ata duhet te kene ide se nuk jan gjith musliman,kjo i ngjan nje ekipi te islamizuar ku ne kete aspekt une ndina inferior.
    Edhe ky eshte problem. Prandaj tifozerit nuk duhet te behen si kope lopesh as per fe as per politik e as per gje tjeter, se secili ka besimin dhe bindjet e veta dhe thjesht i bashkon skuadra, prandaj jane aty bashk ne stadium.

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    Interesant qysh tė tjerėt nuk po ndihen inferior?!
    Pėrveē kėsaj qysh po kerkon respekt pakica, gjithashtu edhe kjo duhet me respektu shumicėn. Nėse tifozet brohoritin nė njė mėnyrė qė pėr mua nuk ėshtė e pelqyeshme, unė pėr hir tė gjithė atyre njerėzve nuk iu ndahem.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •